Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Rome incl. vlucht en ontbijt

Hotel President Best Western
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 754,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 26 aankomstdagen beschikbaar!
3-, 4- of 5-daagse stedentrip met verblijf in een 4*-hotel in Rome incl. vlucht en ontbijt

Rome is altijd een goed idee! Verken deze prachtige stad en ontdek de rijke geschiedenis. De unieke mix van eeuwenoude gebouwen, Italiaanse charme en heerlijk eten maken Rome tot een bijzondere bestemming. Er lijkt geen einde te komen aan de fascinerende steegjes en gezellige straatjes die je in elke hoek van de stad ontdekt. Het is dan ook geen verrassing dat Rome een populaire bestemming is voor citytrips. Of je nu voor de eerste keer gaat of al vaker bent geweest, Rome blijft je steeds opnieuw verbazen.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Rome incl. vlucht en ontbijt

Hotel President Best Western
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rome van een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Treinstation Termini en het Colosseum zijn gelegen op ca. 1,5 km. van het hotel
  • De Basilica Papale di Santa Maria Maggiore ligt op 1 km. van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: stap op de fiets in Rome!
Tips voor je verblijf in Rome

Het Colosseum
Het Colosseum, ook wel het Flavisch Amfitheater genoemd, is een verbluffend monument dat de grandeur van het oude Rome belichaamt. Dit indrukwekkende amfitheater werd in 70-80 na Christus voltooid en diende als de locatie voor opwindende gladiatorengevechten, theatervoorstellingen en andere evenementen die duizenden toeschouwers aantrokken. Het is een icoon van de Romeinse architectuur en technologische innovatie, met zijn kenmerkende elliptische vorm en ruïnes die nog steeds imposant boven het omliggende landschap uitsteken. Bezoekers kunnen de geschiedenis van het Colosseum ontdekken in het aangrenzende museum en de indrukwekkende structuur bewonderen.

Het Forum Romanum
Het Forum Romanum was het kloppende hart van het oude Rome, waar politiek, religie en handel samenkomen. Dit historische plein was ooit bezaaid met majestueuze tempels, basilieken en zuilengalerijen die de grootsheid van het Romeinse Rijk weerspiegelden. Het was de locatie voor belangrijke staatsceremonies en openbare toespraken, en de overblijfselen van deze architectonische meesterwerken bieden vandaag de dag een fascinerende inkijk in het verleden van Rome. Terwijl je door de oude straten en ruïnes van het Forum wandelt, kun je je inbeelden hoe dit gebied ooit het epicentrum van de antieke wereld was.

Villa Borghese
Villa Borghese is een weelderig stadspark in het hart van Rome, dat een oase van groen biedt te midden van de drukte van de stad. De villa zelf is een elegant 17e-eeuws landhuis dat tegenwoordig dienst doet als museum, de Galleria Borghese genaamd, waar bezoekers kunnen genieten van een indrukwekkende collectie kunstwerken van beroemde meesters zoals Bernini, Caravaggio en Rafaël. Het park strekt zich uit over uitgestrekte tuinen, met goed onderhouden paden, vijvers en zelfs een meer waar je boottochtjes kunt maken. Villa Borghese biedt een welkome gelegenheid om te ontspannen en te genieten van kunst en natuur te midden van de drukte van Rome.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel President Best Western
Via Emanuele Filiberto 173,
Rome, Italië
Kaart
Via Emanuele Filiberto 173, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Best Western Hotel President ligt in het centrum van Rome, op slechts 13 minuten wandelen van het Colosseum. De accommodatie bevindt zich op 5 minuten wandelen van het metrostation Manzoni. Er is gratis WiFi in alle ruimtes. De ruime kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en een 32-inch lcd-tv met satellietzenders. Ze zijn ingericht met warme kleuren en blankhouten meubilair. Het Best Western Hotel President serveert elke ochtend een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet. Het restaurant en de bar bieden klassiek Italiaanse gerechten en Romeinse specialiteiten. Er zijn ook vegetarische en glutenvrije maaltijden verkrijgbaar. Je kunt gratis gebruikmaken van het gemeenschappelijke fitnesscentrum van het hotel. Je wandelt in 10 minuten naar het treinstation Roma Termini. De Pauselijke Aartsbasiliek van Sint-Jan van Lateranen is 500 meter verderop te vinden. Deze accommodatie biedt een Special Protection-programma, een strikt protocol van nauwgezette veiligheidsmaatregelen voor de gasten en het personeel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau