Zonvakanties
dagen

4*-strandhotel in het Kroatische Tučepi incl. huurauto

Bluesun Hotel Alga
Tučepi, Split-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
8- of 15-daagse zonvakantie in het bijzondere Tučepi in Kroatië incl. huurauto en 4*-hotel aan het strand

Maak je klaar voor een bijzondere, zonnige vakantie in de Split-regio in Kroatië! De regio is rijk aan prachtige zandstranden en rotsachtige stranden, kleine baaien, oude olijfbomen en wijngaarden en tal van eilanden die ideaal zijn als je een eendaagse reis wilt maken. Waar je ook voor kiest, deze regio biedt het allemaal. Vanuit je hotel wandel je binnen een paar minuten zo het strand op. En hoe verken je de omgeving het beste? Juist ja, met een huurauto (inclusief!). Je hebt alle vrijheid voor het maken van leuke uitjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Trogir. Dit is een meer dan 2000 jaar oude stad met een rijke geschiedenis. Het oude stadsdeel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook Split is een leuke stad om te bezoeken! De stad ligt op iets meer dan 30 kilometer afstand van Tučepi. Huur hier bijvoorbeeld fietsen en geniet van het prachtige uitzicht over de stad vanaf het hoogste punt van de berg.

Zonvakanties
dagen

4*-strandhotel in het Kroatische Tučepi incl. huurauto

Bluesun Hotel Alga
Tučepi, Split-Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Split vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 of 15 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Hotel gelegen op loopafstand van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het eiland Brač!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Meer over het eiland Brač

Wandelen over het eiland Brač, dat gelegen is in Midden-Dalmatië is een must-do tijdens je vakantie in Kroatië. Met één stap op het eiland, voel je gelijk de middeleeuwse historie en geniet je van geweldige uitzichten. Brač staat vooral bekend om de glanzende, witte steen. Deze steen werd gebruikt om het Paleis van Diocletianus in Split en het Witte Huis in Washington DC te bouwen. Tijdens je bezoekje aan het eiland moet je echt even naar het strand van Zlatni Rat in Bol. Vooral windsurfen en snorkelen zijn populaire watersportactiviteiten. Verder kun je ook naar Pučišća, één van de mooiste steden van Europa. Waarom? Dat zal je snel merken! De stad is namelijk niet verandert en heeft nog steeds historische gebouwen langs de kustlijn. Wil je nog meer prachtige plekjes zien? Beklim dan de Vidova Gora. Dit is het hoogste punt van Brač en heeft een adembenemend uitzicht over de streek en de omliggende eilanden!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Bluesun Hotel Alga
Dračevice 35,
Tučepi, Kroatië
Kaart
Dračevice 35, Tučepi, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bluesun Hotel Alga is gelegen aan een schilderachtig kiezelstrand in Tučepi. Alle comfortabele en moderne kamers beschikken standaard over een televisie, kluisje, telefoon, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In het restaurant van het Bluesun Hotel Alga worden een uitstekend ontbijtbuffet en diners geserveerd. Het heeft een open keuken en organiseert 2 themadiners per week.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Brač

Eilanden
Brač

Ga een dagje uit naar het eiland Brač, huur een scooter en ontdek het eiland. Ga naar het stadje Bol waar u kunt relaxen op één van Kroatië’s meest beroemde stranden: Zlatni Rat.

Split

Steden
Split

Split heeft een prachtig centrum vol Romeinse overblijfselen, een levendige boulevard boordevol restaurantjes en terrasjes en diverse stranden.

Mostar

Steden
Stari Most

Mostar is een grote stad in Bosnië en Herzegovina. Het is de grootste en belangrijkste stad van Herzegovina. Mostar is vooral bekend door de oude brug op de UNESCO werelderfgoedlijst en staat voor veel mensen symbool voor de vernielingen die tijdens de Bosnische Burgeroorlog zijn gepleegd.

Trogir

Steden
Trogir

Dit is een meer dan 2000 jaar oude stad met een rijke geschiedenis. Het oude stadsdeel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kamerlengo Fort

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kamerlengo Castle

Dit middeleeuwse fort is te vinden bij de haven van Trogir. Het werd gebouwd in de 13e eeuw om de Venetiaanse militairen te huisvesten.

Beach Medena

Stranden
Beach Medena

Medena is een vakantieoord met hotels en appartementen. Je kunt hier op het strand vele activiteiten uitoefenen, zoals volleyballen en verschillende watersporten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

Er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau