Zonvakanties
dagen

4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en huurauto

Oceanus Aparthotel
Albufeira, Olhos D'Água, Portugal bekijk op kaart
Geweldige 8- of 15-daagse zonvakantie met verblijf in een 4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en huurauto

Ben je toe aan avontuur of wordt het toch lekker luieren? Albufeira heeft eindeloos veel mogelijkheden voor iedere vakantieganger, dus ook voor jou! En wat maakt het ontdekken van de omgeving makkelijker dan met een huurauto? Ga lekker op pad en voel de authentieke sfeer van Albufeira, een geweldig en uniek land in het uiterste van het zuidwesten van Europa. De zuidkust heeft meer dan 100 schitterende stranden, kliffen en baaien. Zoek de leuke surfspots op en beoefen je kunsten in het water. 's Avonds ontdek je de charme van Albufeira pas echt: de bruisende stad wordt verlicht met de meest prachtige lichten van o.a. restaurants, bars en veel meer!

Zonvakanties
dagen

4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en huurauto

Oceanus Aparthotel
Albufeira, Olhos D'Água, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Faro vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Hotel gelegen in het centrum van Olhos d'Água
  • Het strand is gelegen op ca. 500m. van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: rijd richting Vilamoura!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Verken Albufeira en de omgeving tijdens je vakantie

Bewonder de Sint-Sebastiaankerk

Albufeira heeft verschillende kerken, maar de Sint-Sebastiaankerk (Igreja de São Sebastião) is wel een van de mooiste. De kleine witgekalkte kerk is gebouwd in de 18e eeuw in een mix van bouwstijlen, met een koepel en een mooie hoofdingang in barokstijl. Binnen kun je prachtige beelden en het vergulden houten hoofdaltaar bewonderen. De kerk herbergt nu het Museum van Religieuze Kunst (Museu de Arte Sacra). Hier is kunst uit andere kerken verzameld die de verwoestende aardbeving in 1755 in Portugal heeft overleefd. Dit ingetogen culturele pareltje is te vinden in het oude centrum van Albufeira.

Verken de oude binnenstad van Albufeira

Albufeira heeft een oude binnenstad die enkele eeuwen oud is. Het is de moeite waard om een uurtje (of twee) te slenteren door het Centro Histórico, met zijn wirwar aan charmante straatjes, smalle steegjes en drukke pleinen. Je wandelt langs oude witgekalkte huisjes en veel straten hebben die typische Portugese bestrating van mozaïeken. Het oude deel van Albufeira ligt wat hoger, zodat je tussen de huizen door soms de zee ziet liggen. De historische binnenstad is altijd levendig, met vele restaurants, bars, winkeltjes en straatmuzikanten. Het belangrijkste plein is Largo Duarte Pacheco, met vele terrasjes om te ontspannen.

Leuke tips in Vilamoura

Vilamoura ligt op ca. 15 minuten rijden van het hotel. Dit plekje in Portugal heeft veel bijzonders te bieden, dus we raden je zeker aan om even langs te rijden! Ga o.a. naar het adembenemende natuurgebied Ria Formosa, een hoogtepunt uit de regio. Het is één van de zeven natuurwonderen van Portugal! Het is een 60 kilometer lange lagune met daaromheen een labyrint van eilanden en witte stranden. Je kunt er zelfs dolfijnen spotten! Daarnaast vind je in Vilamoura de prachtige haven Marina de Vilamoura. De haven ligt tussen twee zeepieren en is geschikt voor pleziervaarten! Vlakbij de haven vind je veel winkeltjes, restaurants en er is een watersportcentrum!

Overwin de uitdagende 18-holes banen bij Family Golf Park, gewijd aan de geschiedenis van het Romeinse Rijk. Bewonder tijdens een potje golf de tuinen met maar liefst tweehonderd soorten bomen en planten en leer meer over het Romeinse Rijk.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Oceanus Aparthotel
R. da Igreja,
Albufeira, Portugal
Kaart
R. da Igreja, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aparthotel Oceanus ligt op 3 minuten lopen van het mooie witte strand in het vissersdorpje Olhos d'Água bij Albufeira. Het heeft een buitenzwembad en een binnenzwembad dat in de wintermaanden wordt verwarmd. Ook is er een sportschool aanwezig. De appartementen bevinden zich in 2 gebouwen en elk appartement heeft een tv en een kitchenette met een koelkast, waterkoker en een magnetron. Het centrum van Albufeira is in 5 minuten rijden te bereiken. .

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Binnenzwembad
  • Live entertainment
  • Lift
  • Sportschool

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

Er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau