Autovakanties
dagen

Geniet in een sfeervol hotel in Zell am See incl. ontbijt

B&B by Zillners
Zell am See, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6- of 8-daagse vakantie in Zell am See incl. ontbijt

Geniet van een heerlijke vakantie in Zell am See. B&B by Zillners is het bijgebouw van hotel Schmittenhof. Voor het ontbijt kun je dan ook in het naastgelegen hotel terecht. Het stadscentrum ligt op slechts 5 minuten rijden. Ervaar hier de gezellige drukte met winkels, restaurants en bars. De accommodatie ligt onder aan de voet van de berg Schmittenhöhe en is hierdoor een perfect startpunt voor een wandeling of fietstocht door de Oostenrijkse natuur. Geniet van de adembenemende uitzichten over de bergachtige omgeving. Met ruim 80 wandelroutes in de omgeving hoeven wandelliefhebbers zich hier niet te vervelen. En heb je zin in afkoeling? De Zeller See is vlak bij. Er zijn ligweides en strandbaden waar je heerlijk kunt ontspannen.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet in een sfeervol hotel in Zell am See incl. ontbijt

B&B by Zillners
Zell am See, Salzburg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (in naastgelegen hotel Schmittenhof)
  • Ideale omgeving voor mooie wandel en fietstochten
  • Met slechts 5 minuten rijden ben je in het centrum
  • Nabij de Zeller See
  • Kinderen t/m 3 verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga wandelen op de berg Schmittenhöhe
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Wat te doen in de omgeving

Rodelbaan Maisiflitzer Kaprun
Voel de wind in je haren op de zomer rodelbaan de Maisiflitzer. Scherpe bochten, snelheid en spanning zorgen voor fun in de bergen terwijl je zelf de snelheid bepaald. Als je de rem helemaal niet gebruikt haal je snelheden tot 40 kilometer per uur. De rodelbaan bevindt zich op de Maiskogel berg bij Kaprun - ongeveer 15 minuten rijden van Zell am See.

Stadsmarkt Zell am See
In de zomer breekt ook weer de tijd aan voor de wekelijkse stadsmarkt in Zell am See op vrijdag. Vanaf 08.00 uur tot 13.00 uur kun je op het plein in het centrum genieten van de echte marktsfeer met tal van lokale en verse producten en lekkernijen. De stadsmarkt vindt elke vrijdag plaats tot medio november.

Nostalgie Markt Zell am See
Vier keer per zomer in de maanden juni t/m september is er op zaterdag de Nostalgie-Markt in Zell am See. De exacte data zijn ter plaatse bij de VVV bekend. Het Idyllisch aangelegde stadsplein van Zell am See biedt vele antiek- en nostalgiehandelaren uit Oostenrijk en Beieren de gelegenheid om hun schatten en antieke goederen te tonen.

Alpiner Genussmakrt in Kaprun (Kirchbichl)
De markt in Kaprun vindt plaats op vrijdag van 11.00 uur tot ca. 14.00 uur aan Kirchplatz 4. Ontdek origineel Kapruner houtgestookt brood, Buchteln met vanillesaus, melkbrood en nog veel meer van de Gugglberger bakkerij. Honing uit de bijenstal van Horst Mair, meel en pasta van Zentro Tauernmühle en wildproducten van Gut Fischhorn. Daarnaast zijn er op de Neumair stand een groot aantal streekproducten verkrijgbaar.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
B&B by Zillners
Schmittenstraße 111,
Zell am See, Oostenrijk
Kaart
Schmittenstraße 111, Zell am See, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In Schmitten vind je de gezellige B&B by Zillners. De kamers zijn traditioneel ingericht en voorzien van een zithoek, tv en eigen badkamer. B&B by Zillners is een dependance van Hotel Schmittenhof en als gast kan je gratis gebruik van de faciliteiten van dat hotel, zoals van de wellness met o.a. sauna's, infraroodcabine en stoombad om heerlijk tot rust komen. In de directe omgeving van het hotel vind je mooie wandelroutes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Jagdbogenparcours

Tours & activiteiten, Recreatie en spellen
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Zell am See Kaprun Card € 4,00 per persoon per dag (vanaf 14 jaar)
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau