Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Familiecamping aan de Venetiaanse kuststrook

Jesolo Mare Camping Village
Lido di Jesolo, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
397,95
per mobile home
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 12 aankomstdagen beschikbaar!
Een heerlijke 5-, 6-, 8- of 15-daagse vakantie met de hele familie op een camping aan de Venetiaanse kuststrook o.b.v. logies

Vind jij het ook heerlijk om met het gezin op de pad te gaan en gezellig samen te zijn? Ga dan voor één van de leukste familiecampings aan de Venetiaanse kuststrook! De hele vakantie verblijf je in een Mobile Home Premium, ideaal! Lekker eten in de omgeving of op de camping, een duik nemen in het zwembad of in het strand... het kan allemaal! Ook zijn er leuke dorpjes nabij en kun je een uitstapje maken naar het bijzondere Venetië. Op de camping is genoeg te doen! De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in één van de vele speeltuinen of tijdens het animatieprogramma. Daarnaast zijn er diverse zwembaden, activiteiten voor jong en oud, een snackbar, een restaurant en nog veel meer!

Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Familiecamping aan de Venetiaanse kuststrook

Jesolo Mare Camping Village
Lido di Jesolo, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste Mobile Home Premium
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Animatie voor jong en oud
  • Camping is gelegen nabij de bruisende badplaats Lido di Jesolo
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en één auto parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga eropuit en bezoek Lido di Jesolo!
Leuke tips in de omgeving

Venetië is één van de populairste en best bezochte steden van Italië. De stad heeft een lange en rijke geschiedenis en deze vind je terug in de prachtige historische bouwwerken die in de stad te vinden zijn. Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waarbij je leuke winkeltjes en gezellige bars tegenkomt.

Het San Marcoplein en meer!
Het San Marcoplein is het hart van Venetië en één van de mooiste pleinen ter wereld. Aan het plein liggen de sprookjesachtige Basiliek van San Marco, het Dogepaleis, de 98,5 meter hoge klokkentoren, de schilderachtige zuilengalerijen en de Torre dell’Orologio, met de prachtige astronomische klok. Hier vind je een groot deel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië allemaal bij elkaar. De Basiliek van San Marco en het Dogepaleis zijn de twee meest bijzondere bouwwerken van Venetië en deze zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Brug der Zuchten
Net om de hoek van het San Marcoplein kan je de Brug der Zuchten vinden. De loopbrug heeft deze naam gekregen omdat vroeger de gevangen vanuit het Dogepaleis over de brug naar de donkere kerkers van de gevangenis liepen. Via de raampjes zagen ze hier dan voor de laatste keer daglicht. De naam refereert dus aan de zucht op weg naar de gevangenis.

Maak een gondeltocht door de kanalen van Venetië
Ben je in Venetië dan kan een gondeltocht eigenlijk niet ontbreken. De eerste gondels waren er al in het jaar 1094. Enkele honderden jaren later waren er maar liefst 10.000 gondels in Venetië en werden ze gebruikt om werkelijk alles te vervoeren. Tegenwoordig zijn dit er nog maar 400 en worden ze vrijwel alleen nog maar gebruikt voor een romantisch tochtje door de smalle kanalen van de stad.

Jesolo Mare Camping Village
Viale Oriente, n. 144,
Lido di Jesolo, Italië
Kaart
Viale Oriente, n. 144, Lido di Jesolo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hou je van strand? Dan is Jesolo Mare Family Camping Village een uitstekende bestemming voor jou. De camping is omgeven door een prachtige natuur. Het strand ligt direct naast de camping. Het bied een oase van rust en ontspanning. Er is genoeg animatie op de camping te vinden zodat iedereen zich kan vermaken. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of tijdens het animatieprogramma. Ook zijn er sportvelden en een zwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag. ( Niet alle soorten honden zijn toegestaan. Geef bij boeking aan wat het ras is, en neem het paspoort mee.Het kan zijn dat de borg en eindschoonmaakkosten hoger zijn indien er een hond wordt meegenomen).
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Aqualandia

Waterparken
Via M.buonarroti 15

Dit waterpark is al meerdere keren als nummer één waterpark van Italië gekozen. Er zijn zeven themagebieden verdeelt over een oppervlakte van ca. 80.000 m² .

Murano

Bezienswaardigheden
Murano

Het wereldberoemde Venetiaanse glas is afkomstig van het eiland Murano. Bezoek hier het bekende Glasmuseum.

Basiliek van San Marco

Bezienswaardigheden, Cultuur
San Marco

Aan het San Marco Plein vindt u de Basiliek van San Marco. De San Marcobasiliek is een kerk met een mix van verschillende stijlen en is hierdoor zeer uniek.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 100,00 per verblijf

  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons Service Center:

  • Eindschoonmaak Happy Maxi Tent, Mobile Home Happy Classic, Easy, Relax of Comfort € 40,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Eindschoonmaak Premium en Plus € 50,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Babybed of kinderstoel € 3,00 per stuk
  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag. ( Niet alle soorten honden zijn toegestaan. Geef bij boeking aan wat het ras is, en neem het paspoort mee.Het kan zijn dat de borg en eindschoonmaakkosten hoger zijn indien er een hond wordt meegenomen).

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center. Ook worden deze kosten in rekening gebracht indien de accommodatie niet goed schoon is achtergelaten:

  • Eindschoonmaak Happy Maxi Tent, Mobile Home Happy Classic, Easy, Relax of Comfort € 40,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak Mobile Home Happy Premium. Premium Suite en Plus € 50,00 per accommodatie

Indien er een hond mee is, dan is de eindschoonmaak verplicht en wordt de borg met € 20,00 verhoogd.

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set (1 grote en 1 kleine handdoek)
  • Babybedje € 3,00 per nacht
  • Kinderstoel € 3,00 per nacht

Om het registratieproces bij check-in te versnellen, wordt je verzocht het bijgevoegde registratieformulier in te vullen en vóór aankomst op de camping te sturen naar: jesolocampingvillage@clubdelsole.com

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 24.50 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau