Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Mobile home op gezellige 4*-camping aan de Costa Brava

Camping Cala Gogo
Calonga Girona, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
421,95
per mobile home
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 6 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 5, 6, 8 of 15 dagen in een mobile home op gezellige 4*-camping aan de Costa Brava o.b.v. logies

Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie? De Costa Brava is the place to be! Je vindt hier alle wensen die passend zijn voor het hele gezin. De Costa Brava is één van de meest populaire regio's voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Er is genoeg te doen: kajakken, fietsen en verschillende waterparken! Dankzij het prachtige zandstrand en de geweldige ligging kun je samen met de kids genieten van het Spaanse leven. Jij ontspant terwijl de kinderen zich vermaken. De familiecamping ligt in Calonge, dat in de Romeinse tijd al een toeristische zomerbestemming was. Tijdens je vakantie in Calonge kun je historische monumenten gaan ontdekken, zoals het middeleeuwse Castell de Calonge, een van de grootste kastelen in de regio.

Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Mobile home op gezellige 4*-camping aan de Costa Brava

Camping Cala Gogo
Calonga Girona, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een Mobile Home Premium
  • Inclusief gas, water en elektriciteit
  • Inclusief 1 parkeerplaats
  • De camping ligt in de heuvels aan de Spaanse Costa Brava
  • Op de camping vind je maar liefst vijf verschillende openluchtzwembaden (1 is voorzien van 5 nieuwe waterglijbanen!)
  • Tip: ga naar de stranden Torre Valentina, Sant Antoni en Es Monestri!
Meer over Calonge Gerona

We raden het je zeker aan om het ware karakter van de stad te leren kennen en meer te zien tijdens je vakantie, zoals o.a. het middeleeuwse kasteel 'Castell de Calonge'. Dit is één van de grootste kastelen van deze regio. Daarnaast moet je ook zeker het Plaza Maor niet vergeten! Plof neer op één van de terrasjes en bestel een lekker drankje en typische Spaanse tapas. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de oude gebouwen. Op het plein vind je ook veel winkeltjes, dus scoor ook zeker wat leuke items! Tussendoor even ontspannen? Ga dan naar de prachtige stranden: Torre Valentina, Sant Antoni en Es Monestri.

Camping Cala Gogo
Av d' Andorra 13,
Calonga Girona, Spanje
Kaart
Av d' Andorra 13, Calonga Girona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 4*-Camping Cala Gogo is gelegen in de Costa Brava, op ca. 100 meter van het strand. De camping ligt in de heuvels aan de Spaanse Costa Brava. Het strand is te bereiken via een tunnel op de camping. Maar je kunt ook met het gratis treintje, dat je vanaf de camping naar het strand brengt. Het animatieteam van de camping houdt overdag de kids bezig met leuke activiteiten en spellen. Op Camping Cala Gogo vind je een supermarkt en een bakkerij, maar ook maar liefst vijf verschillende openluchtzwembaden, waarvan één is voorzien van vijf nieuwe waterglijbanen. Daarnaast kun je op de camping voetballen, basketballen en volleyballen. Camping Cala Gogo ligt op slechts anderhalve kilometer van de bruisende badplaats Platja d’Aro.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Platja D’Aro

Steden
Carrer Ntra. Sra. Del Carme, 16

Deze gezellige plaats heeft een prachtig breed strand met een boulevard. Er zijn vele gezellige restaurantjes met terrassen die uitzicht bieden op het strand.

Calella de Palafrugell

Steden
Calella De Palafrugell

Calella de Palafrugell kenmerkt zich door de mooie gedeeltelijk overdekte boulevard en de vele typische strandwoningen die hier in de rotsen gebouwd zijn. Daarnaast vind je er een prachtig zandstrand dat over verschillende kleine baaien is verdeeld.

Lloret de Mar

Steden
Av. Just Marlés Vilarrodona, 68

Het gezellige Lloret de Mar met winkelstraten, restaurants en een prachtig zandstrand is de ideale plaats voor een bruisende zonvakantie!

Parc Aquàtic Water World

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Ctra. De Vidreres Km 1,2

Geniet een dag van alle waanzinnige glijbanen, zwembaden of zelfs bungeejumpen! Waterworld is het bekendste waterpark van de Costa Brava en is dus zeker een bezoekje waard.

Kathedraal van Girona

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Casa-Museu Salvador Dali

Cultuur, Musea
Platja Portlligat

Het Casa-Museu Salvador Dali is een van de drie musea die geheel in het teken staan van de wereldberoemde schilder Dalí. In dit huis schilderde Dalí het grootste deel van zijn oeuvre.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je ter plaatse te betalen:
- Toeristenbelasting €2,50 p.p.p.n.
- Borgsom €100,00 per acco
- Eindschoonmaak Happy Maxi Tent, Mobile Home Happy Classic, Standard, Standard Extra of Comfort € 40,00 per accommodatie
- Eindschoonmaak Mobile Home Happy Premium. Premium Suite en Plus € 50,00 per accommodatie

Let op:
Indien de airconditioning niet inclusief is bij de geboekte accommodatie kan dit extra worden bijgeboekt. Dit dient ter plaatse gereserveerd en betaald te worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 5,00 per dag (prijs altijd onder voorbehoud van eventuele wijziging door Happy Camp)
Toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald en kan per periode (en zonder vooraf aan te geven) door de plaatselijke autoriteiten worden ingevoerd, verhoogd of verlaagd.

  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set (1 grote en 1 kleine handdoek)
  • Babybedje € 3,00 per nacht
  • Kinderstoel € 3,00 per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 15.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau