Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Gezellige camping direct aan de Adriatische Zee

International Riccione Family Camping Village
Riccione, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
315,95
per mobile home
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 34 aankomstdagen beschikbaar!
Met het hele gezin 5, 6, 8 of 15 dagen genieten op een gezellige camping direct aan de Adriatische Zee o.b.v. logies

Vertoeven op loopafstand van de zee én aan de rand van Motor Valley? Dat doe je op International Riccione Family Camping Village! Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een vakantie vol ontspanning. Aan het strand vind je Dolcevita Restaurant & Bar, waar je terecht kunt voor heerlijk streekgerechten. De kids kunnen zich heerlijk vermaken in één van de vele speeltuinen of tijdens het animatieprogramma. Lekker ontspannen terwijl de kinderen aan het donderjagen zijn. Klinkt goed, toch? Ga er op uit en ontdek de mooie omgeving met vele pittoreske dorpjes en het adembenemende landschap.

Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Gezellige camping direct aan de Adriatische Zee

International Riccione Family Camping Village
Riccione, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gas, water en elektriciteit
  • Inclusief 1 parkeerplaats
  • Camping direct aan het strand met beachbar
  • Babyclub, miniclub en veel activiteiten aanwezig
  • Waterpark Aquafan Riccione op ca. 4 km
  • Tip: bezoek de nabijgelegen dorpen en steden!
Leuke tips in de omgeving

San Marino
San Marino is gelegen op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht op de Adriatische kust. Het heeft een sfeervol, oud centrum, ‘Centro Storico Di San Marino’. De middeleeuwse vestigingsstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is zeker een bezoekje waard.

Rimini
Wat niet veel mensen weten, is dat Rimini ook een leuk centrum heeft met oude ruïnes, grote kerken en stadspoorten. Zoals veel Italiaanse steden, heeft ook Rimini een prachtig en groot plein waar de stad omheen gebouwd is. Drink een heerlijk drankje op het terras bij Piazza Tre Martiri. De bekendste bezienswaardigheden van Rimini zijn de Arco d'Augusto en Porta Montanara. Tip: bezoek de markt.

Borgo San Giuliano
Als je de Ponte di Tiberio oversteekt, kom je bij Borgo San Giuliano! Het zal je al snel opvallen dat er prachtige muurschilderingen zijn. Je zal merken dat veel huizen ook geschilderde keramische plaquettes hebben die oude boten illustreren en de naam van de zeeman onthullen die vroeger eigenaar was van het huis.

International Riccione Family Camping Village
Via Torino, 80,
Riccione, Italië
Kaart
Via Torino, 80, Riccione, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom volledig tot rust in een comfortabele mobile home. De camping ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Riccione zo heb je alle faciliteiten binnen handbereik. Wil je liever met je voeten in het zand genieten van de zee? Vanuit de camping loop je zo het strand op! Sportliefhebbers hoeven zich niet te vervelen, je kunt je uitleven tijdens een potje voetbal, tennis, aquarobics of nog veel meer. In het hoogseizoen is er de hele dag door animatie aanwezig. De camping heeft een eigen supermarkt en souvenirwinkel. De ideale camping voor een gezellige familievakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag & € 20,00 extra bij de eindschoonmaak
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

Anfiteatro

Bezienswaardigheden
Via Roma

Het Romeinse amfitheater in Rimini is helaas niet veel meer dan een ruïne. Ooit was het een kolossaal theater waar allerlei spelen, wedstrijden en bloederige gevechten plaatsvonden.

Arco d'Augusto

Bezienswaardigheden
Corso D'augusto

Arco d’Augusto is vroeger gebouwd als stadspoort in opdracht van de Romeinse senaat en was bedoeld als toegangspoort tot de stad.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Ponte di Tiberio

Bezienswaardigheden
Ponte Di Tiberio

De marmeren monumentale brug Ponte di Tiberio ligt aan de oostelijke zijde. De Ponte di Tiberio werd al in de eerste eeuw gebouwd om een verbinding te maken over de Marecchia rivier.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 100,00 per verblijf

  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons Service Center:

  • Eindschoonmaak Standaard € 40,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Eindschoonmaak Premium en Plus € 50,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Babybed of kinderstoel € 3,00 per stuk
  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag & € 20,00 extra bij de eindschoonmaak

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center. Ook worden deze kosten in rekening gebracht indien de accommodatie niet goed schoon is achtergelaten:

  • Eindschoonmaak Happy Maxi Tent, Mobile Home Happy Classic, Standard, Standard Extra of Comfort € 40,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak Mobile Home Happy Premium. Premium Suite en Plus € 50,00 per accommodatie

Indien er een hond mee is, dan is de eindschoonmaak verplicht en wordt de borg met € 20,00 verhoogd.

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set (1 grote en 1 kleine handdoek)
  • Babybedje € 3,00 per nacht
  • Kinderstoel € 3,00 per nacht

Let op:
Indien de airconditioning niet inclusief is bij de geboekte accommodatie kan dit extra worden bijgeboekt. DIt dient ter plaatse gereserveerd en betaald te worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 5,00 per dag (prijs altijd onder voorbehoud van eventuele wijziging door Happy Camp)
Toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald en kan per periode (en zonder vooraf aan te geven) door de plaatselijke autoriteiten worden ingevoerd, verhoogd of verlaagd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau