Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Gezellige familiecamping aan de Adriatische kust nabij Ravenna

Vigna sul Mar Family Camping Village
Lido di Pomposa, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
269,95
per mobile home
Excl. Waaborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs is 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 5, 6, 8 of 15 dagen op een gezellige familiecamping aan de Adriatische kust nabij Ravenna

Samen met het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie in een bosrijke omgeving met direct uitzicht op het zandstrand. Een vakantie in Lido di Pomposa is een hele beleving. Het is écht iets voor strandliefhebbers. In deze regio liggen meerdere fijne badplaatsen. Lido betekent dan ook 'strand' in het Italiaans! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, lees jij een spannend boek op het strand. Overdag en 's avonds is er animatie voor de kids met een leuke miniclub. Daag elkaar uit op het voetbalveld of tijdens een potje tafeltennissen. Cultuurliefhebbers zullen weg zijn van de stad Ferrara... Waarom? Nou, omdat overal waar je hier kijkt, de invloeden van de renaissance ziet. Ook is Ravenna een heel bijzonder plekje om eens in je leven gezien te hebben!

Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Gezellige familiecamping aan de Adriatische kust nabij Ravenna

Vigna sul Mar Family Camping Village
Lido di Pomposa, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een Mobile Home Happy Easy of Premium
  • Gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Camping is op loopafstand van het zandstrand
  • Fietsen te huur op de camping (tegen betaling)
  • Inclusief 1e parkeerplaats
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: breng een bezoekje aan het pretpark Mirabilandia!
Leuke tips in de omgeving

Ravenna
Neem de tijd om een lekker glas wijn uit de regio te proeven! In Ravenna, de enige cultuurstad aan de Adriatische Rivièra, vind je veel interessante plekjes én de lekkerste streekwijnen. De stad is ideaal voor een wandeling, een museum bezoekje of om lekker te lunchen. In de San Vitale-basiliek zijn elke muur en boog prachtig versierd met mozaïeken (aanrader!). Ga ook zeker naar Mirabilandia, hét pretpark van Ravenna. Daarnaast is dit het meest bezochte park van heel Italië!

Ferrara
Ferrara is een belangrijke studentenstad in de regio en hoewel de stad lekker compact is, is het zeker leuk om te bezoeken tijdens je vakantie in Italië. Ferrara wordt ook wel de 'fietsstad van Italië' genoemd, dus stap ook zeker even op de fiets en ontdek meer van de prachtige stad. Ga ook zeker even naar het Castello Estense, dat voorheen een burcht was. Later is dit omgetoverd tot paleis, en nu is het een museum!

Vigna sul Mar Family Camping Village
Via Capanno di G. Garibaldi, 20,
Lido di Pomposa, Italië
Kaart
Via Capanno di G. Garibaldi, 20, Lido di Pomposa, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontspan en geniet van de prachtige Adriatische zee tijdens een vakantie bij Vigna sul Mar Family Camping Village. De camping biedt een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie en is omringd door de natuur. Ook op de camping hoef je je niet te vervelen. Er zijn drie zwembaden, animatie en diverse sportfaciliteiten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n. + € 20,00 extra schoonmaakkosten (Niet alle soorten honden zijn toegestaan. Geef bij boeking aan wat het ras is, en neem het paspoort mee.Het kan zijn dat de borg en eindschoonmaakkosten hoger zijn indien er een hond wordt meegenomen).

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Bologna

Bezienswaardigheden, Steden
Bologna

Bologna is een grote universiteitsstad met een prachtig middeleeuws centrum. Geniet van prachtige gebouwen, heerlijk eten en een indrukwekkende natuurlijke omgeving.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Ponte di Tiberio

Bezienswaardigheden
Ponte Di Tiberio

De marmeren monumentale brug Ponte di Tiberio ligt aan de oostelijke zijde. De Ponte di Tiberio werd al in de eerste eeuw gebouwd om een verbinding te maken over de Marecchia rivier.

Anfiteatro

Bezienswaardigheden
Via Roma

Het Romeinse amfitheater in Rimini is helaas niet veel meer dan een ruïne. Ooit was het een kolossaal theater waar allerlei spelen, wedstrijden en bloederige gevechten plaatsvonden.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Arco d'Augusto

Bezienswaardigheden
Corso D'augusto

Arco d’Augusto is vroeger gebouwd als stadspoort in opdracht van de Romeinse senaat en was bedoeld als toegangspoort tot de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 100,00 per verblijf

  • Waaborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons Service Center:

  • Eindschoonmaak Standaard € 40,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Eindschoonmaak Premium en Plus € 50,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).
  • Babybed of kinderstoel € 3,00 per stuk
  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n. + € 20,00 extra schoonmaakkosten (Niet alle soorten honden zijn toegestaan. Geef bij boeking aan wat het ras is, en neem het paspoort mee.Het kan zijn dat de borg en eindschoonmaakkosten hoger zijn indien er een hond wordt meegenomen).

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center. Ook worden deze kosten in rekening gebracht indien de accommodatie niet goed schoon is achtergelaten:

  • Eindschoonmaak Happy Maxi Tent, Mobile Home Happy Classic, Standard, Standard Extra of Comfort € 40,00 per accommodatie
  • Eindschoonmaak Mobile Home Happy Premium. Premium Suite en Plus € 50,00 per accommodatie

Indien er een hond mee is, dan is de eindschoonmaak verplicht en wordt de borg met € 20,00 verhoogd.

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je dit vooraf aangeven bij ons service center en dienen deze kosten ter plaatse te worden voldaan:

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set (1 grote en 1 kleine handdoek)
  • Babybedje € 3,00 per nacht
  • Kinderstoel € 3,00 per nacht

Let op:
Indien de airconditioning niet inclusief is bij de geboekte accommodatie kan dit extra worden bijgeboekt. Dit dient ter plaatse gereserveerd en betaald te worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 5,00 per dag (prijs altijd onder voorbehoud van eventuele wijziging door Happy Camp)
Toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald en kan per periode (en zonder vooraf aan te geven) door de plaatselijke autoriteiten worden ingevoerd, verhoogd of verlaagd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 17.50 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau