Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel op de Veluwe nabij het dorpje Garderen incl. ontbijt

WestCord Hotel De Veluwe
Garderen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
60,75
totaal: 144,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel op de Veluwe nabij het dorpje Garderen incl. ontbijt

Het WestCord Hotel De Veluwe bevindt zich gelegen net buiten het dorpje Garderen, te midden van de Veluwse bossen. Dit eigentijdse hotel verwelkomt gasten met een uitnodigende ambiance en biedt een grand café en een ruim terras. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt in het restaurant. Het hotel ligt midden in de Veluwse bossen van maar liefst 75.000 hectare. Hier vindt je prachtige wandel- en fietsroutes, die je meenemen langs uitgestrekte heidevelden en betoverende bossen. Als je vroeg opstaat, maak je zelfs kans om wilde zwijnen of herten tegen te komen in de natuur. Bezoek ook de Loenense waterval met een verval van maar liefst 15 meter, de langste waterval van Nederland. Verderop in de omgeving valt er nog zoveel meer te ontdekken. Een korte rit brengt je naar de bruisende winkelstad Apeldoorn, waar je naar hartenlust kunt shoppen en genieten van de levendige sfeer. Breng een bezoek aan de wereldberoemde Apenheul en ontdek de fascinerende wereld van apen. Of laat je betoveren in de Koningin Julianatoren, een pretpark vol avontuur en plezier voor jong en oud. En vergeet zeker niet om een kijkje te nemen bij het majestueuze Paleis Het Loo, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis van het Nederlandse koningshuis.

Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel op de Veluwe nabij het dorpje Garderen incl. ontbijt

WestCord Hotel De Veluwe
Garderen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Midden op de Veluwe
  • Verwarmd buitenzwembad (zomermaanden)
  • Tegen betaling kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten in het hotel (€25,- p.p.p.d.)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontdek Apeldoorn
Bezienswaardigheden in de omgeving

Apeldoorn
Bezoek het bruisende Apeldoorn en laat je betoveren door de diverse ervaringen die deze stad te bieden heeft. Struin door de gezellige winkelstraten en ontdek een mix van boetiekjes, warenhuizen en ambachtelijke winkels. Betreed het majestueuze Paleis Het Loo en verken de prachtige tuinen en luxueuze kamers, terwijl je meer leert over de koninklijke geschiedenis van Nederland. Laat je vervolgens meevoeren naar de fascinerende wereld van apen in de Apenheul. Wandel door het park en observeer verschillende apensoorten in hun natuurlijke omgeving. Bezoek ook het avontuurlijke pretpark Koningin Julianatoren, een plek vol plezier en opwinding voor zowel jong als oud.

Zandsculpturen Garderen
Breng een bezoek aan de Zandsculpturen Garderen en laat je verrassen door de betoverende wereld van kunstwerken gemaakt van zand. Elk jaar heeft de tentoonstelling een nieuw en boeiend thema, waardoor je telkens weer een unieke ervaring beleeft. Bewonder de gedetailleerde sculpturen die met precisie en vakmanschap zijn vormgegeven, en laat je verwonderen door de meesterwerken die zijn ontstaan uit eenvoudig zand. Deze bijzondere tentoonstelling biedt een geweldige gelegenheid om je te laten onderdompelen in de pracht van zandkunst en te genieten van een onvergetelijke ervaring voor alle zintuigen.

Nationaal Park De Hoge Veluwe
Ontdek het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een prachtig toevluchtsoord van natuur. Dit adembenemende park kenmerkt zich door zijn diverse landschap, met uitgestrekte bossen, kleurrijke heidevelden en betoverende stuifzandgebieden. Verken de talrijke wandel- en fietsroutes en laat je verrassen door de stilte en natuurlijke balans die dit gebied uitstraalt. Tijdens je verkenningstocht heb je de mogelijkheid om wilde dieren te spotten in hun natuurlijke omgeving, zoals imposante edelherten en speelse wilde zwijnen. Laat je inspireren door de indrukwekkende pracht van De Hoge Veluwe en beleef een onvergetelijk avontuur te midden van deze natuur.

WestCord Hotel De Veluwe
Oud Milligenseweg 62,
Garderen, Nederland
Kaart
Oud Milligenseweg 62, Garderen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het WestCord Hotel De Veluwe ligt net buiten het pittoreske dorpje Garderen, te midden van de Veluwse bossen. Het 4*-hotel is uitstekend bereikbaar op slechts 3 minuten rijden vanaf de A1. Het moderne hotel biedt een sfeervol grand café, een groot terras, eigen parkeerterrein, open fietsenstalling en Wi-Fi in de hotelkamers. Naast een klein wellnesscentre met fitness en sauna faciliteiten (tegen betaling) beschikt het hotel over een gratis verwarmd buitenzwembad (geopend in de zomermaanden). De standaard kamers zijn voorzien van telefoon, flatscreen televisie, Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten, kluis en badkamer met douche, föhn en toilet. Er zijn ook kamers met bad en/of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Speulder- en Sprielderbos

Natuur & Parken
Speulder- En Sprielderbos

Het Speulder- en Sprielderbos is één van de oudste bossen van Nederland. Geniet van de mooie uitzichten, bijzondere bomen en alle dieren in het wild.

Sauna Drôme

Spa en Wellness
Tolweg 13

Midden in de natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving.

Staverden

Natuur & Parken, Cultuur, Steden
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Het Aardhuis

Natuur & Parken, Musea, Outdooractiviteiten
Aardhuis 3

Het Aardhuis is in 1861 gebouwd in opdracht van Koning Willem III, u kunt hier terecht in het Wildpark of het museum. Ook bestaat er de mogelijkheid aanwezig te zijn bij een roofvogelshow!

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Burg Bieren

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Putterweg 45

Hier vind je meer dan 1750 verschillende soorten bieren. Ook een rondleiding door de brouwerij is zeker de moeite waard!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau