Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Mobile Home op een familiecamping aan de Costa Dorada

Camping La Llosa
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
244,95
per mobile home
Excl. toeristenbelasting € 0,66 p.p.p.n.
Excl. Waarborgsom (only cash): € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 152 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen op een familiecamping in een Mobile Home in Cambrills aan de Costa Dorada

Camping La Llosa ligt op een steenworp afstand van de Middellandse Zee. Dit is een uitstekende plek voor een zonnige familievakantie aan de Costa Dorada. De camping heeft niet alleen een ideale ligging op wandelafstand van het zandstrand, maar ligt ook vlakbij het centrum van Cambrills. Dit plaatsje staat bekend om de sfeervolle vissershaven. Camping La Llosa is een verzorgde groene camping tussen de naaldbomen en te midden van de palmen. Bij de ingang van de camping vind je een gezellige bar waar je drankjes en snacks besteld. Ook is er een restaurant waar je een hapje kunt eten. Kook je liever zelf? Dan hoef je de camping niet af want de campingwinkel heeft een ruim assortiment met onder andere vers fruit, brood en wijn. Het zwembad met een apart ondiep kleuterbad vormt het hart van de camping. Voor de oudere kids zijn er gave glijbanen en speeltoestellen in het water. De camping vlakbij Cambrills is gericht op gezinnen en heeft alle faciliteiten die je wenst tijdens een familievakantie, zoals speeltoestellen en een sportterrein. Verlaat de camping via de achteruitgang en op zo'n 100 meter afstand ligt het bewaakte zandstrand aan de Middellandse Zee.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Mobile Home op een familiecamping aan de Costa Dorada

Camping La Llosa
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte mobile home
  • Camping ligt ca. 100 meter van het strand
  • Animatieteam aanwezig!
  • Gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan de wereldstad Barcelona (ca. 100 km)
Tips voor tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan de badplaats Salou (ca. 8km)
De Spaanse kustplaats is een van de mooiste parels van de Costa Dorada, met haar prachtige stranden, ondiepe wateren en leuke activiteiten. Vakantiegangers die naast het zonnebaden iets sportiefs willen doen, hebben de keuze uit talloze activiteiten bij of op het strand. Speel een potje beachvolleybal of ga het water op met een jetski of catamaran. Je kunt er bovendien genieten van de heerlijke Catalaanse keuken en regionale wijnen. Als je de smaak te pakken krijgt, kun je een bezoek brengen aan een wijngaard.

Breng een bezoek aan de Catalaanse stad Tarragona (ca. 25km)
Tarragona is gelegen in Catalonië. Met 20 minuten rijden ben je in de van oorsprong Romeinse stad, Tarragona. Wanneer je door de stad wandelt zie je diverse restanten terug uit de tijd van de Romeinen zoals, het amfitheater, de paardenrenbaan, het forum, aquaducten en de Romeinse muren. Tegenwoordig is de stad vooral een haven- en een studentenstad. Het oude centrum staat met diverse monumenten op de UNESCO-werelderfgoedlijst, daarnaast vind je er smalle straatjes, vele restaurants, terrasjes en leuke pleinen.

Het grootste pretpark van Europa
Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan het grootste pretpark van Europa, PortAventura World. Met maar liefst 119 hectare ligt het pretpark een paar kilometer naast Tarragona. Een waanzinnig pretpark met zes betoverende werelden, spetterende aquapark, een Ferraripark en vijf eigen themahotels. Zo lijkt het keer op keer alsof je in een compleet andere wereld bent beland. Wie durft er mee met een rit van de spectaculaire snelle rollercoasters? In Mexico stap je in de Hurakan Condor. In deze 96 meter hoge vrije val toren geniet je van waanzinnig uitzicht. Voor de kleintjes zijn er vrolijke figuren in Sesamstraat Aventura. Kortom er is voor jong en oud genoeg te beleven!

Camping La Llosa
Carrer Cami de les Lloses,
Cambrils, Spanje
Kaart
Carrer Cami de les Lloses, Cambrils, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping La Llosa is een kleine familiecamping gelegen aan de rand van Cambrils, een bruisende badplaats in het hart van de Costa Dorada. De camping ligt midden in een pijnbomenbos dus lekker in de schaduw. Neem een duik in het openluchtzwembad. Dit zwembad is zeer kindvriendelijk en is voorzien van meerdere glijbanen en tal van leuke waterspelletjes. Voor de aller kleinste is er een miniclub en een speeltuin. heb je geen zin om te koken? In het restaurant kun je terecht voor het diner en bij de snackbar kun je terecht voor afhaalmaaltijden. Drink een verkoelend drankje aan bij bar of op het terras. De camping ligt 100 meter van het strand, via de 'achterdeur' van de camping loop je zo naar het strand. De omgeving biedt een tal van mogelijkheden aan leuke activiteiten. Je vind er o.a. een tennisbaan, fietsverhuur of ga zeilen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Huisdieren zijn alleen (op aanvraag) toegestaan in de mobile homes. De kosten bedragen €32,00 per verblijf per week

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Douche
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Boulevard Salou

Cultuur, Nachtleven
Passeig De Miramar, Salou

Deze boulevard is 's avonds een heerlijke plek om je begin van de avond te spenderen. Loop langs de vele kraampjes met souvenirs en proef heerlijke lokale lekkernijen.

Calle Barcelona

Shoppen
Calle Barcelona

De bekendste winkelstraat van Salou. Deze lange winkelstraat biedt erg veel winkels en boetiekjes. Voor de shoppers is dit een perfecte straat.

Fontein Salou

Bezienswaardigheden
Passeig De Jaume I, Salou

De bekende fontein die zich aan het einde van Passeig de Jaume I staat, bezorgt Salou een bijna sprookjesachtige uitstraling met haar verlichting. Vooral in de zomer worden hier uitgebreide shows gegeven.

PortAventura Park

Attractieparken, Outdooractiviteiten
Avinguda Pere Molas, Vila-Seca

Na de jaarlijkse korte stop van januari tot maart, opent PortAventura Park haar deuren weer met geweldige thema´s en attractie´s voor jong en oud.

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je bij aankomst te betalen:

  • Toeristenbelasting €0,66 p.p.p.d.

  • Waarborgsom (only cash): € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:

  • Bed- en badlinnen 2-persoons: € 16,00 per set
  • Bed- en badlinnen 1-persoons: € 8,00 per set
  • Babybed € 4,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Huisdieren zijn alleen (op aanvraag) toegestaan in de mobile homes. De kosten bedragen €32,00 per verblijf per week

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur (laag seizoen) & 08.00 - 23.00 uur (hoog seizoen)

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.66 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau