Campingvakanties
dagen

Verblijf in de Achterhoek nabij Winterswijk

Vakantiepark de Italiaanse Meren
Kotten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in de Achterhoek verblijf in het buitengebied van Winterswijk

Geniet van een vakantie met het hele gezin bij Vakantiepark de Italiaanse Meren, gelegen in Winterswijk Kotten. Bij Vakantiepark de Italiaanse Meren is voor ieder wat te doen! Iedere ochtend kun je verse broodjes halen op het vakantiepark. Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn in de speeltuin of in het zwembad, geniet jij van een verkoelend drankje op het terras. Daarnaast kun je tennissen, tafeltennissen of huur een fiets of E-shopper. Vanaf 2022 is Vakantiepark de Italiaanse Meren verrijkt met een kabouterbos. De kids kunnen hier, met een echte kaboutermuts op, opzoek naar de kabouters die zich 'verstopt' hebben in het bos. Heb je 's avonds geen zin om te koken? Geniet dan van een heerlijke maaltijd in het restaurant, een frietje bij de snackbar of een heerlijke pizza bij de tent.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in de Achterhoek nabij Winterswijk

Vakantiepark de Italiaanse Meren
Kotten, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de receptie (tegen betaling)
  • Vakantiepark 10 minuten rijden gelegen van Winterswijk
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: breng een bezoek aan het kabouterbos!
Tips voor tijdens je verblijf

Nationaal Landschap Winterwijk
Het Nationaal Landschap Winterswijk is een gebied van bijna 22.000 hectare groot. Het gebied ligt ingesloten tussen Aalten, Groenlo. Lichtnvoorde en de Duitse grens. Midden in dit gebied ligt Winterswijk. Het is een afwisselend landschap met een aantal natuurreservaten met zeldzame dieren en planten.

Fietsen in de omgeving
Ontdek de omgeving per fiets! Winterwijk is dé plek om mooie fietstochten te maken, midden in de natuur. Door de bossen, over prachtige paden, langs landgoederen, boerderijen, water- en korenmolens of door Duitsland. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar. Mocht je je eigen fiets niet mee hebben naar het vakantiepark, kun je bij de receptie fietsen huren.

Winkelen in Winterwijk
Struin door het gezellige centrum van Winterwijk, over de sfeervolle markt, centraal gelegen midden in het centrum. Bruisende winkelstraten met landelijke ketens, wisselen elkaar af met hippe en chique lokale winkels. Daarnaast vind je er de grote winkelketens, maar ook leuke boekenwinkels en kleine boetiekjes. Rondom de markt kun je terecht voor een gezellig terrasje, sfeervolle cafés en restaurants. Twee keer in de week is er rondom Jacobskerk, de warenmarkt in Winterswijk. Hier ervaar je meteen het ons-kent-ons dorpsgevoel. Geniet van de gezelligheid, lekkernijen en bewonder de kleurrijke bloemenstallen.

Vakantiepark de Italiaanse Meren
Buitinkweg 7,
Kotten, Nederland
Kaart
Buitinkweg 7, Kotten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bij Vakantiepark de Italiaanse Meren is voor iedereen wat te doen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de speeltuin of in het zwembad, geniet jij van een heerlijk drankje op het terras aan het water. Geniet van je glamping vakantie tijdens een verblijf in een luxe Villatent. De glamping accommodaties zijn gelegen op het veld dat zich naast vrijwel alle faciliteiten van de camping bevindt. Dat je je ook direct tussen de bomen en aan het water bevindt, geeft extra sfeer aan dit veld. Er is volop plezier te beleven in de Achterhoek.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€40,00 per huisdier, per verblijf

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin
Hoogtepunten

Steengroeve Winterswijk

Bezienswaardigheden
Steengroeveweg 50

Natuurliefhebbers, geïnteresseerden in geologie, mineralen en fossielen kunnen in de Steengroeve Winterswijk volledig aan hun trekken komen.

Wijngaard Hesselink

Wijngaard / bierbrouwerij
Vredenseweg 168

Wijngaard Hesselink is een mooie wijngaard verscholen in het groen van het mooie Winterswijk. Om alles te ontdekken over de wijngaard is een rondleiding aan te bevelen.

Bredevoort Boekenstad

Steden
Bredevoort

Sinds 27 augustus 1993 is Bredevoort de Nationale Boekenstad. In het historische centrum hebben zich meerdere antiquariaten gevestigd. In de antiquariaten kun je terecht voor een groot aanbod aan antiquarische boeken, 2e-hands boeken en boeken die niet meer gedrukt worden.

Zwillbrocker Venn

Natuur & Parken
Zwillbrocker Venn

Net over de grens ligt in Duitsland het Zwillbrocker Venn. De plas is ontstaan door het steken van turf. Het gebied bevat zowel bos als moeras. Het meest opvallend aan dit gebied zijn de flamingo's die er regelmatig verblijven.

Oude Helenakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Landstraat 22

De Oude Helenakerk is een gotische kerk in Aalten, bewonder het prachtige orgel of één van de vele mooie muurschilderingen.

Westphalian Bell Museum Gescher

Musea
Lindenstraße 4

De collectie in het Westfalen Glockenmuseum geeft een goed overzicht van 900 jaar belgeschiedenis en bell casting in Westfalen. Tijdens een rondleiding worden sommige klokken geslagen en geluid gemaakt.

Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplichte kosten dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Waarborgsom € 100,00 per accommodatie
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center.

  • Babypakket € 25,00 per verblijf
  • Huisdieren € 40,00 per verblijf (op aanvraag)
  • Handdoeken pakket € 7,00 per persoon
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€40,00 per huisdier, per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau