Formule 1: Grand Prix
dagen

Weekendticket Grand Prix van Oostenrijk incl. hotel en ontbijt

Hotel Restaurant Schachenwald
Premstätten, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4 dagen in Oostenrijk voor de Grand Prix van Spielberg incl. hotel, ontbijt en weekendticket

Heb jij altijd al een Formule 1 race bij willen wonen? Dit is je kans! De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg, gelegen nabij de prachtige Alpen. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. En jij kan erbij zijn! Je reis in je eigen tempo en met je eigen vervoer naar Oostenrijk, waar je verblijft in een comfortabel hotel.

Formule 1: Grand Prix
dagen

Weekendticket Grand Prix van Oostenrijk incl. hotel en ontbijt

Hotel Restaurant Schachenwald
Premstätten, Stiermarken, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Oostenrijk in Spielberg (staanplaatsen)
  • Reis o.b.v. eigen vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel ligt op 60 minuten rijden van het circuit in Spielberg
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

De Grand Prix wordt gereden op de Red Bull Ring, een Oostenrijks racecircuit in Spielberg. Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk gereden. In 1995 werd het hogesnelheidscircuit verbouwd vanwege een aantal ongelukken en kreeg het de naam A1 Ring. In 2003 werd daar de laatste F1 Grand Prix gereden en was het meer dan 10 jaar "stil" in Oostenrijk. In 2014 werd het circuit opgekocht door de eigenaar van Red Bull met als resultaat de huidige opzet: 4,3 km lengte & 10 bochten. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist.

Vrijdag 8 juli 2022 vrije training
Vandaag gaat je reis naar Oostenrijk beginnen! Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het hotel waar je de aankomende nachten verblijft. Op naar het circuit voor de vrije training!

Zaterdag 9 juli 2022 vrije training + kwalificatie
De dag van de kwalificaties! Vanaf het hotel rij je in ca. een uur naar het circuit. Hier kun je genieten van de vele voorprogramma’s, waarna de race van start gaat en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs.

Zondag 10 juli 2022 race
Racedag! Het is zo ver, vandaag gaat de race echt beginnen. Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het circuit. Je beleeft het volledige programma live vanuit de Red Bull Ring. Na een spannende racedag kom je weer terug in het hotel.

Maandag 11 juli 2022
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Je geniet nog van het laatste ontbijt, checkt uit en spendeert de rest van de tijd in Spielberg. Daarna reis je o.b.v. eigen vervoer terug naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Restaurant Schachenwald
Bierbaum 40,
Premstätten, Oostenrijk
Kaart
Bierbaum 40, Premstätten, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Restaurant Schachenwald ligt op ca. 10 km van het centrum van Graz. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor internationale en seizoensgebonden gerechten. Bij zomerse tempraturen neem je een verkoelende duik in het buitenzwembad of neem plaats op een ligbed onder de parasol. De ruime en lichte kamers van Hotel Restaurant Schachenwald zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en airconditioning. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Marburg an der Drau

Bezienswaardigheden, Steden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Ptuj

Bezienswaardigheden, Steden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Velenje

Bezienswaardigheden, Steden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Celje

Bezienswaardigheden, Steden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau