Autovakanties
dagen

Genieten in een luxe 4*-Alpenhotel in Tirol o.b.v. halfpension

Alpenromantikhotel Wirler Hof
Galtür, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 6 of 8 dagen in het hart van de Alpen in Tirol in een 4*-hotel o.b.v. halfpension

Je verblijft in een luxe 4*-hotel in Galtür. In de zomer is dit voor de echte sporters een ideaal vertrekpunt voor wandel- en mountainbiketochten. Het is een waar wandelparadijs. Het hotel zelf is perfect voor een week pure ontspanning. Het hotel beschikt over een grote spa met o.a. een sauna, kruidensauna, Turks stoombad, zwembad en een solarium. Ook bieden zij massages aan. Een heerlijk thuis komen voor de actievelingen die er een dag wandelen op hebben zitten. Schuif aan in het restaurant en geniet van regionale en internationale gerechten. Leuk weetje: het hotel heeft een eigen boerderij en in het restaurant gebruiken zij hiervan veel ingrediënten.

Autovakanties
dagen

Genieten in een luxe 4*-Alpenhotel in Tirol o.b.v. halfpension

Alpenromantikhotel Wirler Hof
Galtür, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks cake/gebakbuffet (16.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner met saladebar of themadiner
  • Dagelijks vrije toegang tot het wellnesscentrum en de fitnessruimte
  • Voucher t.w.v. € 10,00 per volwassene te besteden aan wellnessbehandelingen
  • Inclusief Silvretta basic card voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Ga naar de langste rodelbaan van Tirol in Imst
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst

Alles over Galtür

Galtür is een oase van stilte en rust. In de zomer vind je hier 250 km aan wandelpaden. Het is zelfs mogelijk om wandelingen te maken op de gletsjer en dat hebben we te danken aan de hoge ligging van het dorp. Ook voor de mountainbikers onder ons genoeg keuze, maar liefst 36 routers. Dit is zowel voor de recreatieve als de sportieve mountainbiker. Dagje klimmen? De klimmogelijkheden zijn hier eindeloos. Je hebt verschillende klimroutes, een boulderpark en klettersteigen. Little Ballun is een aanrader voor de beginnende klimmers en families met kinderen. Ook voor de cultuurliefhebber is er wat te doen, bezoek het Alpinarium. Hier kom je alles te weten over de Alpenwereld. Wist je dat Galtür het eerste officiële Luftkurort van Tirol is? Dit is een lucht die maar weinig pollen bevat en een gunstig klimaat. Dit maakt het zeer aangenaam voor bezoekers met allergieën.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Alpenromantikhotel Wirler Hof
Wirl 8a,
Galtür, Oostenrijk
Kaart
Wirl 8a, Galtür, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Alpenromantik-Hotel Wirlerhof is een 4*-hotel. Hier kan je volledig ontspannen in het grote wellnesscentrum. Je kan hier gebruik maken van de sauna, Turks stoombad, zwembad en nog veel meer. Het hotel beschikt over een restaurant en een restaurant met bar. Er is een ondergrondse parkeergarage. De kamers zijn ik Tiroolse stijl en beschikt over een televisie, telefoon. Een badkamer met douche, toilet föhn en badjas. De kamer heeft een balkon met bergzicht. Er is een fitnessruimte en een kinderspeelplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Ischgl

Bezienswaardigheden, Steden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Nauders

Steden, Outdooractiviteiten
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau