Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Campingvakantie in Hongarije direct aan het Balatonmeer

Balatontourist Füred Camping & bungalows
Balatonfüred, Balatonfüred, Hongarije bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
244,95
per mobile home
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs is 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 5, 6, 8 of 15-daagse campingvakantie in Hongarije direct aan het Balatonmeer

Als je van water houdt dan ben je op deze camping op het juiste adres. Deze camping ligt namelijk direct aan het Balatonmeer. Op het grote strand vind je een waterglijbaan en een extra zandstrand voor de kids. Je kan hier alle watersporten uitvoeren die je maar kunt bedenken. Dit zorgt voor veel waterplezier. Voor een potje tennis kan je ook terecht maar voor ontspanning kan je ook de sauna induiken. Op de camping zelf vind je een zwembad met een peuterbadje én tegenover gelegen is een waterpark! Voor een hapje en drankje zijn er een aantal bars en restaurants op de camping. In de buurt van de camping vind je leuke dorpjes, wijngaarden en bossen. Genoeg om je niet te hoeven vervelen.

Autovakanties
Campingvakanties
5, 6, 8 of 15 dagen

Campingvakantie in Hongarije direct aan het Balatonmeer

Balatontourist Füred Camping & bungalows
Balatonfüred, Balatonfüred, Hongarije bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief gas, water en elektriciteit
  • Inclusief Wi-Fi en 1e parkeerplaats
  • Direct aan het Balatonmeer gelegen
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Waterglijbanen aanwezig
  • Zandstrand voor de kleintjes
  • Tip: maak een dagtrip naar Boedapest!
Meer over het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste zoetwatermeer van Europa. Het meer ligt in een prachtige omgeving omringd door mooie wijngaarden en tussen de vulkanische bergen. Wandelaars en fietsers kunnen zich in de omgeving goed vermaken. Balatonfüred is de oudste en de meest bezochte badplaats aan het meer. Deze plaats staat bekend om zijn vele kuuroorden. Het schiereiland Tihany ligt hier niet ver vandaan en vergeet ook zeker niet hier een bezoekje aan te brengen. Tihany is een kleine vulkanische uitstulping in het Balatonmeer en het hele eiland is een beschermd natuurgebied. Er zijn hier vele wandelpaden en die leiden je naar de mooiste plekjes van het eiland. Een duidelijk herkenbaar punt aan het Balatonmeer is de uitgedoofde vulkaan Badacsony. Op het hoogste punt van de Badacsonyheuvel staat een 18 meter hoge houten uitkijktoren. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de vulkanische heuvels. Met het gezin op pad? Dan mag een een bezoek aan de Zoo van Veszprém of aan het Westernpark niet ontbreken. As laatste nemen we je graag mee naar het plaatsje Héviz, Héviz staat bekend om zijn natuurlijke warmwatermeer. Het is zelfs de grootste van Europa. De temperatuur van het water varieert van 30 tot 38 graden in de zomer. Heerlijk voor een ontspannen dag!

Balatontourist Füred Camping & bungalows
Széchenyi István u. 24,
Balatonfüred, Hongarije
Kaart
Széchenyi István u. 24, Balatonfüred, Hongarije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Voor de noordkust van Balatonfüred vind je Balatontourist Füred Camping & bungalow. De camping heeft een eigen zandstrand, zwembad met glijbaan en waterspeeltuin. Voor de sportievelingen is er ook genoeg te doen. Zo kun je je uitleven tijdens een potje beachvolleybal, minigolf, go-kart of tennis. De camping heeft regelmatig leuke animatieprogramma's beschikbaar. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zo kun hoef jij alleen nog maar te genieten van je vakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin
Hoogtepunten

Siófok

Bezienswaardigheden, Musea, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Bajcsy-Zsilinszky U. 143

Siófok is de meest bekende badplaats en één van de grootste steden aan het Balatonmeer. Siofok is het centrum van het toerisme.

Veszprém

Bezienswaardigheden, Musea, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Úrkút U. 1

De op vijf heuvels gebouwde stad Veszprém ligt tussen het Balatonmeer en het Bakony-gebergte. Bezoek de Burchtwijk met het barokke Bisschoppelijk Paleis.

Badacsony

Steden
Badacsony

De heuvels bij de plaats Badacsony bestaan uit een uitgestorven kist-vormige vulkaan. De hellingen zijn bedekt met vreemde geologische formaties en versteende lava kolommen.

Székesfehérvár

Bezienswaardigheden, Steden
Budai Út 45

Székesfehérvár wordt ook wel de stad der koningen genoemd. Een wandeling door het centrum brengt je terug in de middeleeuwen.

Balatonmeer

Boottochten en watersporten, Stranden
Balatonmeer

Dit prachtige meer is een populaire vakantiebestemming in Hongarije. Naast zwemmen in het meer kun je in de omgeving ook prachtige wandeltochten maken.

Keszthely

Steden
Keszthely

Kaszthely is de grootste en oudste stad aan het Balatonmeer. De stad heeft een strand en vele bezienswaardigheden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je hiervoor contact opnemen met ons service center:

  • Eindschoonmaak Happy Easy en Happy Comfort € 40,00 per accommodatie (indien niet zelf schoongemaakt wordt dit bedrag van je borg ingehouden).

  • Babybed of kinderstoel € 3,00 per stuk

  • Bedlinnen 2-persoonsbed € 20,00 per set
  • Bedlinnen 1-persoonsbed € 15,00 per set
  • Handdoeken € 10,00 per set
Belangrijke informatie

Let op:
Indien de airconditioning niet inclusief is bij de geboekte accommodatie kan dit extra worden bijgeboekt. DIt dient ter plaatse gereserveerd en betaald te worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 5,00 per dag (prijs altijd onder voorbehoud van eventuele wijziging door Happy Camp)
Toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald en kan per periode (en zonder vooraf aan te geven) door de plaatselijke autoriteiten worden ingevoerd, verhoogd of verlaagd.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 10.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau