Cruises
dagen

Luxe Rode Zee Cruise o.b.v. volpension langs Saudi-Arabië en Jordanië incl. vlucht

MSC Bellissima - afvaart Jeddah
Jeddah - Cruise Terminal, Jeddah, Saudi-Arabië bekijk op kaart
Geniet van een 10-daagse Rode Zee Cruise o.b.v. volpension langs Saudi-Arabië en Jordanië incl. vlucht

De MSC Bellissima is sinds 2019 in de vaart en uitermate geschikt voor een heerlijke, ontspannen vakantie! Het schip is o.a. voorzien van een centrale promenade met een digitale zonne- of sterrenhemel, een 4D-bioscoop, Broadway Theater, F1-simulator en kinderclubs. Geniet in de diverse restaurants van culinaire hoogstandjes, lees een boek in alle rust in de bibliotheek of ga lekker shoppen in de (luxe) winkels. Wanneer je aankomt in Jeddah stap je op het schip! Je vaart 4 havens aan in Saudi-Arabië en Jordanië. De cruise zal een unieke ervaring zijn vol spectaculaire bezienswaardigheden en adembenemende stranden!

Cruises
dagen

Luxe Rode Zee Cruise o.b.v. volpension langs Saudi-Arabië en Jordanië incl. vlucht

MSC Bellissima - afvaart Jeddah
Jeddah - Cruise Terminal, Jeddah, Saudi-Arabië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht Jeddah vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks koffie, thee en ijswater bij het buffetrestaurant
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief service charge
  • Tip: duiken of snorkelen tussen het prachtige koraal
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet jouw cruise er uit!

Dag 1: vertrek naar Jeddah, Saudi-Arabië
Vandaag gaat dan eindelijk je reis beginnen! Je vliegt vanavond vanaf Amsterdam Airport naar Jeddah. Je overnacht deze nacht in het vliegtuig.

Dag 2: aankomst Jeddah, Saudi-Arabië
Je vertrekt om 21.00 uur

Je komt vanochtend aan op de luchthaven van Jeddah. Je kunt met een taxi naar de haven gaan. Je komt over een paar dagen terug in Jeddah om deze prachtige stad te ontdekken. Ga alvast aan boord van de MSC Bellissima en verken het prachtige schip! Vertrek is om ca. 21.00 uur.

Dag 3: King Abdullah Economic City, Saudi-Arabië
Je arriveert om 07.00 uur in King Abdullah Economic City

King Abdullah Economic City lilgt op ca. 100 km ten noorden van Jeddah aan de Roze Zee. het is een bloeiende toeristische bestemming van dezelfde ontwikkelaar als Dubai. Er is een grote golfclub waar internationale toernooien worden gespeeld, er wordt een motorsportpark gebouwd en gezien het woestijnklimaat kun je het hele jaar door genieten aan de kust. Op dit moment is zo'n 40% van het project ontwikkeld, met een totale bevolking van ca. 10.000 inwoners. Het schip zal om 20.00 uur King Abdullah Economic Cityweer verlaten, dus zorg dat je op tijd bent!

Dag 4: Yanbu, Saudi-Arabië
Je arriveert om 07.00 uur in Yanbu

Yanbu is een Saoedische stad aan de Rode Zee en ligt op ca. 350 km ten noorden van Jeddah. Yanbu bestaat eigenlijk uit 2 steden. De nieuwe stad in het zuiden staat bekend om zijn olieraffinaderijen en industriële fabrieken, terwijl de oude stad in het noorden een oude halteplaats is voor de 'kruidenroute'. Je vindt hier veel historische gebouwen rond de haven. Ontdek de nabijgelegen straatjes waar je o.a. de Souq Al Lail (markt) vind. Het schip zal om 18.00 uur Yanbu weer verlaten, dus zorg dat je op tijd bent!

Dag 5: Jeddah, Saudi-Arabië
Je arriveert om 07.00 in Jeddah

De havenstad Jeddah is een prachtige stad aan de Rode Zee. Sinds 2019 is het toerisme meer op gang gekomen. Echte trekpleisters zijn Al Balad, de oude binnenstad van Jeddah. Sinds 2014 staat het gebied dat bekend staat als de poort naar Mekka op de Werelderfgoedlijst van UNESCO in Saudi-Arabië. Bezoek hier ook het Naseef House, welke wordt beschouwd als het mooiste huis op het plein. Zie ook de Poorten van de oude stad Al Balad. Zoals de meeste oude steden was Jeddah omgeven door een stadsmuur. Ze zijn er niet meer, maar sommige stadspoorten van Jeddah van de muur gebouwd door de Mamelukken staan ​​nog steeds: de Bab Jadid Jeddah, de Bab Mekka en de Bab Sharif. En vergeet niet de Al Rahma Moskee. Ook voor niet-moslims is het absoluut een bezoek waard. Waarom? Het is een drijvende moskee op het water. Om 20.00 uur vertrekt het schip weer.

Dag 6: Op zee

Je kunt vandaag gebruik maken van de vele faciliteiten op het schip. Lekker relaxen in de wellness, zwemmen in het zwembad of naar het casino! ’s Avonds kun je naar de bioscoop een film kijken in 4D, een show bezoeken in het Broadway Theatre of naar één van de diverse bars aan boord zoals de Champagne Bar, Cocktail Bar en TV Studio & Bar.

Dag 7: Aqaba, Jordanië
Je arriveert om 06.00 in Aqaba

Aqaba is de enige haven en badplaats van Jordanië en bevindt zich aan de noordelijke punt van de Golf van Aqabe, een uitloper van de Rode Zee. In deze badplaats schijnt 365 dagen per jaar de zon en heeft het water een heerlijke temperatuur. Hoewel Aqaba bekend staat om haar duik- en snorkel faciliteiten, kun je hier ook prima terecht wanneer je niet van duiken houdt. Aqaba is een levendige stad, met uitstekende restaurants. Daarnaast zijn er talrijke winkelmogelijkheden en vele activiteiten te ondernemen. Meer dan 5000 jaar geleden was de stad namelijk dé haven naar het Verre Oosten. Overblijfselen van deze rijke periode zijn te bewonderen in Aqaba. Ook ruïnes van de veronderstelde oudste kerk ter wereld bevinden zich in deze stad. Om 19.00 uur vertrekt het schip.

Dag 8: Op zee

Toe aan een dagje ontspanning? De MSC Aurea Spa op MSC Bellissima is een luxe Balinese spa met kenmerkende ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest nieuw leven in te blazen. De MSC Aurea Spa heeft een Turks stoombad, een schoonheidssalon en een nagelboetiek, waardoor je je van top tot teen verwend zult voelen.

Dag 9: Jeddah, Saudi-Arabië
Je arriveert om 04.00 in Jeddah

Helaas is de laatste dag van deze onvergetelijke reis aangebroken! In de vroege ochtend arriveer je bij de haven van Jeddah en is het tijd om het schip te verlaten. Je wordt per transfer naar de luchthaven gebracht en vliegt terug naar Amsterdam waar je de volgende dag aankomt (dag 10).

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Bellissima - afvaart Jeddah
P.O. Box 9285,
Jeddah - Cruise Terminal, Saudi-Arabië
Kaart
P.O. Box 9285, Jeddah - Cruise Terminal, Saudi-Arabië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Bellissima is het zusterschip van de MSC Meraviglia en daarmee het tweede schip van de Vista-klasse. Met ruimte voor ongeveer 5.700 gasten behoren de schepen uit de Vista-klasse tot de grootste cruiseschepen op de markt. Met de Galleria Bellissima heeft het schip een 96 meter lange promenade die met zijn kleine winkeltjes, bars en restaurants het centrum van het schip is. De promenade is bedekt met de "langste LED-hemel op zee", waar adembenemende animaties zoals bijvoorbeeld zonsopkomsten en zonsondergangen te zien zijn, evenals de nachtelijke sterrenhemel. 'S Avonds wordt de Galleria Bellissima het centrale ontmoetingspunt en biedt muziek, feesten en entertainment. Een reis met de MSC Bellissima is ook een reis door de keukens van de wereld. Met 20 bars en 10 restaurants is er voor elk wat wils.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten
  • De vlucht(en) kunnen mogelijk met een overstap of tussenstop zijn
  • Afhankelijk van je vluchttijd kan het zijn dat je een dag later in Amsterdam arriveert

Gezondheid & veiligheid maatregelen MSC Prioriteit is de gezondheid en veiligheid van de gasten en bemanning. MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jou en je dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Op https://www.msccruises.nl/gezondheid-en-veiligheid-maatregelen vind je de maatregelen die per bestemming van toepassing zijn op afvaarten in de komende maanden.

Houd er rekening mee dat voor alle afvaarten in de komende maanden, alle gasten voor vertrek van het schip aan een van deze vereisten moet voldoen:
- Volledig gevaccineerd zijn (d.w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson)

Bij inscheping: In de cruiseterminal ondergaan alle gasten een COVID-19-test voordat ze aan boord gaan.

De regelgeving van het land: Alvorens op cruise te vertrekken, raden wij je aan om vooraf de regelgeving in verband met reizen van je land te controleren.

Belangrijk: Om je een veilige terugkeer naar huis mogelijk te maken in overeenstemming met de nationale regelgeving, heeft MSC Cruises de mogelijkheid voor haar gasten georganiseerd om een RT-PCR test of een antigeen swabtest te kopen en uit te voeren tijdens jouw cruise.

Het is mogelijk verplicht een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers zullen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Passagiers die deze documentatie niet overleggen, zullen de toegang tot het schip worden geweigerd.
Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 29,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center.

Een COVID-19-test of Passenger Locator Form (PLF) kan nog steeds nodig zijn voor nationale of internationale mobiliteitsvereisten: het is de verantwoordelijkheid van elke gast om deze vereiste voor vertrek te verifiëren. Voor meer informatie wordt aanbevolen om de officiële kanalen van de bevoegde autoriteiten van uw land te raadplegen.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau