Campingvakanties
dagen

4*-familiecamping aan de Adriatische Kust

Village Cavallino
Cavallino-Treporti, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Verblijf in een luxe villatent op een 4*-camping aan de de Adriatische Kust

De Italiaanse badplaats Cavallino ligt aan de heerlijke Adriatische Zee, niet ver van de bijzondere stad Venetië. Je verblijft hier op 4*-camping Village Cavallino. De camping is voorzien van maar liefst twee zwembaden, maar ook voor sportieve activiteiten ben je hier aan het juiste adres. Ga een potje tennissen of midgetgolfen met het hele gezin. Daarnaast kun je ook fietsen huren op de camping en de omgeving van Venetië per fiets ontdekken. Voor ontspanning boek je een massage in de wellnessruimte op de camping. Op deze camping verblijf je in een luxe safaritent van alle gemakken voorzien. Genoeg ruimte om met de hele familie te genieten. Direct grenzend aan de camping geniet je van kilometers zandstrand en uiteraard van het lekkere weer in de zomer, maar er zijn ook meer dan genoeg bezienswaardigheden te ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar Venetië om hier de middeleeuwse Basiliek van San Marco en het gotische Dogepaleis te bewonderen. Het is daarnaast mogelijk om één van de leuke eilanden in de lagune van Venetië te verkennen, zoals Murano of Sant 'Erasmo. Een vakantie in Cavallino zorgt met zijn stranden, mooie steden en lekker Italiaans eten voor een geweldige tijd met het hele gezin.

Campingvakanties
dagen

4*-familiecamping aan de Adriatische Kust

Village Cavallino
Cavallino-Treporti, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • 5 of 6 persoons Villatent met sanitair
  • Camping direct gelegen aan het strand
  • Zwembadparadijs met diverse zwembaden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan Venetië
Tips voor tijdens je verblijf

Op slechts 4 km van de camping vind je een haventje, waar vandaan je met een bootje in 20 minuten in het hart van Venetië staat. Venetië is één van de meest bezochte en romantische steden in Europa. Dit heeft de stad vooral te danken aan haar sprookjesachtige kanalen en gondeliers. Geniet van de vele bezienswaardigheden, de leuke souvenirwinkeltjes, prachtige herenhuizen en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Italiaanse gerechten.

Maak een romantische gondeltocht door de kanalen van Venetië

Ben je in Venetië dan kan een gondeltocht eigenlijk niet ontbreken. De eerste gondels waren er al in het jaar 1094. Enkele honderden jaren later waren er maar liefst 10.000 gondels in Venetië en werden ze gebruikt om werkelijk alles te vervoeren. Tegenwoordig zijn dit er nog maar 400 en worden ze vrijwel alleen nog maar gebruikt voor een romantisch tochtje door de smalle kanalen van de stad.

Village Cavallino
Via delle Batterie, 164,
Cavallino-Treporti, Italië
Kaart
Via delle Batterie, 164, Cavallino-Treporti, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Village Cavallino ligt in een mooie omgeving direct aan het strand, waar je lekker kunt ontspannen. De camping is ideaal voor gezinnen en voor degenen die een ontspannen vakantie wensen direct aan de kust van Cavallino Treporti, tussen Lido di Jesolo en Punta Sabbioni. Op de camping vind je verschillende soorten stacaravans. Alle stacaravans zijn uitgerust met kookfaciliteiten, een koelkast en servies, twee slaapkamers, een eigen toilet met douche, satelliet-tv en airconditioning. Daarnaast beschikt de camping over een zwembad en veel speelfaciliteiten voor kinderen. De camping is direct aan het strand gelegen met een beschutte ligging middenin een pijnboom bos met hoge pijnbomen en andere mediterrane beplanting. Vanaf de camping kun je onder meer leuke fietstochten maken of gaan vissen. Ook worden er diverse excursies aangeboden, bijvoorbeeld naar Lio Piccolo.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Aqualandia

Waterparken
Via M.buonarroti 15

Dit waterpark is al meerdere keren als nummer één waterpark van Italië gekozen. Er zijn zeven themagebieden verdeelt over een oppervlakte van ca. 80.000 m² .

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Murano

Bezienswaardigheden
Murano

Het wereldberoemde Venetiaanse glas is afkomstig van het eiland Murano. Bezoek hier het bekende Glasmuseum.

Basiliek van San Marco

Bezienswaardigheden, Cultuur
San Marco

Aan het San Marco Plein vindt u de Basiliek van San Marco. De San Marcobasiliek is een kerk met een mix van verschillende stijlen en is hierdoor zeer uniek.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket (babybedje & kinderstoel) € 3,50 per pakket per nacht
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon

Informatie voor de accommodatie: De verrekening vindt plaats via Villatent.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket (babybedje & kinderstoel) € 3,50 per pakket per nacht
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon

Informatie voor de accommodatie: De verrekening vindt plaats via Villatent.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau