Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld hotel in Antwerpen incl. ontbijt

Tulip Inn Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
41,25
totaal: 108,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 197 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een top beoordeeld en centraal gelegen hotel in Antwerpen incl. ontbijt

Houd je van shoppen? Dan kun je helemaal los gaan in de winkelstraten van de 'Keyserlei'. Antwerpen is de perfecte stad om een nieuwe outfit te scoren. Maar ook een uitje naar de dierentuin ZOO Antwerpen mag niet ontbreken. Uniek is dat deze dierentuin in het hart van Antwerpen is gelegen. Het is dan ook niet zomaar een dierentuin. Het is namelijk de oudste dierentuin van België en een van de oudste dierentuinen ter wereld! In 1983 werd het terrein officieel erkend als een monument. Of verken Antwerpen verder te voet. Maak een wandeling door de Diamantwijk of bekijk de street art in de wijk Berchem. Zoek je liever de natuur op? Aan de linkeroever van de Schelde liggen het Sint-Annabos, het Parkbos Antwerpen en het Vlietbos. Dat België bekend staat om de chocolade wist je waarschijnlijk al. Neem ook een kijkje bij Chocolate Nation, tegenover het (ook bezienswaardige) treinstation. Hier leer je alles over de Belgische chocolade... om je vingers bij af te likken!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld hotel in Antwerpen incl. ontbijt

Tulip Inn Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. 2 frituur- welkomsthapjes p.p.
  • Centrum van Antwerpen in 3 km te bereiken
  • Het hotel beschikt over een gerenoveerd restaurant met en heerlijke kaart
  • Gratis parkeren bij het hotel!
  • Tip: bezoek een van de oudste dierentuinen ter wereld: ZOO Antwerpen
Tulip Inn Antwerpen
Potvlietlaan 2,
Antwerpen, België
Kaart
Potvlietlaan 2, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tulip Inn Antwerpen is een gerenoveerd 3*-hotel met een centrale ligging ten opzichte van de verschillende uitvalswegen. Het hotel is op slechts 3 km afstand van het gezellige centrum van Antwerpen gelegen. De fijne kamers beschikken over een douche, föhn, televisie, telefoon, Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten. Tevens heeft het hotel een restaurant en een bierbar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau