Campingvakanties
dagen

4*-familiecamping in Fazana, vlakbij Pula aan de Adriatische Zee

Bi Village
Fažana, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen op een 4*-familiecamping in Fazana, vlakbij Pula aan de Adriatische Zee

Geniet met het hele gezin van een vakantie aan de Adriatische Zee in Fazena! Je verblijft op een moderne en sfeervolle camping met prachtig uitzicht op de Brijuni-eilanden. Alle faciliteiten en voorzieningen voor een fantastische vakantie zijn aanwezig! De camping ligt direct aan de zee en het strand is hier 800 meter lang! Aan het strand is het tijd voor ontspanning maar de zee is ook een prima plek om te zeilen, windsurfen of duiken. Ben je niet echt een strandliefhebber en lig je liever aan het zwembad? Dat is geen probleem, de camping beschikt over 3 zwembaden, een peuterbad en glijbanen voor de kleintjes. Heb je even genoeg van het zwemmen of sporten? Neem een lekker drankje op het terras en geniet van het mooie uitzicht. De omgeving is adembenemend, je kunt er genieten van de vele bezienswaardigheden, middeleeuwse dorpjes, Nationale Parken en het kristalheldere water van de Adriatische Zee.

Campingvakanties
dagen

4*-familiecamping in Fazana, vlakbij Pula aan de Adriatische Zee

Bi Village
Fažana, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een villatent luxe met sanitair
  • Camping ligt ca. 800 meter van het strand
  • De camping heeft maar liefst 3 zwembaden
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Camping voor jong en oud
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga naar de Krka watervallen in Pula
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek de gezellige kustplaats Pula (ca. 10km)
Een gezellige kustplaats waar je goed kunt winkelen en waar zich het gigantische amfitheater bevindt zie zeker een bezoekje waard is. Het theater is duizenden jaren terug gebouwd door de Romeinen. Nog niet genoeg van al de culturele highlights? Ga dan naar Tempel van Augustus!

Bezoek Dinopark Funtana! (ca. 43km)
Iets verderop ligt het vissersplaatsje Funtana, waar een themapark is met dinosaurussen op ware grootte, een kleine dierentuin en je kunt er circus-, goochel- en motorshows bijwonen. Dat wordt een spannende dag voor de kids!

Voor één dagje naar Italië (ca. 48 km)
Waarom ook niet, voor één dagje naar Italië. Vanuit de haven van Poreč maak je met een veerdienst een uitstapje naar het wonderschone Venetië. De boottocht duurt ca. 3 uur en breng je naar het romantische Venetië. Venetië is één van de meest bezochte en romantische steden in Europa. Dit heeft de stad vooral te danken aan haar sprookjesachtige kanalen en gondeliers. Geniet van de vele bezienswaardigheden, de leuke souvenirwinkeltjes, prachtige herenhuizen en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Italiaanse gerechten.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Bi Village
Dragonja 115,
Fažana, Kroatië
Kaart
Dragonja 115, Fažana, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 4*-camping Bi Village is gelegen direct aan zee en is gelegen op slechts 5 km van Pula. Het is een groot en en een sfeervolle camping. De camping beschikt over drie zwembaden, leuke restaurants, uitgebreide stranden en watersportmogelijkheden. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die zorgt voor leuke activiteiten. Op de camping staan 8 Villatent Luxe met sanitair. De villatenten zijn van alle gemakken voorzien zoals, comfortabele bedden, een complete keuken, een ventilator en een badkamer uitgerust met een douche, wastafel, en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
ja
Parkeerkosten
geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€40,00 per huisdier, per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Amfitheater Pula

Bezienswaardigheden
Scalierova Ul. 30

Het amfitheater werd in de eerste gebouwd, maar is goed bewaard gebleven. Vandaag de dag wordt het toneel nog steeds voor festivals, opera’s en concerten gebruikt.

Boog van de Sergii

Bezienswaardigheden
Slavoluk Sergijevaca

De triomfboog van Sergius werd in de 1 ste eeuw v. C. opgericht in opdracht van Salvia Postuma Sergia, ter ere van drie broers die belangrijke positities hadden bekleed in het Romeinse Rijk.

Pula

Steden
Pula

Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië en hoorde tot en met 1947 bij Italië en kent daardoor dan ook vele Venetiaanse invloeden.

Banjole Beach

Outdooractiviteiten
Banjole

Banjole biedt de ideale mix van strand, natuur en cultuur. Bij de stad zijn twee prachtige gezinsvriendelijke stranden te vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Toeristenbelasting € 1,06 p.p.p.n.
  • Waarborgsom € 100,00 per accommodatie
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket (babybedje & kinderstoel) € 17,50 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Voorkeursboeking € 20,00 per verblijf
  • Huisdieren € 40,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€40,00 per huisdier, per verblijf

Parkeren

ja

Parkeerkosten

geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.06 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau