Stedentrips
2 dagen

Verblijf in een splinternieuw hotel in Antwerpen

Amory Hotel by Hyllit
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Geniet van een 2-, 3- of 4-daagse stedentrip naar Antwerpen en verblijf in een splinternieuw hotel

Verblijf in een splinternieuw hotel in hartje Antwerpen! Het hotel heeft zijn deuren geopend op 1 februari. Je verblijft in stijl in het Antwerpse Amory Hotel by Hyllit. Het hotel is ideaal gelegen nabij het Centraal Station en aan de voet van de Antwerpse shopping straat, de Meir. Ideaal voor de shopaholics onder ons. De oude binnenstad ademt geschiedenis. Je vindt dit terug in eeuwenoude gevels in nauwe straatjes of op de imposante Grote Markt. Slenter door de historische binnenstad, plof neer op een van de vele terrassen of bezoek een van de vele musea die de stad rijk is. De Zoo van Antwerpen, één van de mooiste stadsdierentuinen van Europa ligt op zo'n 10 minuten lopen van het hotel. Vergeet in Antwerpen ook zeker niet te genieten van heerlijke Belgisch speciaal biertje of echte Vlaamse frites!

Stedentrips
2 dagen

Verblijf in een splinternieuw hotel in Antwerpen

Amory Hotel by Hyllit
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 x overnachting o.b.v. logies
  • NIEUW hotel geopend op 1 februari 2022!
  • Hotel ideaal gelegen
  • Hotel op loopafstand van het Centraal Station
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Het Rubenshuis
Tips voor tijdens je verblijf

Antwerpse Diamantenwijk
Tijdens je verblijf in Antwerpen mag een bezoek aan de Antwerpse Diamantenwijk natuurlijk niet ontbreken! Je vind de Diamond Square Mile nabij het Centraal Station van Antwerpen. Wist je dat ongeveer 80% van de ruwe diamanten uit Antwerpen komt.

ZOO Antwerpen
De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen. ZOO Antwerpen heeft een internationale reputatie door haar medewerking aan kweekprogramma’s voor bedreigde diersoorten zoals de bonobo en de okapi. De mooie karaktervolle gebouwen en tuin van de dierentuin zijn beschermd als monument. Bij haar oprichting in 1843 lag de ZOO net buiten de stadsmuren. Nu is de dierentuin een oase van rust in het hartje van de stad, net naast het Centraal Station.

Shop till you drop
In Antwerpen kan zelfs winkelen een cultureel uitstapje worden vanwege de mooie 18e en 19e eeuwse historische panden waarin de winkels zich bevinden. In de bekende winkelstraat de 'Meir' vind je de meest bekekende kledingwinkels. Daarnaast vind je in Antwerpen ook talloze winkels van grote luxe merken, afwisselend met kleine boetiekjes en vintage winkeltjes. Struin door de omliggende winkelstraten van de Meir, van de Schuttershofstraat tot de Kloosterstraat.

Amory Hotel by Hyllit
Frankrijklei 53-55,
Antwerpen, België
Kaart
Frankrijklei 53-55, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het nieuwe 3*-Amory Hotel by Hyllit heeft een centrale ligging nabij het Centraal Station van Antwerpen en aan de voet van de Antwerpse shoppingstraat, de Meir. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor het diner kun je terecht in het panoramische dakrestaurant Gran Duca. In de lobby staat een snack corner met warme en koude dranken en snacks. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een kluisje, ruime kasten en een bureau. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, föhn, wastafel een een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de parkeergarage onder het hotel
Parkeerkosten
€25,00 per auto per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

Ontbijt is op locatie bij te boeken voor € 17,00 per persoon en € 12,00 voor kinderen.

Parkeren

Ja, in de parkeergarage onder het hotel

Parkeerkosten

€25,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau