Zonvakanties
dagen

Zonvakantie in een 4*-hotel op het eiland Santorini incl. vlucht en ontbijt

Thera Mare Hotel
Perissa, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
Genieten van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie op het heerlijke eiland Santorini incl. vlucht, transfer en ontbijt

Ben je opzoek naar het ultieme vakantiegevoel op Santorini? Dan ben je helemaal goed in dit moderne 4*-hotel. Het hotel beschikt over een stuk privé strand voor de echte strandliefhebber. Geniet van de zon, de zee en het heerlijke weer! Er zijn ligbedden en parasols voor wie liever de schaduw opzoekt. Je kan gedurende je gehele verblijf gebruik maken van een bubbelbad en sauna. Als dat niet ontspannen is. Je bent slechts 12 km verwijderd van de hoofdplaats Fira. Je vindt hier een typisch Grieks centrum en prachtige zonsondergangen. Dit is de perfecte bestemming voor een Grieks avontuur.

Zonvakanties
dagen

Zonvakantie in een 4*-hotel op het eiland Santorini incl. vlucht en ontbijt

Thera Mare Hotel
Perissa, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Santorini vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Met privé strand
  • Hotel gelegen op 500 meter van de boulevard van Perissa
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga met de kabelbaan naar het centrum van Fira
  • Tip: huur een auto en verken het eiland
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Alles over Santorini

Oia
Je hebt vast wel eens foto's voorbij zien komen met spierwitte vierkante huisjes die trapsgewijs tegen de berg op zijn gebouwd met een strakblauwe zee op de achtergrond? Dit prachtige uitzicht kun je vinden in het charmante stadje Oia. Dit is één van de mooiste plekjes van heel Griekenland. Struin hier door de smalle steegjes en ga dineren met een prachtig uitzicht over het glinsterende water en een adembenemende zonsondergang.

Fira
De hoofdstad van Santorini, Fira. Bijna net zo mooi gelegen als Oia. Net als in Oia kun je hier ook uren ronddwalen langs bijzondere kerken, kleine bakkerijtjes en smalle winkelstraatjes met boetieks en souvenirwinkeltjes. Breng een bezoekje aan het Museum of Prehistoric Thira, hier kom je meer te weten over de geschiedenis van Aktrotiri. Er loopt een mooi pad van Fira naar Oia, waar je prachtig kan wandelen over de vroegere kraterrand. Een stevige wandeling van zeker drie uur, maar de uitzichten onderweg zijn onbetaalbaar.

Akrotiri vuurtoren
De vuurtoren is gebouwd in 1892, dat betekend dat de vuurtoren er al 128 jaar staat! Voordat er nog elektriciteit was gebruikte men petroleum. Maar tijdens de Tweede Wereld Oorlog was het licht uit. In 1945 kwam de vuurtoren door de Griekse marine weer in werking en sinds 1983 werkte de vuurtoren op elektriciteit. Het is eigenlijk pas sinds 1988 dat de vuurtoren niet meer manueel bediend hoeft te worden en het licht automatisch aangaat. Je kunt helaas de vuurtoren niet in maar dit is wel een fantastische plek om de zonsondergang te bekijken! Het uitzicht op de kleine eilanden Aspro Nisis, Palaia Kameni, Nea Kameni en Thirasia passen hier perfect bij.

Stranden Santorini
Net als elke Griekse bestemming heeft ook Santorini veel prachtige stranden. Je hebt er zandstranden maar ook kiezel- en vulkanische stranden. Zo vind je bijvoorbeeld in Perissa en Kamari een zwart strand en op Red Beach, ja de naam zegt het al; rood zand. Voor een heerlijk rustig dagje strand is het Agios Georgios Beach een echte aanrader. Dit strand is gelegen in het zuidelijkste puntje van het eiland. Het is hier over het algemeen minder druk dan de andere stranden en daarom kan je hier heerlijk genieten van het mooie weer en de heerlijke zee. In de buurt vind je wat knusse tavernes en strandbarretjes voor een lekker hapje of drankje.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Thera Mare Hotel
Perissa,
Perissa, Griekenland
Kaart
Perissa, Perissa, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in een rustige omgeving van Santorini ligt het 4*-hotel Thera Mare Hotel. De kamers beschikken over een airco, minibar, tv, koffie- en thee faciliteiten, badkamer met bad/douch, toilet, föhn en een balkon met zitje. Het hotel beschikt over een zwembad, buitenjacuzzi, snackbar en zwembadbar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Ruïnes van Oud-Thira

Bezienswaardigheden, Steden
Thera 847

Oud-Thira is gelegen nabij Kamari, op de berg Mesa Vouno. De stad is in de 8e eeuw voor Christus gesticht door de Doriërs. Hier zijn onder andere de overblijfselen van een kerkje, een gymnasium, thermale baden, tempels en een theater te vinden.

Openluchtbioscoop Kamari

Outdooractiviteiten
Kamari 847

In de openlucht bioscoop van Kamari kun je verschillende films bekijken. Alle films die hier gedraaid worden zijn Engelstalig met Griekse ondertiteling. De bioscoop is geopend tussen mei en midden oktober.

Fira

Steden
Oia 847

Fira is de hoofdstad van Santorini en is gelegen aan de westkant van het eiland. Je vindt hier bijzondere kerkjes, witte huisjes, smalle winkelstraatjes en fenomenale vergezichten.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau