Zonvakanties
dagen

Luxe 5*-vakantie op het paradijselijke Griekse eiland Santorini incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Costa Grand Resort & Spa
Kamari, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie in een 5*-hotel op het mooie Griekse eiland Santorini incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Even helemaal weg van de dagelijkse hectiek? Dan zit je in dit heerlijke 5*-hotel helemaal aan het juiste adres. Hier kom je volledig tot rust. Ga lekker bij bruinen op één van de ligbedden en neem een verfrissende duik in één van de vijf zwembaden! Meer een strandliefhebber? Het hotel beschikt over een privé gedeelte van het zwarte lavastrand van Kamari. Plof hier neer op de ligbedden en geniet van het mooie uitzicht. Vanaf het strand van Kamari loop je binnen no-time het centrum van Kamari in. Onderweg kom je leuke restaurantjes, winkeltjes en bars tegen, hier geniet je van traditionele Griekse gerechten. In deze omgeving en in dit hotel vind je rust, ruimte en een ontspannen vakantie!

Zonvakanties
dagen

Luxe 5*-vakantie op het paradijselijke Griekse eiland Santorini incl. vlucht en ontbijt of halfpension

Costa Grand Resort & Spa
Kamari, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Santorini vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Luxe 5*-hotel
  • Privé strand!
  • Tip: maak een boottocht rondom het eiland
  • Tip: huur een auto om het eiland te verkennen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Alles over Santorini

Imerovigli
Deze stad behoort tot de meest gefotografeerde plaatsen van Griekenland. Het is een pittoresk dorp dat ten noorden van Fira ligt. Het is het hoogste dorp op de rotsen van de krater van Santorini. Wat maakt dit dorp zo speciaal? Imerovigli heeft de klassieke Cycladische stijl, een mooie traditionele architectuur en is daarom uitgeroepen tot een beschermd dorp. Wandel door de geplaveide straatjes en geniet van het uitzicht op de zee en de rondom liggende eilandjes. Dit geeft werkelijk waar een fascinerend beeld om te zien! Het centrum is ook zeker een must om te bezoeken en struin de leuke winkeltjes en cafés af.

Fira
Fira is de hoofdstad van Santorini en ook één van de meest bezochte plekken op dit eiland. Struin hier door de smalle straatjes en ontdek hier verborgen kerkjes. Bijvoorbeeld de Holy Minas-kerk en de kathedraal van St. Johannes the Baptist. Op de klif vanuit de oude haven gaat er een kabelbaan omhoog. Deze is indrukwekkend steil. Je kan ook ter voet naar boven, met 500 treden sta je bovenaan.

Akrotiri vuurtoren
De vuurtoren is gebouwd in 1892, dat betekend dat de vuurtoren er al 128 jaar staat! Voordat er nog elektriciteit was gebruikte men petroleum. Maar tijdens de Tweede Wereld Oorlog was het licht uit. In 1945 kwam de vuurtoren door de Griekse marine weer in werking en sinds 1983 werkte de vuurtoren op elektriciteit. Het is eigenlijk pas sinds 1988 dat de vuurtoren niet meer manueel bediend hoeft te worden en het licht automatisch aangaat. Je kunt helaas de vuurtoren niet in maar dit is wel een fantastische plek om de zonsondergang te bekijken! Het uitzicht op de kleine eilanden Aspro Nisis, Palaia Kameni, Nea Kameni en Thirasia passen hier perfect bij.

Perissa
Ten zuiden van de berg Mesa Vouno ligt de gezellige badplaats Perissa. De badplaats is zeer populair en heeft een zwart zand-kiezelstrand van ongeveer 7 kilometer lang. Doordat het strand zo lang is zijn er meerdere plaatsen die over dit strand beschikken. De gezelligheid hier is niet ver te zoeken, er zijn veel beach bars, restaurants en gezellige tavernes. Ook is er bij het strand de mogelijkheid om veel verschillende watersporten te beoefenen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Grand Resort & Spa
Kamari beach,
Kamari, Griekenland
Kaart
Kamari beach, Kamari, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een klein gemoedelijk hotel in de badplaats Kamari. De ruim 100 kamers beschikken allen over een kluisje, tv, airco, Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met bad/douche, toilet, föhn en een balkon of terras met een zitje. Er zijn maar liefst 5 zwembaden met ligbedden en parasols. Het hotel ligt direct aan het strand met een privé stuk voor hotelgasten. In het wellness centrum van het hotel kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en massages (tegen betaling). Ook beschikt het hotel nog over een fitnessruimte, en een restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Openluchtbioscoop Kamari

Outdooractiviteiten
Kamari 847

In de openlucht bioscoop van Kamari kun je verschillende films bekijken. Alle films die hier gedraaid worden zijn Engelstalig met Griekse ondertiteling. De bioscoop is geopend tussen mei en midden oktober.

Ruïnes van Oud-Thira

Bezienswaardigheden, Steden
Thera 847

Oud-Thira is gelegen nabij Kamari, op de berg Mesa Vouno. De stad is in de 8e eeuw voor Christus gesticht door de Doriërs. Hier zijn onder andere de overblijfselen van een kerkje, een gymnasium, thermale baden, tempels en een theater te vinden.

Fira

Steden
Oia 847

Fira is de hoofdstad van Santorini en is gelegen aan de westkant van het eiland. Je vindt hier bijzondere kerkjes, witte huisjes, smalle winkelstraatjes en fenomenale vergezichten.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau