Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Uniek overnachten in monumentaal pand direct naast het Vrijthof in Maastricht

Boutique Hotel Sint Jacob
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
33,75
totaal: 100,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in prachtig Boutique Hotel in het Jekerkwartier in Maastricht met optioneel ontbijt

In het historische Jekerkwartier van Maastricht, direct naast het Vrijthof, staat het stijlvolle Boutique Hotel Sint Jacob. Het heeft een monumentaal karakter met originele ornamenten, schouwen, open haarden en glas-in-loodramen. De inrichting is klassiek Frans met authentieke meubels en bijpassende accessoires. Je voelt je meteen thuis dankzij de gezellige huiskamer, sfeervolle tuin en open ontbijtkeuken. Het ontbijtbuffet bestaat uit overheerlijke ambachtelijke streekproducten en er is gratis Wi-Fi.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Uniek overnachten in monumentaal pand direct naast het Vrijthof in Maastricht

Boutique Hotel Sint Jacob
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks ambachtelijk ontbijtbuffet
  • Gratis fles Stella Maris bronwater op je kamer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in een prachtig monumentaal pand!
  • Gelegen naast het Vrijthof
  • Tip: bezoek de grotten van Valkenburg
Wat je kunt doen in de omgeving

Maastricht
Het Jekerkwartier is een gezellige wijk met culinaire winkels, kunstgaleries, antiekzaken en hippe designshops. Hier vind je bovendien sfeervolle cafeetjes en bijzondere restaurants. Maastricht is een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Fietsen in Maastricht is een bijzonder leuke ervaring. Deze historische stad biedt veel gezelligheid, maar de omgeving kan ook erg goed verkend worden met een knooppuntenroute. De omgeving is heuvelachtig en heeft prachtige vergezichten. Maastricht is een leuke stad en erg geschikt voor jong en oud. Maar ook in de directe omgeving van de stad is veel te zien. Een goede reden om een paar dagen in en om deze mooie stad door te brengen!

Dagje naar Valkenburg
Wanneer je in Maastricht bent kun je een bezoek aan Valkenburg niet overslaan! Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse grotten. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Struin door de gezellige pittoreske straatjes bekijk leuke winkeltjes.

Breng een bezoek aan het drielandenpunt in Vaals
Het drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland. Hier komen de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samen. Rondom het drielandenpunt is van alles te doen. De uitzichttoren biedt een mooi uitzicht over de drie landen, er is een speeltuin en een doolhof. Aan de Belgische kant van het Drielandenpunt staat de vijftig meter hoge Boudewijntoren. Rondom het drielandenpunt is een bosrijke omgeving. Hier kun je heerlijk wandelen.

Boutique Hotel Sint Jacob
Sint Jacobstraat 6,
Maastricht, Nederland
Kaart
Sint Jacobstraat 6, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in de historische wijk het Jekerkwartier, naast het Vrijthof ligt Boutique Hotel Sint Jacob. Het hotel bevindt zich in een prachtig monumentaal pand. Oude elementen van het pand zijn gebruikt om de sfeer van het hotel te bepalen. Zo zijn bijvoorbeeld oude deuren gebruikt als hoofdborden achter het bed. De originele schouwen en open haarden zijn volledig intact gelaten waardoor je je even terug waant in de tijd. Natuurlijk zijn er wel hedendaagse faciliteiten aanwezig! De open ontbijtkeuken, gezellige huiskamer en heerlijke tuin zorgen voor een knus en huiselijk gevoel. Je kamer is klassiek Frans ingericht en voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche, een heerlijk bed, flatscreen TV, kluisje en telefoon. Toch is elke kamer verschillend omdat er gebruik is gemaakt van antieke en gerecyclede meubels. Natuurlijk mag een heerlijk ontbijt niet ontbreken! De lekkerste, ambachtelijk bereide producten van leveranciers uit de streek worden voor je serveert zoals verse Limburgse ontbijtkoek en zuivel van de plaatselijke zuivelboerderij.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op aanvraag
Parkeerkosten
€ 25,- per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja, op aanvraag

Parkeerkosten

€ 25,- per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag (via zusterhotel Boutique Hotel Grote Gracht)

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau