Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Verblijf in het hart van Rotterdam

easyHotel Rotterdam City Center
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
30,-
totaal: 83,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 43 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in de havenstad Rotterdam en verblijf in een centraal gelegen hotel o.b.v. logies

Vanuit easyHotel Rotterdam City Centre loop je gemakkelijk het centrum in. Als je uitgebreid wil shoppen ga je naar de bekende Rotterdamse Koopgoot op ongeveer 10 minuten lopen. Dit winkelgebied omvat het winkelgebied van de Lijnbaan, de Beurstraverse en de mooie winkelstraat onder straatniveau, de Coolsingel. Hier zijn alle bekende grote winkelketens te vinden. Ben je op zoek naar leuke speciaalzaakjes? Struin dan eens door de nabijgelegen Van Oldenbarneveltstraat. Verder is het mooie Rotterdamse stadhuis het bekijken waard. Ook is het een aanrader om een rondvaart door de haven van Rotterdam te maken. En als je nog energie over hebt is het interessant om het Havenmuseum, waar je meer over de geschiedenis van de haven te weten komt, te bezoeken. Kortom; Rotterdam biedt volop mogelijkheden om een paar dagen heerlijk er op uit te gaan.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Verblijf in het hart van Rotterdam

easyHotel Rotterdam City Center
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel gelegen in het hart van Rotterdam
  • Speciale kortingen bij diverse restaurants en bars in de omgeving
  • Tip: breng een bezoek aan het Booijmans van Beuningen museum
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
easyHotel Rotterdam City Center
Westblaak 67,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Westblaak 67, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Easyhotel Rotterdam City Centre ligt in het centrum van Rotterdam op 1 km afstand van NS station Rotterdam Centraal. Het hotel is modern ingericht en staat voor een no-nonsense verblijf. Zo beschikt het hotel alleen over een 24-uurs receptie, snack- en drankautomaten. Er is geen restaurant in het hotel aanwezig, echter, in de directe omgeving van het hotel zijn vele mogelijkheden om te lunchen of dineren. De compacte kamers van easyHotel Rotterdam City Centre zijn eenvoudig uitgerust en voorzien van een flatscreen televisie, gratis Wi-Fi, airconditioning, zitje en een badkamer met douche en toilet. Houd er rekening mee dat de ramen op de kamers niet geopend kunnen worden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Golfbaan
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau