Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Stijlvol landgoedhotel op de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Hotel Landgoed Zonheuvel
Doorn, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,75
totaal: 131,11 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 21 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een stijlvol landgoedhotel in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Je verblijft in een prachtig landgoedhotel in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Zonheuvel bestaat voornamelijk uit een bosrijke omgeving. Maak een mooie wandeling op het landgoed zelf of maak een fietstocht door het zuidelijke deel van de Utrechtse Heuvelrug. Je komt hier langs uitgestrekte bossen, heidevelden, grafheuvels, kastelen, zandverstuivingen, vennen en uiterwaarden, waar je van prachtige uitzichten geniet. Bij terugkomst in het hotel kun je aanschuiven voor een heerlijk diner in het restaurant. Alle gerechten worden hier bereidt met biologische producten uit eigen moestuin. Wil jij wakker worden in de stilte van de natuur? Dan is dit dé plek voor jou!

Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Stijlvol landgoedhotel op de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Hotel Landgoed Zonheuvel
Doorn, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook boekbaar incl. 1 x 3-gangendiner
  • Gratis wandel- en fietsroutes bij intern VVV informatiepunt verkrijgbaar (indien halfpension geboekt)
  • Midden in de natuur gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Pyramide van Austerlitz
Meer over de omgeving

Utrechtse Heuvelrug
De Heuvelrug is na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. Als je de Utrechtse Heuvelrug hoort denk je aan bossen en heuvels. Ontdek hier de vele flora en fauna. De Utrechtse Heuvelrug is vooral bekend om zijn uitgestrekte bossen. Maar de Heuvelrug kent net zo goed heidevelden, vennen en stuifzanden, en zelfs uiterwaarden. Dat levert een indrukwekkend aantal diersoorten op. Wellicht kom jij nog wel een ree, eekhoorn of de vos tegen!

Amerongse Bos
Dit is één van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Sommige dennen dateren uit 1770! Vroeger hebben de kasteelheren het bos laten aanleggen om er te kunnen jagen. Het bos ligt op de 69 meter hoge Amerongse Berg, het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug.

Utrecht
Met een half uurtje sta je in midden in het bruisende centrum van Utrecht. Er valt hier altijd wel iets te zien of te beleven. Neem een kijkje in het museumkwartier, bezoek de iconische Domtoren, struin door de talloze steegjes of strijk neer op één van de charmante pleinen. De stad Utrecht is echt de moeite waard om te ontdekken.

Hotel Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98,
Doorn, Nederland
Kaart
Amersfoortseweg 98, Doorn, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit drie sterren hotel ligt op een landgoed van 47 hectare in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over ca. 110 kamers. De hotelkamers bevinden zich in het Paviljoengebouw en zijn voorzien van een tv, telefoon, wekkerradio, WiFi, kluisje en een badkamer met douche of bad en toilet. Er is een restaurant en een sfeervolle bar in het hotel waar je kunt genieten van een lekker hapje en drankje. Ook is er een groot terras met uitzicht op de vijver, Kaapse bossen en het Maarten Maartenshuis. Let op! Het restaurant en de bar zijn op zondag gesloten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Huis Doorn

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Langebroekweg 10

Huis Doorn is het huis van de Duitse ex keizer Wilhelm II waar je een rondleiding kan krijgen door het huis dat nu dient als museum waar hij leefde en het landschap om het huis kan bekijken.

Von Gimborn Arboretum

Natuur & Parken
Velperengh 13

Het Von Gimborn Arboretum is een bomentuin van 27 hectare die gesticht is door Max von Gimborn. Hij heeft dit in 1925 gesticht door zijn liefde voor bomen door allerlei soorten bomen samen te brengen.

Het Henschotermeer

Natuur & Parken, Boottochten en watersporten
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Pyramide van Austerlitz

Bezienswaardigheden
Zeisterweg 98

De 'Pyramide van Austerlitz' is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Farm Visit

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Heetvelderweg 1

Farm Visit is een boerderij die verschillende arrangementen aanbied om het leven op de boerderij te ontdekken.

Slot Zeist

Bezienswaardigheden
Zinzendorflaan 1

Congrescentrum, feest en trouwlocatie

Belangrijke informatie

Let op!
Het restaurant en de bar zijn gesloten op zondag!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.83 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau