Autovakanties
dagen

In de prachtige natuur van Toscane nabij Florence incl. ontbijt

Hotel Vecchio Borgo Di Inalbi
Impruneta, Toscane, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in de adembenemende natuur van de Toscane nabij Florence incl. ontbijt

Even buiten het stadje Impruneta vind je de idyllische tuinen waarin Hotel Vecchio Borgo Di Inalbi verborgen is. Een schitterend terras achter een rij statige cipressen, een zwembad en uitzicht over de vallei in combinatie met heerlijke kamers. Je zou er zo een week lang blijven relaxen, ware het niet dat de omgeving uitnodigt tot allerlei tripjes. Wandelen en fietsen door het adembenemend knalgroene en glooiende landschap bijvoorbeeld. Of rondslenteren in Impruneta zelf: op elke straathoek kun je heerlijk lunchen en er zijn diverse ambachtelijke werkplaatsen waar ze terracotta aardewerk maken. Alle potten en bakken die een typisch Toscaanse tuin sieren, komen hier vandaan! De trein brengt je in no time richting hartje Firenze (Florence), waar alles Renaissance ademt en je uren zoet bent met de Ponte Vecchio, de Boboli-tuinen en de blikvanger van de stad, de Duomo. Ook winkelen is hier een feest met talloze boetiekjes, traditionele winkeltjes en straten vol grote modemerken. Wil je wat minder toeristisch op pad, pak dan de trein de andere kant op naar Arezzo. Het historische, Etruskische centrum is gebouwd op een heuvel en het Piazza Grande en andere plekken in deze verrassend leuke stad vormden het decor voor de beroemde film La Vita È Bella. Maandelijks vindt hier tevens de grootste antiekmarkt van Italië plaats!

Familiekamers met HOGE kortingen

Autovakanties
dagen

In de prachtige natuur van Toscane nabij Florence incl. ontbijt

Hotel Vecchio Borgo Di Inalbi
Impruneta, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • Familiekamers met HOGE kortingen!
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,7!
  • Tip: bezoek het centrum van Florence (13 km)
Leuke tips in de omgeving

Florence
Florence is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en van de regio Toscane. Een sfeervolle, cultuurrijke en toeristische stad in Italië. Vele beroemde kunstenaars, wetenschappers en schrijvers hebben hier gewoond of zijn er geboren. De stad barst van de fraaie pleinen, bruggen en paleizen. Wil je zoveel mogelijk van Florence zien in korte tijd? Dan kun je misschien beter een fiets huren! Verken de stad onder begeleiding van een Engelstalige gids en fiets langs de hoogtepunten van Florence. 2 uur lang fiets je met een kleine groep door de stad en geniet van het uitzicht, de sfeer en de verhalen van de gids.

Hotel Vecchio Borgo Di Inalbi
Via delle Terre Bianche 32,
Impruneta, Italië
Kaart
Via delle Terre Bianche 32, Impruneta, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tussen de Florentijnse heuvels ligt het boerderij Hotel Vecchio Borgo Di Inalbi, op ca. 13 km afstand van Florence. Vanaf het hotel ben je omringd met de olijfbomen en wijngaarden. Bij het hotel heb je 2 buitenzwembaden, waarvan één met een heerlijk panoramisch uitzicht. Verder kun je op het terras van het hotel lekker vertoeven met een wijn uit de streek. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon, airconditioning, televisie, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 tot 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau