Autovakanties
dagen

Verblijf nabij de Adriatische Kust tussen Venetië en Triëste

Residence Valbella
Bibione, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement bij de Adriatische Kust tussen Venetië en Triëste

Het uiterste noordoosten van Italië heet de Veneto, een regio die geroemd wordt om haar prachtige wijnen. Met een kustlijn vol vermaak, historische steden en bezienswaardigheden binnen handbereik is het de locatie om heerlijk bij te tanken. Samen met je partner installeer je je in het Residence Valbella in Bibione, een luxe uitvalsbasis met zwembad en het strand op loopafstand. Drink 's morgens Italiaanse koffie op je balkon en geniet van de omgeving, die er uitnodigend bij ligt om te wandelen, fietsen en watersporten te bedrijven - ook op meertjes landinwaarts. Er zijn allerlei entertainmentparken, een vaartochtje richting Triëst behoort eveneens tot de mogelijkheden. Net als een trip richting Venetië. De legendarische grachtenstad met de gondels en de opvliegende duiven op het San Marcoplein die je al in zo veel films voorbij zag komen, eindelijk kun je het meemaken! Ook het kleine geluk ligt in Bibione voor het oprapen in de vorm van horeca, winkels en andere gelegenheden. Overal kom je mensen tegen die niets aan het toeval overlaten om smaakvol en gastvrij voor de dag te komen, of je nu bij een piepklein bakkerijtje naar binnen stapt, of plaatsneemt op een terras waar je lokale specialiteiten proeft. Je wilt verwend worden? Laat dat maar aan de Italianen over!

Autovakanties
dagen

Verblijf nabij de Adriatische Kust tussen Venetië en Triëste

Residence Valbella
Bibione, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gebruik gas, water en elektriciteit
  • Gratis parkeren bij de residence
  • Perfect voor families!
  • Levendige omgeving
  • 1,5 km van het prachtige zandstrand!
  • Tip: bezoek Venetië (1,5 uur rijden)
Residence Valbella
Via Torre 26,
Bibione, Italië
Kaart
Via Torre 26, Bibione, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Residence Valbella is gelegen in Bibione, in de regio Veneto. Elk appartement beschikt over een balkon, een kitchenette met een magnetron, een eethoek en een zithoek met een televisie. Tevens heeft elk appartement een eigen badkamer met douche en toilet. Op het terrein kun je heerlijk bijkomen in één van de drie zwembaden. Ook ben je binnen no-time op het strand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€49 per week

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning

Faciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Aqualandia

Waterparken
Via M.buonarroti 15

Dit waterpark is al meerdere keren als nummer één waterpark van Italië gekozen. Er zijn zeven themagebieden verdeelt over een oppervlakte van ca. 80.000 m² .

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Kasteel Duino

Bezienswaardigheden
Frazione Duino 32

In de directe omgeving van Triëst is nog één kasteel te vinden. Duino is nog eigendom van de familie Von Thurn und Taxis. De 18 kamers zijn open voor het publiek.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

Let op: de volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center:

  • Babybedje € 40,00 per week
  • Bedlinnen € 10,00 per persoon per wissel
  • Airco (ter plekke betalen)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€49 per week

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 – 13:00 uur en 16:00 – 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau