Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip in Amsterdam incl. ontbijt

Hard Rock Hotel Amsterdam American
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet van een 2-, 3- of 4-daagse stedentrip in Amsterdam incl. ontbijt

Het iconische Amsterdamse Hard Rock Hotel American staat langs de gracht bij het levendige Leidseplein. Het Vondelpark en het Museumplein liggen direct aan de andere zijde van het water! Hoe gaaf is dat? Het gehele hotel staat in het teken van de rockmuziek en dat is echt vet! Zo kun je op je kamer gebruik maken van een platenspeler, luisteren naar diverse afspeellijsten en zelfs een heuse rockgitaar met koptelefoon en versterker bestellen. Je voelt je hier kortom echt een ster! In het historische Art Nouveau pand van het hotel vind je het beroemde Café Americain. Op deze stijlvolle plek kun je zowel binnen als buiten op het terras genieten van klassieke Amerikaanse gerechten. Dat is nog niet alles. Wat dacht je van een Body Rock fitnessruimte en een Rock Shop met exclusieve kleding en accessoires? Vele geweldige bezienswaardigheden in de Amsterdamse binnenstad liggen op loopafstand. Begin je ontdekkingstocht door de stad met het bezichtigen van de prachtige schilderijen van onder meer Van Gogh, Rembrandt en Vermeer in de musea aan het Museumplein. Ga vervolgens lekker shoppen in de P.C. Hooftstraat en De 9 Straatjes. Geniet van een mooie voorstelling in het DeLaMar Theater en ontdek de geschiedenis van het befaamde Nederlandse biermerk in de Heineken Experience. Breng ook een bezoek aan de hippe NDSM-werf aan het IJ, een voormalige scheepswerf die nu een intrigerende underground hotspot is voor creatieve pioniers.

Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip in Amsterdam incl. ontbijt

Hard Rock Hotel Amsterdam American
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is gelegen op het Leidseplein
  • Tip: neem een kijkje bij het NDSM-werf
Hard Rock Hotel Amsterdam American
Leidsekade 97,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Leidsekade 97, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hard Rock Hotel Amsterdam American is gelegen net boven de beroemde grachten van Amsterdam direct op het welbekende Leidseplein. Zo ligt het hotel ook naast het Vondelpark, Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant, bar en fitnesscentrum. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,00 per uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,00 per uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau