Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! ⚡ Luxe 4*-hotel in Barcelona met zwembad incl. vlucht & ontbijt

Grupotel Gran Via 678
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
299,-
totaal: 650,05 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 26 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3, 4 of 5-daagse stedentrip naar de fantastische stad Barcelona incl. vlucht en ontbijt

Barcelooonaaa!' Je hoort het beroemde lied al in je achterhoofd als je reis naar deze magische stad begint. Mooi weer, schitterende stranden, heerlijke lokale specialiteiten en een verzameling architectuur die je doet duizelen. Overal in 'Barna', zoals de inwoners de Catalaanse hoofdstad liefkozend noemen (niet 'Barça', dat is hun voetbalclub) merk je dat schoonheid en ontspanning prioriteit hebben. Vanuit Hotel Grupotel Gran Via 678, een luxe, sfeervol en vriendelijk hotel op een steenworp van de chique winkelstraat Passeig de Gracia, gaan jij en je partner al dat moois zien. Alleen al de verzameling gebouwen die architect Antoni Gaudi ontwierp zijn ware must-sees, met als letterlijk hoogtepunt de majestueuze, skyline-bepalende Sagrada Familia. Daar wordt nu bijna anderhalve eeuw aan gewerkt, ga hem zien voordat hij voltooid is! Flaneer over de Ramblas, bekijk de stad vanaf de heuvel Montjuïc met het gelijknamige kasteel, bewonder het zeeaquarium en/of de dierentuin, fotografeer de bijzondere gevel van Casa Milà en strijk neer bij de Font Màgica, de Magische Fontein. Dat de tapas en wijnen hier fantastisch zijn, behoeft geen nadere uitleg. En let op: ook voor niet-voetballiefhebbers is stadion Camp Nou een ware bezienswaardigheid. Gun jezelf en je geliefde een onvergetelijke trip, zet die hit van Freddie Mercury op en boek nu je reis!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! ⚡ Luxe 4*-hotel in Barcelona met zwembad incl. vlucht & ontbijt

Grupotel Gran Via 678
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.30 uur)
  • Buitenzwembad met ligbedden!
  • Hotel is centraal gelegen
  • Op 400 meter van het metrostation
  • Hotel gelegen achter chique Passeig de Gràcia
  • Luxe en modern hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: huur een fiets en verken Barcelona!
Alles over Barcelona

Sagrada Familia
De Sagrada Familia is misschien wel de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. De wereldberoemde Katholieke Basiliek is ontworpen door de net zo beroemde architect Antoni Gaudi. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds gebouwd aan de kerk. Naar verwachting zal de kerk in 2030 afgerond worden.

Parc Güell
Bij een bezoek aan Barcelona mag Parc Güell zeker niet ontbreken. Dit prachtige park is ontworpen door de wereldberoemde architect Antoni Gaudi. Het park is ontworpen in een geheel modernistische stijl. Het park is maar liefst iets groter dan 17 hectare en bestaat uit meerdere verdiepingen.

De Ramblas
De wereldberoemde Ramblas mag uiteraard niet vergeten worden tijdens je bezoek aan Barcelona. Dit is namelijk dé winkel- en flaneerstraat van de stad. Al wandelend over deze straat zal je je vergapen aan bloemen- en krantenkiosken, fonteinen, terrassen, locals, levende standbeelden en nog veel meer!

Catch the sunset vanaf Carmel Bunkers
Ook zo'n liefhebber van zonsondergangen? Het mooiste uitzicht over Barcelona bekijk je vanaf Bunkers del Carmel. De oude bunkers liggen bovenop de heuvel Turó de la Rovira en zijn gebouwd tijdens de Spaanse burgeroorlog. Neem voldoende eten en drinken mee, zodat jij boven heerlijk kunt picknicken en tegelijkertijd kunt genieten van een fantastisch uitzicht!

Camp Nou
Breng een bezoek aan Camp Nou. Dit is het thuisstadion van FC Barcelona. Een hele belevenis. Ga terug in de tijd in het Club Museum of laat je naam op een shirt van FC Barcelona bedrukken. Het stadion vertelt een verhaal van een voetbalteam dat een stad, een regio en de Catalaanse taal vertegenwoordigd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Grupotel Gran Via 678
Gran Via Corts Catalanes, 678,
Barcelona, Spanje
Kaart
Gran Via Corts Catalanes, 678, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Grupotel Gran Vía 678 is een 4-sterrenhotel met moderne faciliteiten gelegen in het hart van Barcelona. Het ligt in het midden van de Gran Via van Barcelona, tussen de prestigieuze Paseo de Gracia en dichtbij Plaza Catalunya en Las Ramblas. Het hotel heeft een buitenzwembad, solarium en restaurant met terras. Alle kamers hebben comfortabele bedden, airconditioning, Wi-Fi, een kluisje, minibar en badkamer met föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag (vanaf €28 per dag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Casa Milà

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Catedral de Santa Eulalia (Kathedraal van Barcelona)

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Pla De La Seu

De Kathedraal van Barcelona is het hart van de Gotische wijk. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een belangrijk monument van zowel historisch als artistiek belang. Daarnaast is het ook het symbool van het bisdom van Barcelona.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag (vanaf €28 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau