Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een halfpension vakantie op het zonnige Mallorca incl. vlucht en transfer

Globales Panama
Palmanova, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
389,-
totaal: 840,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. halfpension op het zonnige Mallorca in vestingstadje Palma Nova incl. vlucht en transfer

Een romantische, ontspannen zonvakantie voor jou en je geliefde boek je in hotel Globales Panama, waar volwassenen de doelgroep vormen. De schitterende locatie met zwembad is te vinden in Palmanova, vrijwel direct aan het strand met daarachter de Promenade, de mondaine boulevard waar je je vooral 's avonds vergaapt aan het flanerende uitgaanspubliek. Maak hier deel van uit en geniet van de lokale heerlijkheden op de terrassen, die bijna allemaal op zee uitkijken. Natuurlijk ben je vaak op het strand te vinden en neem je een duik in de Middellandse Zee, maar je hotel biedt ook tal van sportieve activiteiten aan: er zijn golfbanen inclusief lessen, je kunt een stuk paardrijden of een balletje slaan op de tennisbaan. Maak een rondleiding bij de imposante rotspartijen van Cap de Formentor, bezoek een gezellige lokale markt of neem de bus of auto richting Palma de Mallorca, niet alleen de hoofdstad van Mallorca maar van alle Balearen. Hier is het heerlijk shoppen, terrasjes pakken en vooral rondkijken. Niet te missen is de 14e-eeuwse burcht in gotische stijl met de naam Bellver. Ook de kathedraal uit 1230 is zeker het bezoeken waard. Zo pik je wat geschiedenis mee van dit prachtige eiland, waar alle zintuigen aan hun trekken komen. Wat wil je nog meer?

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een halfpension vakantie op het zonnige Mallorca incl. vlucht en transfer

Globales Panama
Palmanova, Mallorca, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Mallorca vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet inclusief drankjes
  • Dagelijks dinerbuffet inclusief drankjes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Dichtbij het strand
  • Onlangs gerenoveerd
  • Tip: ga golfen op de 18 holes Fantasia Golfbaan
Meer over Mallorca

Palma Nova
Wat ooit begon als een klein schattig dorpje is tegenwoordig uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. Het is wat meer gericht op familievakanties vanwege de drie prachtige ondiepe stranden. Playa Carregador is er daar één van. Playa Palma Nova en Son Matties zijn de andere 2. De stranden Playa Palma Nova en Playa Carregador zijn bekroond met de blauwe vlag, dat betekent dat het een schoon en veilig strand is. Op Playa Carregador kan je veel watersporten beoefenen en neerstrijken met een cocktail bij één van de gezellige strandbarretjes. Wanneer je opzoek bent naar meer actie kan je richting Magaluf gaan!

Magaluf
Magaluf is een typische strandbestemming en dat is niet zonder reden. Het prachtige strand heeft het fijnste zand en kristalhelder water. Maar er is meer te doen en te zien dan zon, zee en strand. Magaluf kent twee waterparken: Aqualand, is de grootste van de twee. Western Water Park is de andere, de naam zegt het al. Dit park is namelijk helemaal gebouwd in Western stijl. Het nachtleven van Magaluf is alles behalve saai. Meer dan 100 bars, cafés en nachtclubs openen elke avond de deuren voor een gezellig feestje. De meeste bars vind je op "The Strip". Ga je liever voor een iets rustiger avondje lekker eten en drinken? Ga dan naar de gezellige boulevard, hier vind je genoeg restaurants, bars en cafés.

Palma de Mallorca
Na al het waterpret en de feestjes is het tijd om wat cultuur te snuiven en te shoppen in Palma de Mallorca. We gaan beginnen bij Kathedraal La Seu, zonder twijfel is dit het mooiste en meest bekende gebouw van Palma de Mallorca. Voor een mooi uitzicht gaan we door naar Castell Belver. Dit ronde kasteel ligt op een heuvel op ongeveer 3km ten noordwesten van de hoofdstad. Genoeg gezien van alle bezienswaardigheden en zin om lekker te struinen in de winkeltjes? Er is maar één plek op Mallorca waar je goed kan winkelen en dat is Palma de Mallorca! Je hebt de Passeig del Born met leuke restaurantjes, winkeltjes, barretjes en straatartiesten. Maar voor de bekende winkelketens kan je het beste naar de Avinguda Jaume III.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Globales Panama
Carrer de París,
Palmanova, Spanje
Kaart
Carrer de París, Palmanova, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verblijf in 4*-hotel Globales Panamá in Palmanova nabij het strand. Dichtbij het hotel bevindt zich het brede aanbod in restaurants, bars en winkels van Palmanova! Dankzij de comfortabele kamers en de vriendelijke service geniet je van je welverdiende rust in dit aangename Adults Only hotel. In het hotel is een restaurant (maaltijden in buffetvorm). Er is een zwembad met zonneterras. Maak hier gratis gebruik van ligbedden en parasols. Doe mee aan een potje waterpolo, aqua gym, pingpong, of gezelschapsspelletjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
ca. €10 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Marineland

Attractieparken, Dierentuinen en aquaria
Carrer Garcilaso De La Vega

Marineland biedt u een dag vol wervelende shows afgewisseld met het bekijken van verschillende dieren. Het park heeft ook een Tropical House, geniet hier van het tropische regenwoud.

Kathedraal La Seu

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaza Almoina

De bouw van de kathedraal begon in 1230 op de plek waar ooit de belangrijkste moskee van Palma stond. Na bijna 400 jaar werd de bouw in 1601 afgerond.

Palma de Mallorca

Eten en drinken, Tours & activiteiten, Shoppen
Palma De Mallorca

De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. Winkelen kunt u in de gezellige binnenstad met zijn knusse smalle straatjes en historische gebouwen.

Aqualand El Arenal

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Autovia Palma

Het grootste waterpretpark in Mallorca. Aqualand biedt iets voor iedereen van snelle bochtige glijbanen voor adranaline junkies tot een rustige cruise over de “Congo River” voor het hele gezin.

Museu De Historia De Manacor

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Carretera

Museum van Manacor ligt in la Torre dels Enagistes, een middeleeuwse constructie uit de 13e eeuw. Het heeft 4 zalen gewijd aan de Romeinse cultuur en Islamitische periode.

Cuevas del Drach

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Tours & activiteiten
Ctra. De Les Coves

Het grottenstelsel van Drach bevindt zich ten zuiden van het dorp Porto Cristo. Het is ongeveer 2,4 kilometer lang en gaat maximale 25 meter diep onder de grond.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

ca. €10 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau