Natuur
dagen

Geniet in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt en extra's

Wander- und Welllnesshotel Winterhaldenhof
Schenkenzell, Zwarte Woud, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt en extra's

Lekker actief bezig zijn en tussendoor heerlijk bijkomen? Dan kan in Wander und Welllnesshotel Winterhaldenhof. Het hotel is gevestigd in Schenkenzell in het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Dit pittoreske plaatsje staat van oudsher bekend als kuuroord en ook Wander und Welllnesshotel Winterhaldenhof heeft alles om optimaal te ontspannen. De beschikbare wellnessbehandelingen variëren van massages tot voetverzorging, en een sauna, stoombad en fitnessruimte ontbreken evenmin. Meer luxe en comfort vind je in je hotelkamer. Het Wander und Welllnesshotel Winterhaldenhof staat in een bosrijke en heuvelachtige streek. Zoals blijkt uit de naam van het hotel is wandelen de populairste buitenactiviteit in Schenkenzell. Het nabijgelegen Zwarte Woud Midden/Noord is behalve een van grootste natuurreservaten van Duitsland ook een van de belangrijkste wandelregio’s. Er ligt hier voor honderden kilometers aan gemarkeerde routes, waarvan er veel direct bij het hotel beginnen. Ze brengen je naar diverse bestemmingen, zoals het klooster in Wittichen, de kasteelruïne Schenkenburg en dorpen als Schiltach en Alpirsbach. Onderweg geniet je van het prachtige landschap. Verder zijn er volop mountainbike- en fietsroutes en vind je hier de 500 meter lange tokkelbaan Hirschgrund Zipline Area. Rond Schenkenzell zijn tevens diverse golfterreinen.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Natuur
dagen

Geniet in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt en extra's

Wander- und Welllnesshotel Winterhaldenhof
Schenkenzell, Zwarte Woud, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbufet
  • Per volwassene een chip voor de whirlpool
  • Gratis gebruik van nordic walking stokken
  • Inclusief KONUScard voor leuke gratis extra's en kortingen op activiteiten in de regio
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS!
  • Familiekamers met hoge kinderkortingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
KONUScard

Met de KONUScard kun je gratis reizen met de bus en trein. Zo krijg je toegang tot de prachtige plekken voor een wandeling, ontdekkingstocht of om juist lekker te gaan shoppen in de omgeving. Je kunt in de regio's de Zwarte Woud, Pforzheim tot Basel, Karlsruhe tot Waldshut en kriskras zo vaak als je wilt gebruik maken van de kaart tijdens je vakantie.
Kort om: niemand hoeft zich zorgen te maken over tarieven en tickets.

Wander- und Welllnesshotel Winterhaldenhof
Winterhalde 8,
Schenkenzell, Duitsland
Kaart
Winterhalde 8, Schenkenzell, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Wander- und Welllnesshotel Winterhaldenhof is gelegen in het Zwarte Woud in Duitsland. Het bied een unieke omgeving met een uitzicht over de adembenemende natuur. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte, wellnesscentrum en een speeltuin voor de kids. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon, airconditioning, televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Baden-Baden

Steden, Spa en Wellness
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau