Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Kinderkorting

STUNT! ⚡ Comfortabel hotel op Chalkidiki, Griekenland incl. vlucht

Hotel Vozina
Metamorfosi, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
209,-
totaal: 465,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
NERGENS GOEDKOPER!⚡ Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen in een sfeervol hotel op het schiereiland Chalkidiki incl. vlucht

Ontspan en voel je thuis, dat is het motto van hotel Vozina aan de hagelwitte stranden van Metamorfosis-Chalkidiki. Komt dat even mooi uit, want daarvoor ben je hier! Je sfeervolle kamer heeft alles wat je nodig hebt, inclusief terras of balkon, want je bent meer buiten dan binnen in dit warme deel van Europa. Je bevindt je op het schiereiland Chalkidiki dat bekend staat als 'de drie vingers', drie uitlopers in de Egeïsche zee. In de nabije omgeving vind je de kloosters van het mysterieuze Athos, die alleen vanaf de zee te bewonderen zijn. Hier worden vaartochtjes voor georganiseerd. Vraag bij de receptie ook wanneer en waar je het beste dolfijnen spot! Het kristalheldere water nodigt eveneens uit tot diverse watersporten, waaronder duiken. Zien, shoppen en proeven? Op anderhalf uur rijden ligt de beroemde stad Thessaloniki, waar je in de Griekse Oudheid duikt (bezichtig de Witte Toren en de Boog van Galerius) en door de gezellige winkelstraten flaneert. Zoek een terras uit en geniet van lokale specialiteiten; de kazen, wijnen, broden en natuurlijk de olijven zijn heerlijk. Terug bij het hotel sluit je dag af met een avondwandeling langs de ruisende zee. Wil je even helemaal aan de sleur ontsnappen, dan is dit de plek waar je zijn wilt!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Kinderkorting

STUNT! ⚡ Comfortabel hotel op Chalkidiki, Griekenland incl. vlucht

Hotel Vozina
Metamorfosi, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks diverse koffies of thee met cake en koekjes in de ochtend
  • NERGENS GOEDKOPER!
  • Op loopafstand van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een boottochtje langs de kloosters van Athos
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Vozina
Metamorfosi,
Metamorfosi, Griekenland
Kaart
Metamorfosi, Metamorfosi, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit comfortabele 3*-hotel is gelegen aan het strand op slechts 2 minuten lopen. Hotel Vozina ligt in Metamorfosi, op 27 km van het strand van Sani. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in de hele accommodatie. De kamers zijn van alle gemakken voorzien met o.a. airconditioning, föhn, flatscreen-TV, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en uitzicht op de tuin of de straat. Let op: De luchthaven van Thessaloniki is gelegen op 76 km van de accommodatie, de transfers zijn niet inbegrepen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie
Hoogtepunten

Nikiti

Steden
Neakitou

Nikiti is een drukbezocht toeristisch stadje aan de westkust van Sithonia. Aan de haven van Nikiti leggen dagelijks vissersbootjes en jachten aan en er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels.

Afitos

Wijken
Afitos

Afitos of Athios is bekend als het balkon van Chalkidiki door de hogere ligging en een prachtig uitzicht op Toroneos Baai. Het dorp zelf is erg sfeervol met authentieke huizen.

Nea Potidea

Steden, Eten en drinken
Nea Potidea

Nea Potidea, ook wel de poorten van Kassandra genoemd, is een kustplaatsje. Hier is het gelijknamige kanaal dat de gold van Kassandra met de golf van Thermaikos verbindt.

Polychrono

Steden, Nachtleven
Polychrono

Polychrono beschikt over een mooi lang zandstrand dat geschikt is voor watersporters, zoals kanoën, jetskiën en waterfietsen. Ook heeft het dorp leuke winkels, restaurants en bars.

Chanioti

Steden, Eten en drinken
Chanioti

Chanioti is een dorpje in de buurt van Paliouri. Het dorp zelf is gezellig en mooi. Ook is er een strand aanwezig en mooie parken. Het ligt in een baai die begroeid is met sparren tot aan het strand.

Chroussa-beach

Boottochten en watersporten
Paliouri

Chroussa-beach is het mooiste strand van Chilkidiki. Dit strand is twee kilometer lang met weinig huizen en hotels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten

Let op: De retourtransfers luchthaven - hotel zijn niet inbegrepen.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

verschilt per seizoen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau