Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

STUNT! ⚡ Verblijf tussen de duinen, bos en nabij het strand in Rockanje

Badhotel Rockanje
Rockanje, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
47,-
totaal: 121,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in Zuid-Holland aan het strand van Rockanje nabij Rotterdam incl. optioneel ontbijt

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het Zuid-Hollandse Rockanje. Het hotel is gelegen op ongeveer 400 meter lopen van het strand. In de zomer kun je hier heerlijk wandelen en lekker uitwaaien.

Wie de natuur rondom Rockanje wil ontdekken kan naar Voornes Duin. Hier vind je routes over voetpaden en vrij liggende fietspaden samengesteld. Deze paden strekken zich slingerend door het landschap uit en brengen wandelaars en fietsers in dorpen als Tinte, Zwartewaal, Abbenbroek en Heenvliet. Wie gezellig een dagje wil winkelen kan naar grotere steden als Rotterdam. Daarnaast is de historische stad Brielle ook zeker een aanrader!

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen

STUNT! ⚡ Verblijf tussen de duinen, bos en nabij het strand in Rockanje

Badhotel Rockanje
Rockanje, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel bij te boeken incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van het buitenzwembad (mei t/m september)
  • Hotel gelegen op 400 meter lopen van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek historisch Brielle of Rotterdam
Wat is er te doen in de omgeving?

Fietsen
De omgeving van Rockanje is ideaal voor fietsliefhebbers. Met een netwerk van goed onderhouden fietspaden kun je de natuurlijke schoonheid van de regio op je eigen tempo verkennen. Fiets bijvoorbeeld door het Voornes Duin, een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn gevarieerde landschappen, van dichte bossen tot open duinlandschappen en vochtige valleien. Je kunt bij Badhotel Rockanje fietsen huren en zelfs om een picknickmand vragen voor onderweg. Vergeet niet om een kaart mee te nemen of je route vooraf te plannen met behulp van de vele fietsknooppunten in de regio.

Bezoek Brielle
Brielle, ook bekend als Den Briel, is een charmant vestingstadje vol met historie. Het is beroemd om de inname door de watergeuzen op 1 april 1572, wat een belangrijke gebeurtenis was in de Nederlandse Opstand. Wandel door de schilderachtige straatjes, bewonder de goed bewaarde vestingwerken en bezoek interessante musea zoals het Historisch Museum Den Briel. In de zomermaanden kun je genieten van rondleidingen door de stad of een boottocht maken rondom de vestingwerken. Brielle heeft ook een gezellige markt en diverse evenementen gedurende het jaar.

Natuurgebied de Tenellaplas
Dit prachtige natuurgebied ligt op ca. 4 km van Badhotel Rockanje. De Tenellaplas is een door mensen gemaakte zoetwaterplas omgeven door divers natuurschoon. Het is een onderdeel van het grotere Voornes Duin en biedt een thuis aan vele vogelsoorten. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet, variërend van korte wandelingen tot langere tochten, die je langs de mooiste plekjes van het gebied leiden. Het bezoekerscentrum Tenellaplas biedt informatie over de flora en fauna van het gebied en organiseert regelmatig excursies en activiteiten.

Bezoek de Maasvlakte
De Maasvlakte is een uniek industrieel landschap waar je de gigantische schepen en kranen van dichtbij kunt zien. Het is een uitbreiding van de haven van Rotterdam en biedt een fascinerend contrast met de natuurlijke stranden die er ook te vinden zijn. Een bezoek aan FutureLand, het informatiecentrum van de Maasvlakte, is een aanrader. Hier leer je alles over de haven, de industrie en de technologieën die gebruikt worden in dit gebied. Daarnaast kun je hier ook een rondvaart boeken die je langs de indrukwekkende containerterminals en misschien zelfs langs de zeehondenkolonie voert. De stranden van de Maasvlakte zijn ook populair bij surfers en zijn een stuk rustiger dan de meer toeristische stranden van Rockanje.

Badhotel Rockanje
Tweede Slag 1,
Rockanje, Nederland
Kaart
Tweede Slag 1, Rockanje, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Badhotel Rockanje is gelegen in de Zuid-Hollandse plaats Rockanje op slechts 400 meter lopen van het strand. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Ter ontspanning kun je in het hotel lekker in de sauna. In deze ruimte staat ook een dompelbad en er zijn 2 relaxbedden. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en buitenzwembad aanwezig. Het zwembad is vanaf half mei tot eind september geopend. Als je lekker wilt dineren kun je terecht in Brasserie Lodgers. De menukaart wordt met zorg samengesteld, de producten komen zoveel mogelijk uit de streek of de omliggende landerijen. ’s Avonds borrel je na in de gezellige bar of rondom de open haard.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Rockanje aan Zee

Steden
Rockanje Aan Zee

Wandel aan het strand, bezoek de molen van Rockanje of ga naar de weekmarkt op het dorpsplein.

Nationaal Brandweer Museum

Musea
Industrei 8

Het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis biedt u de geschiedenis van brandbestrijding in Nederland.

Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg

Musea
Molenweg 3

Dit museum gaat over de streek en de cultuur die hier nu heerst en heeft geheerst in de geschiedenis.

De Uithof

Recreatie en spellen
Jaap Edenweg 10

Breng een bezoek aan het Haagse IJspaleis, De Uithof biedt u verschillende mogelijkheden, skiën, snowboarden, karten en klimmen. Genoeg vertier voor iedereen!

Lichtjesavond Delft

Outdooractiviteiten
-

Een winters weekendje weg naar Delft? Pik dan de lichtjesavond op 12 december mee. Een magisch mooie belevenis, waarbij de grachten, panden en pleintjes sprookjesachtig worden verlicht.

Renesse

Steden, Stranden
Renesse

Renesse is één van de meest populaire vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Je vindt hier lange stranden met duinen, bosgebieden, polders en de zee.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op: Het buitenzwembad is geopend van mei t/m september!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau