Autovakanties
4, 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet in een luxe 4*-hotel vlakbij het meer van Bled incl. ontbijt of halfpension

Rikli Balance Hotel
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
255,-
totaal: 544,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 45 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6 8 of 11 dagen van het mooie Slovenië in een luxe 4*-hotel vlakbij het meer van Bled incl. ontbijt of halfpension

Dit moderne hotel ligt vlakbij het sprookjesachtige Meer van Bled. Langs de oevers van dit meer maak je prachtige wandelingen. Bled is echt een fantastische vakantiebestemming! Ga lekker zwemmen in het meer, laat je rondrijden in een rijtuigje, boek een boottocht naar het eilandje in het meer, maak een fietstocht of speel een potje golf. Bezoek het eeuwenoude kasteel van de stad met zijn spectaculaire vergezichten over het meer en de bergen. Ontdek de schoonheid van de natuur in Triglav National Park en bewonder de prachtige bergtoppen, indrukwekkende kloven, pittoreske bergdorpjes, rijke vegetatie en waterbronnen. Met name de Vintgar kloof moet je gezien hebben. Volg bijvoorbeeld het voetpad langs de Radovna rivier en de vele watervallen. Je kunt hier overigens heerlijk eten! Probeer in elk geval de traditionele slagroomtaart met zijn heerlijke boterzachte laagjes.

Autovakanties
4, 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet in een luxe 4*-hotel vlakbij het meer van Bled incl. ontbijt of halfpension

Rikli Balance Hotel
Bled, Gorenjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 10 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief gebruik van zwembaden
  • Korting op het gebruik van de Sauna World in Wellness Živa in het hotel
  • In het restaurant worden seizoensgebonden gerechten geserveerd met lokale ingrediënten
  • Adembenemende omgeving!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: vaar naar het kerkje in het midden van het meer van Bled
Tips voor tijdens je verblijf

Bled Eiland Pletna Boat Ride
Stap aan boord van een traditionele pletna-boot en maak een ontspannen rit naar het betoverende eiland Bled. De pletna-boot is een typisch Sloveense boot die al eeuwenlang wordt gebruikt en is een belangrijk onderdeel van de Bled-ervaring. Terwijl je over het water van het meer van Bled glijdt, word je omringd door de majestueuze bergen en geniet je van een prachtig uitzicht op het pittoreske eiland. Eenmaal op het eiland kun je de beroemde kerk van de Veronderstelling bezoeken, de klokkentoren beklimmen en de legende van de "wensbel" ontdekken. De rustige en romantische sfeer van de pletna-boottocht zorgt voor een onvergetelijk moment tijdens je verblijf in Bled.

Bled-kasteel
Hoog boven het glinsterende meer van Bled pronkt het imposante middeleeuwse Bled-kasteel, een iconische trekpleister in Slovenië. Dit prachtige kasteel op een heuveltop biedt niet alleen een spectaculair panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende Alpen, maar ook een duik in de rijke geschiedenis van de regio. Terwijl je door de oude gangen en binnenplaatsen van het kasteel wandelt, kun je de tentoonstellingen en musea verkennen die de historische en culturele betekenis van Bled en zijn omgeving illustreren. Mis ook niet de kans om te genieten van een maaltijd in het kasteelrestaurant, waar je kunt genieten van traditionele Sloveense gerechten en lokale wijnen, terwijl je wordt overweldigd door het adembenemende uitzicht.

Triglav Nationaal Park
Voor natuurliefhebbers is een dagtocht naar het nabijgelegen Triglav Nationaal Park een absolute must tijdens een bezoek aan Bled. Als het enige nationale park van Slovenië omvat het Triglav Nationaal Park de adembenemende schoonheid van de Julische Alpen en biedt het een overvloed aan outdooractiviteiten. Maak een wandeling over de goed gemarkeerde paden die je leiden door betoverende bossen, kristalheldere bergmeren en indrukwekkende alpiene landschappen. Het park is de thuisbasis van de hoogste berg van Slovenië, de Triglav, en de Soca-rivier, bekend om zijn turkooisblauwe wateren. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van de ongerepte natuur, Triglav Nationaal Park is een paradijs dat je niet wilt missen tijdens je verblijf in Bled.

Rikli Balance Hotel
Cankarjeva cesta 4,
Bled, Slovenië
Kaart
Cankarjeva cesta 4, Bled, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom weer in balans en verwen jezelf met een heerlijke wellness vakantie in het luxe 4*-hotel Rikli Balance in Bled, Slovenië. Dit is de perfecte plek om te relaxen en nieuwe energie op te doen! Er is een groot thermaal badencomplex met binnen- en buitenbaden. Daarnaast is er een uitgebreid Ziva wellness centrum waar je kunt genieten van bijvoorbeeld ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen. In beide faciliteiten heb je een schitterend uitzicht over de omgeving. En die is werkelijk adembenemend mooi. In Rikli Balance Hotel worden lokale tradities tot leven gebracht, met de focus op duurzaamheid. Gezondheid en welzijn van de gast staan hoog in het vaandel. Elke kamer vertelt hun eigen verhaal, bijvoorbeeld over de Carniolan-honingbij, traditioneel Gorenjska-borduurwerk, honingdeegharten, sparren van de nabijgelegen Pokljuka-vlakte en over Arnold Rikli, de Zwitserse genezer die in de 19e eeuw een natuurlijk kuuroord in Bled stichtte. Proef ook eens de lokale en traditionele gerechten in het restaurant. De kamers beschikken over een balkon, bureau, een waterkoker en een badkamer met bad of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Hotel parking: € 10,00 per dag, Želeče parking : € 7,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Golfbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Old Cellar Bled

Eten en drinken
Zagoriška Cesta 12

Buiten het centrum van Bled is restaurant Old Cellar verborgen. Hier valt het eten zo goed in de smaak, dat bezoekers gelijk weer reserveren voor de volgende dag. Bestel de runderwangetjes met panchetta en aardappelpuree en geniet van een ware smaaksensatie.

Bled

Steden
Bled

Bled ligt in het noordwesten van Slovenië, 53 km. ten noorden van Ljubljana en ten oosten van het nationale park Triglav. Bled is een sfeervolle kleine stad en ligt in een mooie groene omgeving.

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Bij een verblijf van 5 dagen of langer is parkeren inclusief
  • In de periode van oktober tot en met april zijn er geen parkeerkosten (m.u.v. schoolvakanties)
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Hotel parking: € 10,00 per dag, Želeče parking : € 7,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau