Autovakanties
dagen

Geniet in de natuur van Toscane incl. ontbijt

Hotel Villa Ambra
Sant'Albino, Montepulciano SI, Italië bekijk op kaart
Geniet 3, 4 of 5 dagen in de adembenemende natuur van Toscane incl. ontbijt

Toscane is magisch, sprookjesachtig, groen, zonnig, kortom: een weldaad voor alle zintuigen. Rijdend door de schitterende glooiende heuvels is alleen al boodschappen doen een feestje. Op één van die heuvels ligt Montepulciano, een schilderachtig Etruskisch stadje dat bekend staat om de rode wijn en imposante architectuur. Bij helder weer zie je het Trasimeense Meer liggen. In Montepulciano logeer je in het statige Hotel Villa Ambra. Wandelen en fietsen in de directe omgeving is een aanrader, alsmede het bezoeken van highlights die enkele heuvels verderop liggen. Proef pecorino in Pienza, verdwaal in het Werelderfgoed van de Val d'Orcia, fotografeer het wereldberoemde slingerweggetje tussen La Foce en Radicofano, plan een dagje Siena om het mooiste plein ter wereld te bewonderen. Zoals eigenlijk alles hier mooi is. Denk ook aan de hoofdstad van Umbrië, Perugia, die op een uurtje rijden ligt. Onderweg trek gekregen? Waar je je ook begeeft, in zelfs het kleinste dorpje vind je heerlijke restaurants! Tot slot: vergeet Cortona niet. Deze plek speelt de hoofdrol in het verfilmde boek Under The Tuscan Sun, die tot gevolg had dat veel Amerikanen hier kwamen kijken en nooit meer weggingen. Net als jij, wie weet?

Autovakanties
dagen

Geniet in de natuur van Toscane incl. ontbijt

Hotel Villa Ambra
Sant'Albino, Montepulciano SI, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Kinderen t/m 3 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de hoofdstad van Umbrië, Perugia
Hotel Villa Ambra
Strada Statale 146,,
Sant'Albino, Italië
Kaart
Strada Statale 146,, Sant'Albino, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het Toscaanse landschap vind je Hotel Villa Ambra, dit op nog geen 10 minuten rijden van Montepulciano. Het hotel heeft een eigen buitenzwembad en produceert eigen olijfolie en wijn. Verder beschikt het over een restaurant en een bar. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, minibar en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. De kamers hebben een lichte uitstraling. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Solarium
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau