Autorondreis
dagen

Ontdek de meren van Noord Italië incl. ontbijt

Tour langs de meren van Italië
Arona, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
10-daagse reis langs de meren van Noord Italië incl. ontbijt

Maak een rondreis en ontdek de meren van Noord Italië. Je reis start bij het Lago Maggiore. Het Lago Maggiore is één van de grootste meren in Italië en strekt zich uit tot aan Zwitserland. Daarna reis je door naar het schitterende Comomeer. Ontdek oude vissersdorpjes, authentieke oorden en sfeervolle stadjes. En als laatste reis je naar het bekende Gardameer. In alle plaatsen geniet je van heerlijk Italiaans eten en drinken, cultuur, historie en natuur. En een roadtrip in Italië maken betekent natuurlijk ook zo vaak mogelijk stoppen voor ijsjes, zeker in de zomer.

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Ontdek de meren van Noord Italië incl. ontbijt

Tour langs de meren van Italië
Arona, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen aan het Lago Maggiore
  • 3 overnachtingen aan het Comomeer
  • 3 overnachtingen aan het Gardameer
  • Een welkomstdrankje bij aankomst in 2 hotels
  • Dagelijks Italiaans ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes
  • Tip: maak een tussenstop in Bergamo en Brescia
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomst Lago Maggiore

Vandaag kom je na een lange reis aan in Lago Maggiore. Na het inchecken heb je alle tijd om even bij te komen van de lange reis. Heerlijk ontspannen met je welkomstdrankje op het terras of aan het water. Welkom in Bella Italia!

Dag 2 & 3: Lago Maggiore

Vandaag geniet je van een uitgebreid ontbijt in het hotel. Hierna kun je er op uit om de omgeving te ontdekken! Het Lago Maggiore is één van de grootste meren in Italië en strekt zich uit tot aan Zwitserland. Rondom het meer vind je een afwisselend landschap van bergen en stranden. Gezellige dorpjes en stadjes vol met bezienswaardigheden. Of je nu houdt van relaxen aan het strand, wandelen in de natuur of cultuur wilt snuiven. Er is voor ieder wat wils!

Breng een bezoek aan een van de eilandjes die het Lago Maggiore te rijk is. De bekendste eilandjes zijn de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori.

Rondom Lago Maggiore is het heerlijk vertoeven op één van de strandjes. Neem een verkoelende duik in het water, geniet vanaf je badhanddoek van de Italiaanse zon of beoefen één van de watersport mogelijkheden. Zeilen, windsurfen en roeien behoren tot de mogelijkheden.

Dag 4: Lago Maggiore - Comomeer (ca. 60km)

Na een heerlijk ontbijt, check je uit en reis je door naar een prachtige vakantie bestemming aan het Comomeer. Het Comomeer (in het Italiaans: Lago di Como) is erg geliefd bij vele toeristen met een schitterende natuur en de vele dorpjes die zich daar bevinden! Het meer ligt in het noorden van Italië, in de buurt van trekpleister Milaan en is het op twee na grootste Italiaanse Alpenmeer.

Dag 5 & 6: Comomeer

Na een goede nachtrust en een heerlijk Italiaans ontbijt, heb je vandaag alle vrijheid in wat je gaat doen.

Tip! Super leuk om te doen: een soort roadtrip om het meer heen maken. Rij je een ronde om het Comomeer heen, dan is dat een route van 170 kilometer. Je doet er echter - zonder stoppen - ruim vier uur over, omdat je nergens echt door kunt rijden. Maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Wanneer je om het meer heen rijdt moet je juist op mooie plekken stoppen. Er zijn namelijk zoveel leuke dorpen en mooie uitzichtpunten onderweg.

Ruil de auto eens in voor de veerboot tussen Griante-Cadenabbia en Bellagio. Dit dorp heet niet voor niets 'parel van het Comomeer'. Het centrum vol gekleurde huizen en steile straatjes is absoluut Instagram-waardig.

Dag 7: Comomeer - Gardameer (ca. 160km)

Geniet nog even van een heerlijk ontbijt, hierna ga je namelijk uitchecken uit het hotel en reis je door naar het grootste meer van Italië, namelijk het Gardameer. Het Gardameer ligt in een prachtig landschap met bergen en stranden, schilderachtige stadjes zoals, Sirmione, Peschiera en Lazise met prachtige bezienswaardigheden.

Heb je zin in een stedentripje? Breng dan een bezoek aan de mooie steden Verona, Milaan en Venetië

Dag 8 & 9: Gardameer

Het Gardameer is één van de mooiste meren van Italië. In de omgeving kun je veel uitstapjes maken en activiteiten ondernemen. Neem een duik in het meer of pak een lekker terrasje en proost op de vakantie! Maak een boottocht over het Gardameer naar de plaats Limone of breng een bezoek aan Riva del Garda. Je kunt er ook voor kiezen om op de stad Verona te bezoeken. Bewonder hier het beroemde balkon van Romeo en Julia en geniet van prachtige gebouwen en mooie pleinen.

Voor attracties, plezier en avontuur is het zeker aan te raden om naar Gardaland te gaan! Voor jong en oud is er genoeg te beleven en zijn er verschillende thema attracties! Zoek de hoogte op door de achtbanen, vaar mee op het water door de wild waterbaan en verbaas je ogen door alle wonderen en magie die er rond hangt!

Dag 10: Terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je fantastische reis door Noord-Italië erop. Na het ontbijt check je uit en reis je op eigen gelegenheid terug naar huis. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis. Ciaaaoo!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Tour langs de meren van Italië
-,
Arona, Italië
Kaart
-, Arona, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 10-daagse tour langs de grote meren in (noord) Italië verblijf je aan het Lago Maggiore, het Comomeer en het Gardameer. Geniet dagelijks van een Italiaans ontbijt voor je de omgeving gaat verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
- Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing bij enkele hotels.
- Airconditioning op de kamer kan niet gegarandeerd worden.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau