Autovakanties
dagen

4*-hotel in Cortona nabij het Trasimenomeer incl. ontbijt

Hotel Borgo il Melone
Cortona, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in Cortona nabij het Trasimenomeer incl. ontbijt

Het boek werd een bestseller en de film een kaskraker: Under the Tuscan Sun. Het stadje Cortona werd wereldberoemd door het verhaal over een jonge Amerikaanse die zich in dit deel van Toscane vestigde. Vandaar dat je het hele jaar door in dit prachtige decor wel eens Amerikanen tegenkomt, net als jij genietend van het eten, de wijn, het landschap en de gastvrijheid. Overnacht in Hotel Borgo il Melone, een parel op een landgoed met groot zwembad even buiten de stad. Een koninklijk verblijf waar je een kijkje op de kaart van Toscane neemt: wat ga je allemaal zien en doen? Allereerst Cortona, de Etruskische heuvelstad waar je rondsnuffelt in de vele winkeltjes, op het majestueuze Piazza della Repubblica van een geweldige lunch geniet en op donderdag het echte Italiaanse leven ervaart tijdens de gezellige weekmarkt. Winkelen doe je eveneens in het door toeristen nog onontdekte Arezzo, op de lange Corso Italia. Deze winkelstraat is een aaneenschakeling van boetiekjes en horeca. Wist je dat de legendarische film La Vita È Bella hier is opgenomen? Andere stedentips zijn het schattige Castiglion Fiorentino en de Umbrische hoofdstad Perugia. Urenlang wandelen en fietsen kan in de hele omgeving rondom je hotel over slingerweggetjes met cipressen en overal adembenemende uitzichten.

Autovakanties
dagen

4*-hotel in Cortona nabij het Trasimenomeer incl. ontbijt

Hotel Borgo il Melone
Cortona, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Centraal gelegen
  • Hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad
  • Gelegen op 20 minuten van het Trasimenomeer
  • Tip: bezoek het pittoreske plaatjes in de Vicolo Janelli
Tips in de omgeving
  • Piazza della Repubblica
    Het Piazza della Republica is het belangrijkste plein in Cortona en ligt in het oude centrum. De grootste bezienswaardigheid is het oude stadhuis. Het schitterende gebouw met de kenmerkende klok en grote trap wordt ook tegenwoordig nog gebruikt door de gemeente van Cortona. Geniet van een lekker Italiaans ijsje of van een drankje terwijl je op de traptreden de gezellige Italiaanse sfeer opsnuift.

  • Basilica of Santa Margherita
    Wanneer je een heerlijke wandeling gaat maken door de natuur dan is deze basiliek een prima bestemming. Het is wel een beste klim maar dan bereik je wel de belangrijkste kerk van Cortona. De kerk is gewijd aan de patroonheilige van de stad. Het gemummificeerde lichaam van de heilige is tot op de dag van vandaag te zien.

  • Perugia
    Perugia is de hoofdstad van Umbrië. Dit is een sfeervolle stad en bestaat uit prachtige historische gebouwen, smalle steegjes, steile trappen, barretjes, winkeltjes en gezellige terrasjes. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Perugia. De duizenden studenten die jaarlijks neerstrijken in de stad, geven Perugia een bruisend en levendig karakter.

  • Siena
    Siena is na Florence de mooiste stad van Toscane en mag daarom ook zeker niet ontbreken aan je to-do-and-see lijst tijdens je vakantie in Toscane. Het is er knus door alle smalle straatjes vol met oranje gekleurde huizen en typisch Italiaanse restaurantjes. Wanneer je Siena bezoekt kan je niet om de schelpvormige Pizza del Campo heen. Maar ook de allermooiste vloer ter wereld mag niet overgeslagen worden. Deze vind je in de Duomo. Wist je dat het historische centrum van Siena op de werelderfgoedlijst van Unesco staat?

Hotel Borgo il Melone
Case Sparse, 38,
Cortona, Italië
Kaart
Case Sparse, 38, Cortona, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Borgo Il Melone is een groots 19e-eeuws landhuis, op 5 minuten rijden van de stad Cortona. Het bevindt zich op het platteland van Toscane, en beschikt onder meer over een eigen zwembad. De hotelkamer zijn voorzien van een tv, een minibar en gratis Wi-Fi. Op het terrein van het Il Melone Borgo bevinden zich wijngaarden, fruitbomen en een oude kapel. Een gratis parkeerterrein is ook beschikbaar voor alle gasten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau