Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie in het prachtige Toscane incl. ontbijt

Hotel Fattoria La Torre
Montecarlo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een hotel in het prachtige Toscane incl. ontbijt

Wil je in Italië relaxen maar ook veel natuur- en stedenpracht meekrijgen? Dan is het Toscaanse Montecarlo (niet het Franse) de ideale plek voor jou! Hotel Fattoria La Torre heeft een centrale ligging tussen highlights als Pisa, Lucca en Florence. Het stadje Montecarlo is een verzameling eeuwenoude gebouwen middenin de groene omgeving, met een kasteel als blikvanger. Wandel door de straatjes en neem plaats op een terras voor een lunch met pasta, wijn en andere lokale lekkernijen. Huur een fiets voor een onvergetelijk tochtje door de glooiende heuvels, waar de cipressen overal smaakvol lijken neergezet door een landschapsarchitect. Deze statige bomen zijn symbolisch voor de streek. Dan de steden in de buurt: op berijdbare afstand vind je Pisa, dat veel meer te bieden heeft dan de scheve toren. Al met al: geniet van een heerlijke vakantie vol met natuur, cultuur en ontspanning!

Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie in het prachtige Toscane incl. ontbijt

Hotel Fattoria La Torre
Montecarlo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Op korte afstand van de grote steden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: huur een vespa en ontdek de mooiste plekjes in Toscane!
Tips in de omgeving

Pisa
Wie in Toscane is mag Pisa zeker niet overslaan. Pisa staat natuurlijk vooral bekend om de scheve toren maar heeft nog veel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat er tientallen kerken in de binnenstad en aan de rivier de Arno te bewonderen zijn? Zie hieronder een aantal tips die niet te missen zijn:

  • De dom van Pisa : Deze dom staat naast de toren van Pisa, de toren is namelijk de klokkentoren van deze kathedraal.
  • Baptisterium : Achter de dom van Pisa staat het Baptisterium. Dit is de doopkapel van de kathedraal en zelfs de grootste doopkapel van Italië.
  • Corso Italia : Dit is één van de mooiste winkelstraten van Pisa. Je vindt hier bekende winkelketens, unieke boetiekjes en winkels waar je typisch Italiaanse producten kunt halen.

Florence
Wanneer je door het historische centrum dwaalt voel je overal de rijke geschiedenis van Florence. Ben je benieuwd wat deze stad nog meer te bieden heeft? Hier wat leuke tips!

  • De kathedraal van Florence : Dit is de blikvanger van de stad. e kan naar het bouwwerk blijven staren want de kleuren, details en de grootte van de kathedraal blijven je verbazen.
  • Ponte Vecchio : Dit is de oudste brug van de stad en de naam betekend ook letterlijk 'de oude brug'. Op de brug vind je allerlei winkeltjes.
  • Palazzo Vecchio : Het Palazzo Vecchio is het stadhuis van Florence. Het ademt hier geschiedenis en binnen zijn meesterwerken van bekende artiesten uit de Renaissance te bewonderen.

Lucca
Lucca is één van de rijkste steden in Italië en dat komt door de gunstige ligging tussen Florence en Pisa. Lucca kent een rijkelijke geschiedenis. Een bezoek aan onderstaande bezienswaardigheden mag dan ook zeker niet ontbreken:

  • Duomo van Lucca : Dit is de hoofdkerk van het aartsbisdom Lucca en bevindt zich aan de Piazza San Martino.
  • Piazza dell'Anfiteatro : Vroeger stond op deze plek een Romeins amfitheater, nu vind je er vele winkels en restaurantjes. Een heerlijke plek om te ontspannen na een stadswandeling.
  • Stadsmuren : De stadsmuren van Lucca zijn net als die van Pisa goed bewaard gebleven, waardoor je er prachtige wandelingen en fietstochten over kunt maken.
Hotel Fattoria La Torre
Via Montecarlo n. 7,
Montecarlo, Italië
Kaart
Via Montecarlo n. 7, Montecarlo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het resort is gelegen in het charmante stadje Montecarlo, in de provincie Lucca, een middeleeuws dorp gelegen op het prachtige Toscaanse heuvels. Het hotel, dat onlangs is gerenoveerd biedt gasten de mogelijkheid om te verblijven in een van de 9 appartementen (2 tot 6 personen), of 6 elegante kamers, allemaal ingericht in een moderne stijl en voorzien van alle comfort zoals een haardroger, minibar, Wi-Fi verbinding, verwarming / airconditioning. Verder is er een restaurant, wijnbar, een buitenzwembad, dakterras, jacuzzi, speeltuin, barbecue en veel ruimte buiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau