Autorondreis
dagen

Wijntour door Italië incl. halfpension, 3 wijnproeverijen en extra's

Wijntour door Italië: Zuid-Tirol, Toscane en Gardameer
Bozen, Zuid-Tirol, Italië bekijk op kaart
Zuid-Tirol, Toscane én Gardameer in één reis tijdens een 10-daagse wijntour o.b.v. halfpension, 3 wijnproeverijen en extra's

Ben je een echte liefhebber van wijn? Dan is deze tour echt iets voor jou! Je gaat 10 dagen met eigen vervoer op rondreis naar drie fantastische plekken in Italië. Je reis start in Zuid-Tirol, met haar prachtige omgeving tussen de bergen en de mooiste uitzichten! Vervolgens rijd je verder in zuidelijke richting naar Toscane. De plek die bekend staat om zijn wijngebieden. Precies waarom jij deze tour doet! De laatste stop is een hotel in het noorden bij het Gardameer. Hier kun je genieten van de schoonheid van de natuur. Langs het meer zijn mooie wandel- en fietspaden, zwemgebieden en leuke karakteristieke dorpen.

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Wijntour door Italië incl. halfpension, 3 wijnproeverijen en extra's

Wijntour door Italië: Zuid-Tirol, Toscane en Gardameer
Bozen, Zuid-Tirol, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen in verschillende hotels
  • Flesje prosecco op de kamer bij het eerste hotel
  • Ontvangst met een welkomstdrankje bij 2 hotels
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen (keuze) diner
  • Wijnproeverij in Tenuta Glassier
  • Wijnproeverij bij Azienda Agricola Castelvecchio
  • Bezoek aan het wijnmuseum Zeni incl. wijnproeverij
  • Middagsnack bij het eerste hotel
  • Reis op eigen gelegenheid!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren indien aanwezig
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 t/m 4: Zuid-Tirol
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Zuid-Tirol in een hotel inclusief ontbijt en diner

Alles ingepakt? Want vandaag begint de rondreis waar je zo naar uitgekeken hebt! De eerste dagen van je onvergetelijke rondreis verblijf je in Zuid-Tirol in Italië. Om alvast te proosten op een mooie reis, ontvang je een fles Prosecco op de kamer. Tevens heb je in deze regio een wijnproeverij. Deze is bij Tenuta Glassier. Ze schenken hier drie wijnen, namelijk Pinot Blanc, Chardonnay en Sauvignon. Je kan hier terecht tussen 10.00 - 12.00 uur of tussen 15.00 - 19.00 uur. Er is natuurlijk veel meer te beleven dan alleen de wijnproeverij. De omgeving van Zuid-Tirol is adembenemend met zijn unieke bergwereld, met als hoogtepunt de Dolomieten die beschermd zijn als werelderfgoed van UNESCO. Ook de steden Bressanone, Bozen en Meran, met gekleurde huizen en mediterrane sfeer, restaurants en delicatessenwinkels, zijn het bezoeken waard.

Dag 4 t/m 7: Toscane
Je verblijft de komende 3 nachten in de regio Pisa in een hotel inclusief ontbijt en diner

Op de vierde dag rijd je verder naar het zuiden, naar het prachtige Toscane! Je verblijft hier in de provincie Pisa. Elke ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond van een heerlijk 3 gangendiner naar keuze. Ook hier kan je je hart ophalen met een heerlijke wijnproeverij bij Azienda Agricola Castelvecchio (tussen 10.00 - 12.00 uur of 15.00 - 19.00 uur). Wist je dat Azienda Agricola 'boeren bedrijf' betekent? De meeste wijnen uit Italië gebruiken dit op hun etiket. Wil je meer van de omgeving verkennen? Op minder dan een uur rijden ligt Pisa en de havenstad Livorno.

Dag 7 t/m 10: Gardameer
Je verblijft de komende 3 nachten in een 3*-hotel in de regio van het Gardameer inclusief ontbijt en diner

Je rijdt naar het Noorden van het Gardameer. Eenmaal aangekomen bij het hotel, ontvang je een welkomstdrankje. Het genieten kan beginnen! Je verblijft hier 3 nachten. Eén van deze dagen kan je het wijnmuseum Zeni bezoeken (tussen 10.00 - 12.00 uur of tussen 14.30 - 18.00 uur). Behalve dat je hier veel over wijn leert, kan je ook wijnen proeven en kopen! Wat ook zeker het bezoeken waard is, is het mooie karakteristieke plaatsje Garda. Heb je nog tijd over? Maak dan een mooie wandeling langs het Gardameer.
Op dag 10 zit de rondreis erop en ga je huiswaarts. Geniet nog van een heerlijk ontbijt en maak je klaar voor de terugreis.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Wijntour door Italië: Zuid-Tirol, Toscane en Gardameer
.,
Bozen, Italië
Kaart
., Bozen, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze wijntour door Italië verblijf je in 3 verschillende hotels. De reis is o.b.v. eigen vervoer en begint in Zuid-Tirol, vervolgens rijd je naar het prachtige Toscane en je eindigt bij het Gardameer. Tijdens deze tour geniet je dagelijks van een uitgebreid ontbijt en 's avonds van een 3-gangen (keuze) diner. Tevens zijn er verschillende extra's inbegrepen, zoals een welkomstdrankje en wijnproeverijen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Piazza Bozano

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Parrocchia 29

Het middelpunt van Bozano wordt gevormd door de Piazza Walther. Aan deze piazza bevindt zich ook de gotische dom. Karakteristiek is het dak met zijn kleurige patronen.

Lago di Caldaro

Outdooractiviteiten
Lago Di Caldaro

Lago di Caldaro is niet alleen het warmste Alpenmeer dat er is (de temperatuur kan ’s zomers oplopen tot 28°), het is ook een van de schoonste meren uit Italië, en is daarom erg geliefd bij zwemmers.

Obereggen

Steden
Via Obereggen 24

Het Italiaanse skigebied Obereggen ligt aan de voet van de Latemar, tussen Trentino en Alto Adige, de Italiaanse Dolomieten en de Adigevallei. Het ligt aan de voet van het Ski Center Latemar.

Merano/Meran

Steden
Merano/meran

Merano is een kleine, maar chique en bruisende stad. Met zijn rijke geschiedenis, geuren en kleuren is het aan de ene kant nog sterk verankerd in tradities, maar aan de andere kant open voor een moderne levensstijl. Het is een artistieke internationale stad met veel populaire parken en groenstroken.

Lago di Santa Giustina

Bezienswaardigheden
Lago Di Santa Giustina

Het meer van Santa Giustina bevindt zich in het centrum van Val di Non, vlakbij Cles. Het heldere water dat in het ravijn komt, creëert prachtige plaatjes.

Campitello di Fassa

Cultuur, Outdooractiviteiten, Steden, Natuur & Parken, Eten en drinken
Campitello Di Fassa

Het dorpje Campitello di Fassa ligt in de provincie Trentino in het noorden van Italië. Hier kun je een van de mooiste landschappen van het gebiede "Val di Fassa" vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau