Autovakanties
dagen

Sfeervol hotel in de bergen van Imst o.b.v. all-inclusive

Hotel Auderer
Imst, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daagse all-inclusive vakantie in de bergen van Imst

Ontdek de Tiroolse gastvrijheid in Hotel Auderer in Imst. Geniet van de comfortabele kamers, rustieke salons en de Tiroolse warmte. Je wordt hier altijd met een glimlach ontvangen. In de buurt van het hotel is genoeg te beleven en je hoeft je hier geen seconde te vervelen. Maak een heerlijke wandeling in de prachtige natuur, raas met de Alpine Coaster naar beneden of maak een mooie fietstocht. Bij terugkomst in het hotel kun je even helemaal ontspannen in de wellnessruimte. Neem plaats in de sauna en geniet van de rust. 's Avonds kun je aanschuiven in het restaurant van het hotel. Hier doet de kok zijn best de lekkerste regionale lekkernijen op tafel te serveren. Op naar mooie vakantieherinneringen!

Autovakanties
dagen

Sfeervol hotel in de bergen van Imst o.b.v. all-inclusive

Hotel Auderer
Imst, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchpakket van het ontbijtbuffet
  • Koffie en cake en een ijsje voor kinderen in de namiddag (16.00 – 18.00)
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner
  • Onbeperkt diverse drankjes o.a. Koffie/thee/fris/tapbier/huiswijn(14.00-22.00)
  • 1x per week op de maandag een begeleide wandeling door de Rozentuinkloof (indien het weer het toelaat)
  • 1x per week op de maandag een gratis panoramische bus tour door Imst en de omgeving
  • Gastkaart Imst voor leuke extra's en kortingen
  • 1x toegang tot Bergbanen, toegang tot area 47 en 10-zits gondel
  • Gratis gebruik van de wellness faciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (op basis van beschikbaarheid)
  • Tip: bezoek het historische centrum van Imst
Zomer in Imst

Wandelen
Als je in de zomer je vakantie wilt doorbrengen in de Tiroler Alpen ben je in Imst aan het juiste adres. Schilderachtige landschappen en kristalheldere bergmeren zijn slechts enkele hoogtepunten in het wandelgebied van Imst. Je komt bijzonder mooie plekjes tegen tijdens de langeafstandswandelingen Tiroler Adlerweg, Jakobsweg en de Starkenberger Panoramaweg. Bijzonder mooie plekjes ontdek je ook tijdens afwisselende themawandelingen en begeleide wandelingen.

Alpine Coaster Imst
Met een lengte van 3,5 kilometer is de Alpine Coaster in Imst de langste in zijn soort in Tirol. Met een snelheid van 40 kilometer per uur ga je naar beneden, net als bij een achtbaan. De rodelbaan raast over alpenweiden, door kleine bossen, steile bochten links, steile bochten rechts, over golvende heuvels en de spectaculaire 450 graden rotonde die tien meter boven de grond zweeft. Kinderen mogen mee vanaf drie jaar en wanneer ze acht jaar oud en minimaal 1,25 meter lang zijn, ze mogen ook alleen de rit trotseren.

Water Area 47
Bij het Water Area 47 hoef je je geen moment te vervelen. Dit is een park voor de echte waaghalzen. Zoef in razendsnel tempo van de 'Kamikaze' en de 'Speed' glijbaan of spring in het water vanaf de 10 meter hoge toren. Wordt gelanceerd in het water bij 'blobbing' of leer de gaafste moves bij het wakeboarden. Natuurlijk kun je er ook gewoon lekker zwemmen. Het park beschikt namelijk over een prachtig recreatiegebied waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ook is er een restaurant aan het meer waar je terecht kunt voor wat ontspanning.

Innsbruck Card
Met de Innsbruck Card reis je 48 uur gratis met het openbaar vervoer, twee kabelbanen en een hop-on-hop-off bus. Ook krijg je gratis toegang tot 22 attracties, zoals het Stadtturm, Schloss Ambras en de Olympische skischans. Tip: koop de kaart voor vertrek alvast online.

Hotel Auderer
Brennbichl 2,
Imst, Oostenrijk
Kaart
Brennbichl 2, Imst, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Auderer biedt comfortabele kamers, rustieke lounges, regionale lekkernijen en Tiroolse warmte. Geniet op het terras of van de gezellige sfeer bij de open haard bij de entree. Een kamersauna, een regenboogstoombad en een grenen sauna in de buitenruimte nodigen uit tot ontspannen. Geniet ondertussen van de theebar met rustgevende wellnessthee. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Het skigebied Hoch-Imst ligt op slechts 5 km van Hotel Auderer en het recreatiepark Area47 kan worden bereikt in 15 minuten rijden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Ladis

Steden, Cultuur, Outdooractiviteiten
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Fiss

Steden, Outdooractiviteiten
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op! Boek je een 55+ kamer dan is het verplicht je geboorte data in te vullen!

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau