Autorondreis
8 of 10 dagen
Incl. ontbijt

Wijntour door Italië in 4*-hotels incl. ontbijt, diners en wijnproeverijen

Wijntour door Piemonte, Toscane en Veneto
Costigliole Saluzzo, Piemonte, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
475,-
totaal: 1004,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
8- of 10-daagse wijntour door Piemonte, Toscane en Veneto in drie verschillende 4*-hotels incl. ontbijt, diners en wijnproeverijen

Ben je een echte liefhebber van wijn? Dan is deze tour echt iets voor jou! Je gaat 8 of 10 dagen met eigen vervoer op rondreis naar drie fantastische plekken in Italië. Je begint je reis in hotel Castello Rosso, een 15-eeuws herenhuis gelegen in de heuvels nabij de Varaita rivier. De regio Piemonte heeft een rijke historie. In de middeleeuwen was deze stad de hoofdstad van het gelijknamige Markizaat. De volgende bestemming is Hotel Relais Villa il Palagio, dichtbij de stad Florence. Deze stad is de bakermat van de Renaissance, dus neem zeker even de tijd om deze culturele stad te bezoeken! De rondreis eindigt in het Noorden van Italië, tussen het Gardameer en Venetië in. De ideale uitvalsbasis om verschillende plekken te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Vicenza, de hoofdstad van de Regio Veneto. Deze stad staat bekend om zijn architectuur en staat sinds 1994 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. En niet te vergeten: alle drie de regio's hebben een ruime diversiteit aan kwalitatief goede wijnen en worden wel de vaandeldragers van de Italiaanse wijnen genoemd. De wijnen uit deze regio's zijn dus zeker het proeven waard!

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
8 of 10 dagen
Incl. ontbijt

Wijntour door Italië in 4*-hotels incl. ontbijt, diners en wijnproeverijen

Wijntour door Piemonte, Toscane en Veneto
Costigliole Saluzzo, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 9 overnachtingen in 3 verschillende 4*-hotels
  • Dagelijks Italiaans ontbijtbuffet
  • 3 x 3-gangen (proeverij) diner (bij ieder hotel 1 keer)
  • 3 x een wijnproeverij (bij ieder hotel of wijnkelder in de regio 1 keer)
  • Gratis gebruik van de zwembaden en fitnessfaciliteiten van de hotels
  • Reis op eigen gelegenheid
  • Afscheidspresentje bij het laatste hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 t/m 3 (of 1 t/m 4): Piemonte
Je verblijft de komende 2 (of 3) nachten in 4*-hotel Castello Rosso, inclusief ontbijt

Vandaag is het zover, de rondreis met wijnproeverijen begint! Stap snel in de auto en rij naar je eerste unieke bestemming Castello Rosso in Piemonte. Dit 4*-hotel is gevestigd in een voormalig kasteel en is rustig gelegen. In het hotel krijg je de tijd en plaats van de wijnproeverij door. Piemonte staat bekend als een echte rode wijn regio en is in Italië de koploper van de wijnproductie. In het hotel krijg je op één van de avonden een heerlijk 3-gangen culinair diner. Naast de wijnproeverij en het diner, heb je natuurlijk ook tijd voor uitstapjes. De regio Piemonte heeft een rijke historie. De sfeer hiervan proeven? Doe dan een bezoekje aan het kasteel en het oude centrum van Saluzzo. Het hotel heeft de perfecte ligging om de historische stadjes Cuneo, Fossano en Savigliano te verkennen. Heb je de 8-daagse tour geboekt, dan ga je op de derde dag naar je tweede bestemming. Met de 10-daagse tour ga je op de vierde dag naar de tweede bestemming.

Dag 3 t/m 6 (of 4 t/m 7): Toscane
Je verblijft de komende 3 nachten in 4*-hotel Villa Il Palagio, inclusief ontbijt

Je volgende accommodatie is een luxe 4*-hotel in Pian dell'Isola, Toscane, waar je helemaal tot rust kan komen. Begin je dagen met een heerlijk vers ontbijt, ontspan daarna heerlijk aan het zwembad op een ligbedje of trek wat baantjes in het zwembad. Toscane heeft een rijke historie op het gebied van wijnproductie. Doordat de regio verschillende landschappen heeft zoals bergen, zee en heuvels, en relatief grote temperatuurverschillen heeft, maakt dat de ideale omgeving voor wijnproductie. Zin in een uitstapje? Er is genoeg te doen en te zien in de omgeving van het hotel! Op slechts 15 km ligt de stad Florence, die bekend staat om de Ponte Vecchio, de Duomo en Palazzo Vecchio. Maar er is natuurlijk nog veel meer dan dat in Florence. In de buurt van het hotel liggen ook mooie wandelroutes zoals Poggio Capanne, Fonte Rosina en Pesciulle. De 4 dagen vliegen voorbij!

Dag 6 t/m 8 (of 7 t/m 10): Veneto
Je verblijft de komende 2 (of 3) nachten in 4*-hotel Villa Tacchi, inclusief ontbijt

De laatste nachten verblijf je in Villa Tacchi, een typische landelijke villa gelegen in de regio Veneto. Elke kamer is uniek met antiek meubilair. In het restaurant van het hotel kan je genieten van Italiaanse lokale gerechten en hebben ze ook speciale menu's voor veganisten. Ook hebben ze een prachtige tuin waar je heerlijk tot rust kan komen. Het omringende landschap is van invloed geweest op de schoonheid en glamour van de villa. Veneto is werkelijk waar een prachtige omgeving en ligt perfect om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Venetië, Padua en Vicenza. Niet geheel onbelangrijk: Veneto heeft een prachtig portfolio aan wijnen, zoals de rode wijnen Valpolicella en Amarone en de witte wijnen Soava en de mousserende, welbekende Prosecco.

Let op:

  • Indien een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (gelijkwaardige) accommodatie.
  • Plaats en tijdstip van de wijnproeverijen wordt in de hotels aan je doorgegeven.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Wijntour door Piemonte, Toscane en Veneto
.,
Costigliole Saluzzo, Italië
Kaart
., Costigliole Saluzzo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 8- of 10-daagse wijntour verblijf in 3 verschillende 4*-hotels in de regio's Piemonte, Toscane en Venetië. Er is dagelijks ontbijt inbegrepen, bij ieder hotel 1 x een culinair 3-gangendiner en een wijnproeverij. In de hotels heb je gratis toegang tot de zwembaden (van juni tot september) en gratis toegang tot de fitnessruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

Grotta dell'Edera

Outdooractiviteiten
Grotta Dell'edera

De Grotta dell'Edera wordt bereikt door een donkere grot en uiteindelijk door een smalle 'gang'. De routes in het vaste kalksteen bieden een goede grip.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Albenga

Steden
Albenga

Albenga is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. Bijzonder zijn de vier hoge torens in het centrum.

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau