Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern 4*-hotel in het centrum van Porto incl. vlucht en ontbijt

YOTEL Porto
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
269,-
totaal: 578,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een modern 4*-hotel in het centrum van Porto incl. vlucht en ontbijt

Het stadscentrum van Porto staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Romeinse invloeden zijn overal te zien en proeven en zorgen voor een prettig plek waar mensen samen komen, precies die warme en fijne sfeer waar je naar op zoek bent. Middenin die gezelligheid staat YOTEL Porto, het hotel waar je heerlijk kan relaxen en waar je alle foto's nog eens bekijkt van alweer een dag vol ontmoetingen en ervaringen. Porto is een stad vol historie, gezelligheid en romantiek!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern 4*-hotel in het centrum van Porto incl. vlucht en ontbijt

YOTEL Porto
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Porto vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen in het hart van het traditionele centrum van Porto
  • Op loopafstand van een metrostation en bushalte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de boekwinkel Livraria Lello met zijn indrukwekkende design
Tips in Porto

Zo is er de niet te missen Ponte de Dom Luis I, de beroemde brug over de rivier Douro (maak een boottochtje!) en imposante blikvanger van de stad. Fotografeer de bijzondere ronde vormen van klooster Mosteiro da Serra do Pilar, deze bereik je per kabelbaan. Bewonder de klokkentoren Torre dos Clérigos en het treinstation São Bento, een schitterend staaltje architectuur met het voor deze streek typische tegelwerk dat zo aan Delfts Blauw doet denken. Drink koffie in één van de mooiste cafés ter wereld: Café Majestic. Lunchen en dineren doe je op het Cais da Ribeira, hier vind je ook veel traditionele winkels en boetiekjes. Over winkels gesproken: in 's werelds oudste boekhandel Livraria Lello & Irmão snuffel je tussen het ontelbare leeswerk onder het genot van een goed glas wijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
YOTEL Porto
Rua de Gonçalo Cristóvão 206 216,
Porto, Portugal
Kaart
Rua de Gonçalo Cristóvão 206 216, Porto, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Yotel Hotel is een modern hotel met een innovatief design. Denk bijvoorbeeld aan een lamp waar je tegelijkertijd draadloos je mobiel kan opladen, een robot om in je behoefte te voorzien of een app waarmee je kan inchecken, de deur kan openen en de televisie en lichten in de kamer kan bedienen. Het hotel biedt kamers met airconditioning, een bureau, een kluisje, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. Alle kamers van het YOTEL Porto zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt en ga de stad ontdekken!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Ca. € 15,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Torre dos Clérigos

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
De São Filipe De Nery

De bekende toren van Porto is de Torre dos Clérigos. De toren hoort bij Igreja dos Clérgos kerk. Omdat de belangrijke toren vanuit heel Porto is te zien, staat het symbool voor deze stad.

Ribeira (oude centrum)

Wijken
Ribeira

Ribeira is de oudste wijk van Porto. Vele portboten meren hier in de haven aan. De gevels van de huizen aan de kade leveren een prachtig plaatje op.

Jardins do Palácio de Cristal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Theater & concerten, Eten en drinken
Porto

Het groene hart van Porto is het prachtige park Jardins do Palácio de Cristal’. In het park staat een bijzonder vormgegeven ‘Crystal Palace’.

Porto Cathedral

Bezienswaardigheden, Cultuur
Terreiro Da Sé

Deze kathedraal behoort tot één van de oudste monumenten van de stad Porto. De kathedraal heeft twee torens met daarop een koepel.

Porto

Steden
Porto

Porto heeft alles. Een fijne bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid en vele prachtige bezienswaardigheden. Must do: bezoek Ribeira, het oude centrum van de stad. Kleurige huizen, smalle straatjes, restaurants en traditionele Port-boten geven de wijk een schilderachtige aanblik.

Maria Pia-brug

Bezienswaardigheden
Boogbrug In Vila Nova De Gaia

De Maria Pia-brug is een spoorbrug tussen Porto en Vila Nova de Gaia. Het spoor is al een lange tijd buiten gebruik.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Ca. € 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau