Zonvakanties
dagen

All-inclusive zonvakantie op Corfu incl. vlucht en transfer

Panorama Sidari Hotel
Sidari, Corfu, Griekenland bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van een all-inclusive zonvakantie in Sidari in een hotel op loopafstand van het strand incl. vlucht en transfer

Het strandresort Panorama Sidari Hotel heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie aan het strand. Het hotel wordt omgeven door groene olijfbomen en ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand van Sidari. Door de ligging op een heuvel biedt het hotel een fantastisch panoramisch uitzicht op de turquoise wateren van de Ionische Zee. Voor een duik in zee hoef je alleen maar een kleine wandeling te maken naar het langgerekte strand van Sidari. Je bent direct bij de hoofdstraat van de gezellige badplaats, waar je een groot aantal gezellige winkeltjes, terrasjes en restaurants aantreft. De grootste attractie in de buurt van je hotel is het Canal d'amour. Deze inhammen tussen de zandsteenrotsen zijn ontstaan door de slijpende werking van het zeewater op het zachte zandsteen. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het volkskunst museum in Acharavi. Hier bewonder je traditionele voorwerpen die de afgelopen 200 jaar in het dagelijks leven werden gebruikt door de lokale bevolking. Neem ook zeker een kijkje bij de prachtige watervallen in het groene gebied bij Nymfes. Corfu-Stad ligt op ongeveer een uur rijden van deze accommodatie. Boottochten naar Paxos, Antipaxos, de Blue Lagoon en Parga zijn zeker de moeite waard!

Hoge kinderkorting!

Zonvakanties
dagen

All-inclusive zonvakantie op Corfu incl. vlucht en transfer

Panorama Sidari Hotel
Sidari, Corfu, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Corfu vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 – 10.00 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 – 14.30 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (19.00 – 21.30 uur)
  • Onbeperkt (alcoholische) drankjes (10.00 – 23.00 uur)
  • 's Middags koffie met cake (17.00 - 18.00 uur)
  • Gratis ijs bij de pool bar (10.00 – 12.00 & 15.00 – 18.00 uur)
  • Kinderen tot en met 11 jaar gratis!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: geniet van het wonderlijke uitzicht bij Cape Drastis
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Panorama Sidari Hotel
Sidari Panorama Hotel,
Sidari, Griekenland
Kaart
Sidari Panorama Hotel, Sidari, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Heerlijk genieten in het prachtige Griekenland op loopafstand van het strand? Bij hotel Panorama Sidari is het 10 minuten lopen naar het strand van Sidari. Op loopafstand vind je ook verschillende lokale winkels en restaurants. Bij het hotel zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Zo is het hotel voorzien van een zwembad, een restaurant, een fitnessruimte, een tennisbaan en er is een kids club. De kamers zijn voorzien van een eigen balkon en airconditioning. Elke kamer is voorzien van een satelliet-tv, een kluisje en van een eigen badkamer. De kamers hebben een uitzicht op de Ionische Zee!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Almyros Beach

Stranden
Vorio Steno Kerkiras

Het strand van Almyros ligt zo’n 2,5 kilometer ten zuiden van Agios Nikolaos en gelegen in de grote baai Mirabello. Het is een mooi strand waarbij de Almyros rivier op dit strand uitmondt in zee. Het ondiepe water maakt het perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende eet mogelijkheden en tevens kun je hier watersporten beoefenen.

Paleokastritsa

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Palaiokastritsa

Paleokastritsa is een prachtige badplaats aan de westkust van Corfu. Het is een uitstekende plek om te snorkelen en zwemmen met veel grote mooie vissen.

Het Achilleion paleis

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Kerkiras Achiliou

Het Achilleion paleis van Koningin Sisi is een prachtig monument waar veel kunst voorwerpen te bezichtigen zijn. Vanuit de tuin heeft u een adembenemend uitzicht over het eiland en de zee.

Benitses

Boottochten en watersporten
Achiliou-Agiou Dimitriou

Benitses is een vrij drukke toeristische badplaats, twaalf kilometer te zuiden van Corfu stad. De mooie kiezelstranden waren begin vorige eeuw al erg populair onder keizers en keizerinnen, zo was Benitses de favoriete badplaats van Keizer Wilhelm II.

Korissionmeer

Boottochten en watersporten, Recreatie en spellen
Kerkira

Het Korissionmeer is een bijzonder mooi stukje beschermd natuurgebied. Langs het meer vindt u hoge zandduinen en stukken bos. Verschillende soorten vogels zijn hier te spotten.

Kavos

Outdooractiviteiten, Cultuur, Recreatie en spellen
Kavos

Bijna helemaal op het zuidelijkste puntje van Corfu ligt het vissersdorp Kavos. Er zijn hier veel watersportmogelijkheden en verschillende boottochten naar andere eilanden te boeken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau