Dagje uit
dagen

Genieten in het historische Bretten incl. ontbijt en entree Tripsdrill belevingspark

Dormero Hotel Bretten
Bretten, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de historische centrum van Bretten incl. ontbijt en entree Tripsdrill belevingspark

Duitse stedenpracht en natuurschoon ontdekken vanuit City hotel Bretten & Tripsdrill. Centraal gelegen tussen enkele steden die je gezien wilt hebben ligt het stadje Bretten, een pittoreske gemeente met van die typerende witte huisjes met bruine balken. Te midden van wijngaarden, bossen en boomgaarden vind je het eerste themapark van Duitsland: Tripsdrill! Je hebt per nacht een dag gratis entree tot dit park. Meer dan 100 originele en humoristische attracties garanderen onbeperkt plezier voor het hele gezin. Maak een wandeling door het wildpark, kijk hoe otters zwemmen en ravotten, ga met z'n allen over het blotevoeten pad of ga naar de grote avonturenspeeltuin met klimbos. Al met al: Grenzeloos plezier voor jong en oud!

Dagje uit
dagen

Genieten in het historische Bretten incl. ontbijt en entree Tripsdrill belevingspark

Dormero Hotel Bretten
Bretten, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1, 2 of 3 dagen entree tot Tripsdrill belevingspark t.w.v. € 38,00 p.p.p.d.
  • Gelegen in het heuvelland van de Kraigau
  • Centraal gelegen in het historische centrum van Bretten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het veelzijdige Karlsruhe
Over Tripsdall belevingspark

Het is herhaaldelijk bekroond als het beste themapark van Europa. Het Tripsdall is het oudste pretpark van Duitsland.

Het attractiepark aanbod is heel divers. Zo zijn er veel attracties voor kinderen zoals een ritje in de draaiende wasmand, een rondje met de eendenboot of een ritje in een konijn door het groene platteland. Bij slecht weer kunnen de kinderen klimmen en klauteren in een indoor speelparadijs van maar liefst 1000 vierkante meter.

Voor diegene die echt van snelheid houden, kunnen zich hier ook uitleven. De achtbaan G’sengte Sau gaat met hoge snelheid door een Middeleeuws kasteel. Een ander hoogtepunt van het park is de avontuurlijke houten achtbaan Mammut. Later werd de lanceerachtbaan Karacho toegevoegd.

In negen verschillende gebieden zijn ongeveer 250 amusementsfuncties beschikbaar voor de jongeren om te klimmen, glijden, zand en spetteren met water.

Naast een ritje in de vele attracties is het ook zeker een aanrader om gewoon even lekker rond te slenteren in het park bijvoorbeeld door de gezellig aangelegde dorpsstraat of een bezoekje te brengen aan het park museum en de wijnproeverij. De verschillende restaurants in Tripsdrill bieden vooral veel heerlijke lokale specialiteiten. Dit is zeker ook het bezoeken waard!

Tripsdrill is een van de meest populaire bestemmingen in Baden-Württemberg. Hét pretpark voor het hele gezin!

Openingstijden Tripsdrill belevingspark
Kijk voor openingstijden en verdere informatie over het park op deze website.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Dormero Hotel Bretten
Am Seedamm 8,
Bretten, Duitsland
Kaart
Am Seedamm 8, Bretten, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het City Hotel Bretten ligt centraal in de historische stad van Bretten. In de omgeving van het hotel zijn er diverse restaurants en bars waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn ook diverse historische gebouwen en Kerken die het bezoeken waard zijn. Alle kamers zijn standaard en minimalistisch ingericht en zijn uitgerust met föhn, televisie, Wi-Fi, telefoon en eigen sanitair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
geen kosten
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
Hoogtepunten

Heilbronn

Steden
Heilbronn

Heilbronn aan de Neckar: de stad leeft van en met de rivier. Maar er soms ook op, want er is hier een echt theaterschip en tevens het enige drijvende podium in heel Zuid-Duitsland.

Schloss Ludwigsburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schlossstraße 30

Schloss Ludwigsburg is één van de grootste barokke paleizen in Europa en dateert uit de 18e eeuw. Binnen bevinden zich prachtige barokke zalen en buiten mooie paleistuinen.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Heidelberg

Steden, Bezienswaardigheden
Heidelberg

Bezoek in Heidelberg het bekende Heidelberger Schloß, De Karl Theodor-Brücke en de prachtige binnenstad (altstadt) die zich bevindt op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Kerstmarkt Heidelberg

Kerstmarkt
Universitätsplatz

De kerstmarkt van Heidelberg is zeer druk bezocht door toeristen. De markt is gelegen in het oude centrum en heeft een bijzondere kerstsfeer.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

geen kosten

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau