Overnachting + belevenis
dagen

Verblijf in Toscane incl. verschillende lunches, diners en 4 wijnproeverijen

Wijnproeverijen Toscane
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Geniet 5 dagen in het prachtige Toscane en geniet van ontbijt, lunches, diners en 4 wijnproeverijen

Tijdens deze reis verblijf je in het prachtige Toscane en geniet je van de lekkerste wijnen! Toscane is één van de meest geliefde vakantieregio's van Italië en staat bekend om zijn zonnebloemen, pittoreske dorpjes en schilderachtige landschappen met wijngaarden. Samen met Piemonte is Toscane één van de beste wijnstreken in Italië. Bekende wijnen die hier vandaan komen zijn Chianti, Brunello di Montalcino en Vino di Montepulciano. Als je in Toscane bent, breng dan ook zeker een bezoekje aan de hoofdstad (van Toscane) Florence, de havenstad Livorno en de welbekende stad Pisa met de scheve Toren van Pisa.

Let op! Je reist o.b.v. eigen vervoer

Overnachting + belevenis
dagen

Verblijf in Toscane incl. verschillende lunches, diners en 4 wijnproeverijen

Wijnproeverijen Toscane
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen
  • Dagelijks Italiaans ontbijt
  • Dagelijks diner
  • Wijnproeverij in een wijnkelder in Montecarlo di Lucca incl. lunch
  • Rondleiding en Chianti-proeverij bij een wijnkelder en wijngaard incl. lunch met streekproducten
  • 1 x lunch in Bolgheri inclusief drankjes
  • Bezoek en wijnproeverij in Bolgheri
  • Bezoek en wijnproeverij in Carmignano
  • 1 x lunch in een restaurant in Vinci incl. drankjes
  • Reis o.b.v. eigen vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren indien beschikbaar
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Altopascio en reis naar het hotel
Je verblijft de komende 4 nachten in een 3*-hotel in Toscane incl. ontbijt en diner

Vandaag begint je relaxte vakantie in Italië. Je reist op basis van eigen vervoer naar Altopascio. Hier bezoek je eerst een Toscaanse boerderij, waar je kunt deelnemen aan een kookles gebaseerd op culinaire tradities van de Toscaanse Grootmoeders. Hier leer je meer over het gebruik van rozen, kruiden en geneeskrachtige planten. Daarna staat je een heerlijke lunch te wachten waar je lokale producten kan proeven. Daarna heb je nog wat vrije tijd waarin je bijvoorbeeld het middeleeuwse dorpje Montecarlo di Lucca kan bezoeken. Wanneer je in het hotel bent, kan je genieten van een diner, nog even bijkomen van de dag en daarna lekker je bed in duiken.

Dag 2: Chianti
Je begint je dag met een voortreffelijk Italiaans ontbijt. Na het ontbijt stap je in de auto op weg naar Chianti. Daar ga je Greve, Radda en Castellina bezoeken. Greve is de hoofdstad van de Chianti en daar komt de meest bekende toscaanse salami vandaan: de finocchiona. Bij een lokale boerderij krijg je een lunch en daarna heb je wat vrije tijd waarin je bijvoorbeeld Monteriggioni, een middeleeuws vestingstadje, kan bezoeken. Aan het einde van de dag kan je in je hotel weer genieten van een heerlijk diner.

Dag 3: Carrara
Vandaag ga je naar de marmerhoofdstad van de wereld, Carrara. De stad waar Michelangelo zijn marmerblokken vandaan haalde. Het bezoeken van de bewonderwaardige marmergroeven is het zeker waard! Door de Italianen zelf wordt deze stad gewaardeerd om zijn heerlijke Lardo di Colonnata. Tijdens de lunch zal je dit Italiaanse vleeswaren proeven. Bucellato is een typisch Lucchees gebak en ook dit krijg je te proeven. Na de lunch kan je een wandeling maken door Lucca, één van de weinige steden waarvan de Renaissance-muren nog intact zijn. De kathedraal van San Martino, de kerk van San Michele en het Piazza dell'Anfiteatro zijn zeker aan te raden om heen te gaan. Na Lucca is het tijd om terug te keren naar het hotel voor een heerlijk diner.

Dag 4: San Gimignano en Volterra
Vandaag ga je de juwelen van middeleeuws Toscane bezoeken. San Gimignano is een middeleeuws ommuurd stadje in de provincie Siena en is bekend om zijn veertien torens. De toren werden gebruikt als woning en versterking door families in de 12e en 14e eeuw, maar vooral als prestigeobjecten. Volterra is een charmant dorp en is vooral bekend dankzij de lokale cultuur van het albast snijden. Op deze dag heb je ook een lunch in een lokale boerderij waar één van de Toscaanse kazen werd ontdekt: de Pecorino delle Balze Volterrane.

Dag 5: Terugreis
Helaas zit vandaag je fantastische reis er weer op. Wanneer je je buik vol hebt van het heerlijke Italiaanse ontbijt, check je uit en reis je op eigen gelegenheid weer terug naar huis. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis, vol nieuwe indrukken.

Je ontvangt de gegevens van de reis uiterlijk 2 weken voor vertrek. Geef bij de boeking je adres gegevens door. Je ontvangt de voucher van het hotel en de extra's (indien van toepassing) per post.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Wijnproeverijen Toscane
.,
Montecatini Terme, Italië
Kaart
., Montecatini Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In dit 5-daagse verblijf staat wijn centraal. Je verblijft in een 3*-hotel en vanuit daar ga je 4 wijnproeverijen doen. Je ontvangt de gegevens van het verblijf uiterlijk 2 weken voor vertrek. Je reist op eigen gelegenheid naar de accommodatie toe. Bij het hotel kan je gratis parkeren (indien beschikbaar). Tijdens je verblijf krijg je elke dag een Italiaans ontbijt en een heerlijk diner. De kamer beschikt over een eigen badkamer met bad en/of douche, televisie en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau