Autovakanties
dagen

Ontdek wijnstad Rüdesheim am Rhein incl. ontbijt en extra's

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim
Rüdesheim am Rhein, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 6 dagen in de wijnstad Rüdesheim am Rhein incl. ontbijt en leuke extra's

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim, zo stel je je als reiziger een romantisch hotelletje voor. Het is de blikvanger van het dorp Rüdesheim am Rhein, met een ouderwetse gevel in de typische lokale bouwstijl. Dit sprookjesachtige deel van Duitsland maakt niet alleen deel uit van de werelderfgoedlijst van UNESCO, er liggen ook tal van interessante plaatsen op berijdbare afstand. Maar eerst het stadje zelf, want hier is veel te zien en doen. Volkeren uit de Oudheid zoals de Kelten, Romeinen en Franken hebben hier van alles nagelaten. Kerken, ruïnes en kastelen op de plekken met het mooiste uitzicht over het knalgroene Middenrijndal, dat bekend staat om de wijnbouw. Die proef je in het Rheingauer Wijnmuseum, bij een wijnboer of op een van de gemoedelijke terrasjes. Een vaartochtje over de Rijn is naast wandelen en fietsen een aanrader. Er is voor de liefhebbers een draaiorgelmuseum, Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Hebben jij en je lieftallige reisgenoot zin in een wat bekendere stad, dan is het aanbod zoals gezegd groot: Mainz, Frankfurt, Koblenz en Luxemburg - typisch van die plaatsen die je nog op je lijstje had staan maar waar je niet eerder aan toekwam. En dat allemaal zo dichtbij Nederland! Boek je vakantie in deze idyllische omgeving en verheug je maar alvast op een heerlijke tijd.

Autovakanties
dagen

Ontdek wijnstad Rüdesheim am Rhein incl. ontbijt en extra's

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim
Rüdesheim am Rhein, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • 1x lunchpakket rugzak “Weck / Worscht & Woi ( T.w.v. €15,00)
  • 1x Ringkaartje voor rondrit Rijn romantiek (T.w.v. €20,00)
  • 1x Rüdesheim coffee in het hotel per volwassene (T.w.v. €8,00)
  • Midden in het centrum van Rüdesheim am Rhein
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (op basis van beschikbaarheid)
  • Tip: het wijnmuseum Brömserburcht
Tips in de omgeving

Rüdesheim am Rhein
Rüdesheim am Rhein is de toegangspoort tot de 'romantische Rijn', het gedeelte van de Rijn dat loopt tot in Koblenz en Bonn. Je ziet hier de Rijn tussen de lage bergen kronkelen met op de oevers: kastelen, ruïnes en wijngaarden. In het historische centrum vind je vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen zijn gevestigd. In het centrum vind je ook een kabelbaa die naar Niederwald gaat op een nabijgelegen berg. Vanuit deze kabelbaan heb je een prachtig uitzicht over de stad. Vanaf de kade vertrekken vele veerboten naar andere leuke plaatsen langs de rijn. Bezoek ook het klooster Eberbach. Dit is een klooster uit de 12de-eeuw.

Frankfurt
Frankfurt am Main is de grootste stad in de Duitse deelstraat Hessen en de op vier na grootste stad van Duitsland. Omdat Frankfurt over veel moderne wolkenkrabbers beschikt is het een andere stad dan de andere Duitse steden. Maar je vindt er ook een oud centrum met dezelfde charme zoals de andere steden. Het middeleeuwse centrum is erg gezellig met vele restaurants, boetiekjes en straatkunst. Bewonder de Dom van Frankfurt, bezoek het „DomRömer”-project of beklim de Main Tower. In Frankfurt hoef je je nooit te vervelen!

Central Hotel Ringhotel Rüdesheim
Kirchstr. 6,
Rüdesheim am Rhein, Duitsland
Kaart
Kirchstr. 6, Rüdesheim am Rhein, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van het pittoreske Rüdesheim am Rhein vind je het 3*-Central Hotel Ringhotel Rüdesheim. Dit romantische hotel was ooit de residentie van de abt van het klooster van Eberbach en werd later een wijnkelder. Er is een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk diner. Alle kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en beschikken over televisie, een minibar, een kluisje, telefoon en een bureau. De badkamers zijn uitgerust met toilet, haardroger en een douche of bad. De kamers bieden uitzicht op de binnenplaats of op straat.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja (o.b.v. beschikbaarheid)
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Bad Kreuznach

Steden
Bosenheimer Strasse 129

Bad Kreuznach is een officieel erkende geneeskrachtige badplaats dat wordt bepaald door het kuurwezen. De stad heeft rondom een rivier- en boslandschap waar u wandelingen kunt maken.

Mainz

Steden
Albert Schweitzer Strasse 115

Mainz is één van de oude stadjes die zijn oude tradities heeft behouden. Mainz heeft veel universiteiten, bisschoppen, grootse kathedralen en omroepen.

Wiesbaden

Steden, Bezienswaardigheden
Rheinstrasse 42

Wiesbaden staat bekend om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen geloven dat ze een heilzame werking hebben, vroeger werden namelijk deze bronnen gebruikt door de Romeinen.

Gutenberg Museum

Musea
Liebfrauenstraße 5

Dit museum vernoemd naar Johannes Gutenberg, uitvinder van Schwarze Kunst (boekdrukkunst). U krijgt hier een mooi beeld van de ontwikkeling van diverse schrift- en drukwerkkunsten.

Opel fabriek Rüsselsheim

Bezienswaardigheden
Friedrich-Lutzmann-Ring 1

Opel werd ruim 110 jaar geleden werd in Rüsselsheim opgericht. Neem een kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding in de oudste Opel fabriek.

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja (o.b.v. beschikbaarheid)

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau