Autovakanties
4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

In het hart van het Zwarte Woud in kuuroord Bad Herrenalb o.b.v. halfpension

Parkhotel Luise
Bad Herrenalb, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 6 of 8 dagen in het Zwarte Woud, in het kuuroord Bad Herrenalb o.b.v. halfpension

Parkhotel Luise ligt in het het sfeervolle Bad Herrenalb, in het hart van het Zwarte Woud. In de omgeving van dit hotel kan je uitstekend wandelen en fietsen en ook zijn er tal van kastelen om te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een wandeltocht langs Burgruine Alt Eberstein of bezoek het mooie Schloss Eberstein.

Parkhotel Luise biedt een restaurant, uitgebreide spa en ruime kamers die elk een eigen balkon hebben. In het restaurant staan zowel regionale als internationale gerechten op de kaart. In de zomer eet je lekker buiten in de gezellige biertuin.

Ben jij er een dagje op uit geweest? Verwen jezelf dan met een bezoekje aan de spa van Parkhotel Luise. Met een binnenzwembad, een sauna en een stoomkamer kom je hier helemaal tot rust. In de aangesloten buiten-wellnessruimte ontspan je met een prachtig uitzicht op de natuur. Zo doe je nieuwe energie op voor nieuwe uitstapjes en excursies.

Autovakanties
4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

In het hart van het Zwarte Woud in kuuroord Bad Herrenalb o.b.v. halfpension

Parkhotel Luise
Bad Herrenalb, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Inclusief KONUScard voor leuke kortingen en extra's in de omgeving
  • Zwembad en wellness in het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Tip: maak een wandeltocht langs Burgruine Alt Eberstein
Tips in de omgeving

Freiburg im Breisgau
De grootste stad in het Zwarte Woud is Freiburg im Breisgau. Het is een gezellige studentenstad met leuke terrasjes. De stad wordt gekenmerkt door grachten en traditionele vakwerkhuizen. Ook kun je er verschillende historische gebouwen en hoogtepunten bezoeken in het oude centrum van de stad. De Altstadt is alleen toegankelijk voor voetgangers. De Kaiser Joseph Strasse is een gezellige winkelstraat, hier kun je terecht voor kleine boetiekjes en bekende merken. en van de bekendste highlights is de Münster van Freiburg. De bouw van deze kerk heeft wel 4 eeuwen geduurd. Ook de Freiburger Bächle is een bezienswaardigheid die je niet wilt missen.

Stuttgart
Stuttgart is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Voor shopaholics is er het grootste winkelcentrum van het zuidwesten van Duitsland. Ook vind je er het Porsche en Mercedes museum. Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de meer dan 100 bierbrouwerijen in de regio. Neem een kijkje op de Schlossplatz in het centrum. Dit is de plek waar het in de zomer allemaal gebeurt. Vele openluchtconcerten en festivals vinden hier plaats. Op dit plein staat ook een paleis om te bewonderen. Vanaf de Schlossplatz loop je zo de Köningstraße, de langste winkelstraat van Stuttgart, in. Er is zoveel te doen in Stuttgart!

Het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is een populaire vakantiebestemming in het zuidwesten van Duitsland. Het gebergte ligt in de deelstaat Baden-Württemberg en wordt gekenmerkt door bosrijke gebergtes en pittoreske dorpen. Er valt in dit sprookjesachtige gebied genoeg te doen en te beleven. Je kunt hier genieten van rust en ruimte. Je kunt in het Zwarte Woud mooie wandelingen maken in de bergen of langs de Triberg watervallen. Ook vind je er een aantal traditionele dorpen die je eker niet wilt missen, denk bijvoorbeeld aan Freiburg, Gengenbach en Freudenstadt. Bewonder ook die verschillende meren en rivieren in het Zwarte Woud, zoals de Titisee en de Schluchsee.

Parkhotel Luise
Dobler Straße 26,
Bad Herrenalb, Duitsland
Kaart
Dobler Straße 26, Bad Herrenalb, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Parkhotel Luise ligt in het Duitse plaatsje Bad Herrenalb. De kamers beschikken over een flatscreen-tv en een radio. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche en een föhn. Je hebt beschikking tot een balkon, terras of een tuin, zodat je bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. Het hotel biedt 120 vierkante meter groot wellness centrum aan met een sauna, stoombad, voetenbad, dompelbad en hamam. Ook is er een binnenzwembad van 72 vierkante meter en een ontspanningsruimte. In het restaurant van het hotel kun je terecht voor internationale gerechten. In de zomer is de gezellige biertuin open.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Baden-Baden

Spa en Wellness, Steden
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Freudenstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

0 tot 12 jaar: 0% 0 tot 1 jaar: 0% 2 tot 6 jaar: 15% 7 tot 13 jaar: 22%

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per hond per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau