Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Zonvakantie Chalkidiki incl. vlucht, transfer en ontbijt

Hotel Alkyonis
Nea Kalikratia, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
379,-
totaal: 797,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen de fascinerende natuur en vissersdorpjes ontdekken op het prachtige Chalkidiki incl. vlucht, transfer en ontbijt

In het knusse Alkyonis Hotel ga je ongetwijfeld een heerlijke vakantie tegemoet! Geniet van de luxe en comfort die het hotel te bieden heeft en ontdek de prachtige omgeving. Het goudgele zandstrand met kristalhelder water vind je al op 200 meter van het hotel. In de directe omgeving vind je gezellige tavernes, winkels en restaurants! Het lokale eten is écht heerlijk.. Als dat niet ultiem Grieks genieten wordt! Chalkidiki bevat alle ingrediënten om een heerlijke zonvakantie te beleven.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Zonvakantie Chalkidiki incl. vlucht, transfer en ontbijt

Hotel Alkyonis
Nea Kalikratia, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt op 200 meter van het strand!
  • Tip: Bezoek het Simonopetraklooster!
Wat je echt moet zien op Chalkidiki?

Zeg je mooie baaitjes met een helderblauwe zee, dan zeggen wij Chalkidiki. Alle drie de schiereilanden hebben verborgen baaitjes en idyllische strandjes waar je in het helderblauwe water kunt zwemmen. Bijvoorbeeld het strand van Vourvourou, niet zo toeristisch, dus je geniet van het échte Griekenland. Ook de geboorteplaats van Aristoteles, het oude Stageira, is een speciaal plekje. Hier loop je langs ruïnes met een prachtig uitzicht over zee. De ideale plek om even weg te dromen en na te denken over de wijsheden van deze filosoof.

Huur een auto en geniet van de prachtige natuur en schattige vissersdorpjes. Al rijdend met de huurauto kom je de mooiste plekjes tegen. Het gevarieerde landschap heeft ook verschillende, beschermde natuurgebieden. Zo ligt het meer Mavrobara Lake in Kassandra in een groot bos met pijnbomen en is de thuishaven van (bedreigde) schildpadsoorten. In Sithonia heb je de berg Mount Itamos die vanwege zijn zeldzame bomen ook tot een bescherm natuurgebied is uitgeroepen.

Als cultuurliefhebber zit je perfect in de druk bezochte badplaats Pefkochori. Slenter hier door de smalle straatjes waar je in de tuinen rozenstruiken en citroenbomen vindt. Bewonder verderop de rode kerk 'Agios Georgios', met een groene koepel en de prachtige fontein.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Alkyonis
Katsirma 11,
Nea Kalikratia, Griekenland
Kaart
Katsirma 11, Nea Kalikratia, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Alkyonis Hotel ligt in het bekende vakantieoord Nea Kallikratia, op het prachtige schiereiland Chalkidiki. Er is overal gratis Wi-Fi beschikbaar. Dit hotel biedt comfortabele en moderne kamers op een gunstige locatie. De stad ligt op een steenworp afstand en het strand ligt op slechts 200 meter van het hotel. De mooi ingerichte hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en tal van moderne voorzieningen. Alle kamers hebben een balkon of een veranda. Verder beschikt het Alkyonis Hotel over een zwembad en een zwembadbar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nea Potidea

Eten en drinken, Steden
Nea Potidea

Nea Potidea, ook wel de poorten van Kassandra genoemd, is een kustplaatsje. Hier is het gelijknamige kanaal dat de gold van Kassandra met de golf van Thermaikos verbindt.

Thessaloniki

Steden
Thessaloniki

In het noorden van Griekenland ligt Thessaloniki. Thessaloniki staat bekend om de historie en dat blijkt ook wel aan het aantal monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan maar liefst vijftien historische monumenten op de lijst.

Afitos

Wijken
Afitos

Afitos of Athios is bekend als het balkon van Chalkidiki door de hogere ligging en een prachtig uitzicht op Toroneos Baai. Het dorp zelf is erg sfeervol met authentieke huizen.

Enipeas watervallen

Natuur & Parken
Litochoro

De Enipea watervallen liggen in het nationaal park Olympos en is de grootste waterval in dit gebied. De waterval is meer dan 10 meter hoog en heeft een klein meertje gecreëerd aan de voet.

Polychrono

Steden, Nachtleven
Polychrono

Polychrono beschikt over een mooi lang zandstrand dat geschikt is voor watersporters, zoals kanoën, jetskiën en waterfietsen. Ook heeft het dorp leuke winkels, restaurants en bars.

Nikiti

Steden
Neakitou

Nikiti is een drukbezocht toeristisch stadje aan de westkust van Sithonia. Aan de haven van Nikiti leggen dagelijks vissersbootjes en jachten aan en er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau