Stedentrips
dagen

Combi-stedentrip naar Praag en Wenen incl. vlucht, treinreis en ontbijt

Stedentrip Praag & Wenen
Praag, Karlín, Tsjechië bekijk op kaart
Combi-stedentrip naar de hoofdsteden Praag en Wenen incl. vlucht, treinreis en ontbijt

Tijdens deze unieke stedentrip bezoek je niet één, maar zelfs 2 fantastische hoofdsteden! Je vliegt naar Praag waar je reis gaat beginnen. Praag is een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden en monumenten. Echt een stad waar je je ogen uitkijkt. Op je 4e dag van je stedentrip vertrek je per trein naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad die bekend staat om zijn koninklijke paleizen die zeker het bezoeken waard zijn. Zo heb je het bekende paleis waar Sissi heeft gewoond, Schloss Schönbrunn.
Kortom: zo veel te doen en beleven tijdens deze prachtige gecombineerde stedentrip!

Stedentrips
dagen

Combi-stedentrip naar Praag en Wenen incl. vlucht, treinreis en ontbijt

Stedentrip Praag & Wenen
Praag, Karlín, Tsjechië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Praag vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Treinreis van Praag naar Wenen
  • Treinreis van Wenen naar Praag
  • Keuze uit 3*- of 4*-hotels
  • Stedentrip met 2 steden
  • Tip: bezoek het paleis Schloss Schönbrunn
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Praag
Je verblijft in een 3*- of 4*-hotel in Praag
Vandaag begint je stedentrip en stap je in het vliegtuig naar het prachtige Praag.

Dag 2 en 3: Praag
Je verblijft in een 3*- of 4*-hotel in Praag Incl. ontbijt
Deze dagen kun je volop gebruiken om de schoonheid van de stad Praag te leren kennen. In de stad kom je veel Tsjechische historie tegen. Dit is omdat het historische gedeelte van de stad goed bewaard is gebleven. Zo kent de stad ook een romantische binnenstad waar je heerlijk samen met je geliefde kunt wandelen.

Dag 4: Praag - Wenen
Je verblijft in een 3*- of 4*-hotel in Wenen Incl. ontbijt
Na je ontbijt stap je de trein in en vertrek je richting Oostenrijk met als eindstation Wenen. De treinreis duurt ca. 4,5 uur. Na deze rit kun je deze prachtstad verder ontdekken.

Dag 5: Wenen
Je verblijft in een 3*- of 4*-hotel in Wenen Incl. ontbijt
Deze dag maak je kennis met de prachtige Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad zit vol met kastelen en paleizen waar je je ogen kunt uitkijken! Zo is het paleis waar Sissi heeft gewoond, Schloss Schönbrunn zeker een aanrader om te bezoeken. Buiten de jonge keizerin in het paleis het belangrijkste culturele erfgoed van Oostenrijk. Verder zit de stad vol met prachtige pareltjes om te bezichtigen. Een dag om veel kennis op te doen!

Dag 6: Terugreis
Incl. ontbijt
Je ontbijt nog in Wenen en na je ontbijt vertrek je richting de trein om terug te gaan richting Praag. Eenmaal aangekomen in Praag vlieg je terug naar huis en zit je stedentrip er helaas weer op.

4*-Hotels:

  • Hotel White Leon (Praag, 3 nachten)
  • Austria Trend Hotel Ananas (Wenen, 2 nachten)

3*-Hotels:

  • Hotel Merkur (Praag, 3 nachten)
  • Hotel Kunst- und Gartenhotel Gabriel (Wenen, 2 nachten)
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Stedentrip Praag & Wenen
Aviatická,
Praag, Tsjechië
Kaart
Aviatická, Praag, Tsjechië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze stedentrip ga je de prachtige steden Praag en Wenen bezoeken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Het Gemeentehuis

Bezienswaardigheden, Cultuur
Náměstí Republiky 5

Het Gemeentehuis wordt beschouwt als één van de mooiste gebouwen van de stad. Naast het Gemeentehuis bevinden zich ook een gezellig café, concertzaal en sfeervolle eetgelegenheden.

Nationaal Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Václavské Nám

In dit prachtige museum zijn wel 14 miljoen verschillende objecten te vinden. Deze zijn verdeeld over verschillende afdelingen waaronder diergeneeskunde, munten theater en prehistorie.

Praag

Steden
Římská

Praag is de hoofdstad, en tevens grootste stad, van Tsjechië. Het historische deel van de stad is dermate goed bewaard gebleven dat je er bouwwerken en stijlelementen uit allerlei eeuwen terugziet in het straatbeeld.

Het Oude Stadsplein Praag

Bezienswaardigheden, Cultuur
Staroměstské Náměstí

Het Oude Stadsplein is één van de bekendste van Praag. Je vindt hier onder andere gezellige terrasjes en een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Oude Raadhuis.

Karelsbrug

Bezienswaardigheden
Karlův Most

De Karelsbrug is de bekendste en oudste van Praag. De brug is ruim 500 meter lang en alleen toegankelijk voor voetgangers.

Nationaal Theater

Bezienswaardigheden, Cultuur, Theater & concerten
Národní 2

Dit theater is gelegen in de Nieuwe stad van Praag. Bewonder hier ballet, opera en drama voorstellingen in de prachtige zaal met zijn majestueuze uitstraling.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau