Stedentrips
dagen

Bewonder de rijke historie in Florence incl. vlucht en ontbijt

Grand Hotel Adriatico
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 5, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in middenin het schitterende Toscane: Florence incl. vlucht en ontbijt

Ben je een echte cultuurliefhebber en ben je erg geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is een bezoek aan Florence een echt must voor jou! De stad is één van de bekendste cultuursteden van Europa. Florence is net een groot openluchtmuseum. Het is een stad vol interessante musea, pleinen, kerken, beelden en kunst. Je kunt er niet omheen, Florence is een echte kunststad. Maar niet alleen de bezienswaardigheden zijn bijzonder, ook voor de Italiaanse keuken zit je in Florence goed! Geniet van een lekker drankje op één van de gezellige (dak)terrasjes of bezoek een authentiek specialiteitenwinkeltje. Na een dag veel cultuur snuiven zal je terug komen in 4*-Grand Hotel Adriatico, hier vind je alles wat je nodig hebt. Geniet voor het slapen gaan nog even in de bar van een lekker drankje en een snack. Kortom, deze geweldige stad en dit heerlijke hotel hebben genoeg te bieden om deze stedentrip onvergetelijk te maken!

Stedentrips
dagen

Bewonder de rijke historie in Florence incl. vlucht en ontbijt

Grand Hotel Adriatico
Florence, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Florence vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vanaf 5 september gratis upgrade naar een Romantic kamer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Florence
Wanneer je door het historische centrum dwaalt voel je overal de rijke geschiedenis van Florence. Ben je benieuwd wat deze stad nog meer te bieden heeft? Hier wat leuke tips!

  • De kathedraal van Florence: Dit is dé blikvanger van de stad. Je kan eeuwig naar het bouwwerk blijven staren. De kleuren, details en de grootte van de kathedraal blijven je verbazen.
  • Ponte Vecchio: De Ponte Vecchio is de oudste brug van de stad en de naam betekend letterlijk 'de oude brug'. Op de brug vind je allerlei winkeltjes.
  • Palazzo Vecchio: Het Palazzo Vecchio is het stadhuis van Florence. Het ademt hier geschiedenis en binnen zijn meesterwerken van bekende artiesten uit de Renaissance te bewonderen.
  • Piazza della Signoria: Dit is een prachtig plein in het midden van Florence. Vanaf verschillende hoeken van het plein heb je een mooi uitzicht op de beroemde beelden van Michelangelo en Donatello. Op dit plein vind je verschillende terrasjes waar je even heerlijk kunt genieten van een lekkere cappuccino.
  • Santa Maria Novella: Naast de bekende dom van Florence zijn er nog meer prachtige kerken die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld de Santa Maria Novella. Dit is een kerk uit de 15e eeuw. Het heeft een gotische bouwstijl, en is versierd met prachtige schilderingen. Binnen in de kerk bevinden zich ook verschillende prachtige bezienswaardigheden.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Grand Hotel Adriatico
Via Maso Finiguerra 9,
Florence, Italië
Kaart
Via Maso Finiguerra 9, Florence, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in een 4*-hotel in Florence. Het hotel bevindt zich op 5 minuten lopen van het station, in het centrum van Florence. Er is een gezellige bar waar je een verfrissend drankje kunt bestellen. Ook is er een restaurant en een fitnessruimte. De kamers beschikken over over een minibar, een kluisje, tv, WiFi, koffie- en theefaciliteiten, en een badkamer met bad of douche en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau