Steden dichtbij
Zomer Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

ZOMERSPECIAL!⚡️ 4*-hotel nabij het centrum van Delft incl. ontbijt

WestCord Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
67,50
totaal: 163,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 35 aankomstdagen beschikbaar!
ZOMERSPECIAL!⚡️ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel en ontdek de pittoreske binnenstad van Delft incl. ontbijt

Delft, een stad rijk aan geschiedenis en cultuur, biedt een unieke mix van oude charme en moderne voorzieningen. In de zomer komt de stad echt tot leven, met zonnige dagen die perfect zijn voor het verkennen van alles wat Delft te bieden heeft. WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis om deze prachtige stad te ontdekken. Bezoek het Vermeer Centrum, wandel door de pittoreske grachten en ontdek de historische binnenstad met zijn gezellige terrassen en boetiekjes. Delft staat ook bekend om zijn Delfts blauw aardewerk, dus een bezoek aan de Koninklijke Porceleyne Fles mag niet ontbreken. In de directe omgeving van het hotel vind je tal van zomerse activiteiten en bezienswaardigheden. Maak een ontspannen fietstocht langs de Delftse Hout, een prachtig natuurgebied waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Ook heeft Delft een ruime keuze aan winkels. In de straten rondom de Markt vind je galerijen, cadeauwinkels, modeboetieks en culinaire zaken. Kortom, Delft heeft voor ieder wat wils!

Steden dichtbij
Zomer Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

ZOMERSPECIAL!⚡️ 4*-hotel nabij het centrum van Delft incl. ontbijt

WestCord Hotel Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Hogere korting bij een verblijf vanaf 2 nachten!
  • Verblijf in een Comfort kamer
  • Het hotel is Greenkey gecertificeerd
  • Gelegen nabij het centrum van Delft
  • Het hotel biedt fietsverhuur tegen betaling
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen
Wat is er te doen in de omgeving?

Ontdek het Vermeer Centrum
Het Vermeer Centrum in Delft is een unieke plek waar je het leven en werk van de beroemde schilder Johannes Vermeer kunt ontdekken. Hoewel er geen originele schilderijen te zien zijn, zijn er hoogwaardige reproducties van al zijn werken, waardoor je een compleet overzicht krijgt van zijn oeuvre. Het centrum neemt je mee op een reis door de 17e eeuw, de tijd waarin Vermeer leefde en werkte. Je leert over zijn technieken, zijn gebruik van licht en kleur, en de verhalen achter zijn schilderijen. Daarnaast biedt het Vermeer Centrum interactieve tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een boeiende ervaring is. Een bezoek aan het Vermeer Centrum is een must voor iedereen die meer wil weten over deze iconische Delftse meester.

Wandel door de historische binnenstad
Wandelen door de historische binnenstad van Delft is als een reis terug in de tijd. Begin je tocht op de Markt, het bruisende hart van de stad, waar je omringd wordt door prachtige oude gebouwen zoals het stadhuis en de Nieuwe Kerk. Slenter langs de schilderachtige grachten, met hun charmante bruggetjes en statige herenhuizen. Verlies jezelf in de smalle straatjes, waar elke hoek een nieuw stukje geschiedenis onthult. Bezoek de Oude Kerk met zijn scheve toren en bewonder de indrukwekkende glas-in-loodramen. Onderweg kom je langs gezellige pleinen, zoals het Beestenmarkt, waar je kunt pauzeren voor een kop koffie op een van de terrassen.

Maak een rondvaart door de grachten
Een rondvaart door de grachten van Delft is een betoverende ervaring die je de stad vanuit een uniek perspectief laat zien. Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en laat je meevoeren langs de historische waterwegen. Terwijl je rustig door de grachten glijdt, vertelt de gids boeiende verhalen over de rijke geschiedenis en architectuur van Delft. Je vaart langs iconische bezienswaardigheden zoals de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het Prinsenhof, en krijgt de kans om de prachtige gevels en bruggen van dichtbij te bewonderen. De serene sfeer op het water biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van de stad.

WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2,
Delft, Nederland
Kaart
Olof Palmestraat 2, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het WestCord Hotel Delft ligt tussen het centrum van Delft en recreatiegebied Delftse Hout. Het hotel beschikt over Restaurant BLUE Dining. In dit sfeervolle restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner. De Mediterrane keuken vormt de basis van het concept. Zo vind je gerechten die geïnspireerd zijn op de landen rond de Middellandse Zee zoals die van Frankrijk, Italië, Spanje en Marokko. Op de 5e verdieping bevindt zich een sauna en een fitness ruimte waarvan je als gast gratis gebruik van kunt maken. Je geniet in dit hotel van een fraai uitzicht over de stad. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar en je auto kun je direct voor het hotel gratis parkeren. Wil je Delft per fiets verkennen? Huur dan een van de fietsen van het hotel (tegen betaling). De Comfort rooms van WestCord Hotel Delft zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis Wi-Fi, airco, koffie- en thee faciliteiten, koelkastje, laptopkluisje, strijkplank & strijkijzer, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Green Key
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Delft

Steden
Delft

De stad telt vele historische bezienswaardigheden. Bezoek het Prinsenhof en bezichtig de kogelgaten die achterbleven nadat Willem van Oranje was vermoord. In de Nieuwe Kerk bevinden zich het praalgraf van Willem van Oranje en de Koninklijke grafkelder.

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 24.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau